Legendat kohtaavat uudessa Viaplay Premier Panel -keskusteluohjelmassa Legendat kohtaavat uudessa Viaplay Premier Panel -keskusteluohjelmassa

Legendat kohtaavat uudessa Viaplay Premier Panel -keskusteluohjelmassa

Ajankohtaista Suoratoisto Viaplay

Juuri sopivasti Valioliigakauden aluksi Viaplay Productions lanseeraa upouuden jalkapallo-ohjelman – Viaplay Premier Panelin. Valioliigan legendat ja nykyiset Viaplayn asiantuntijat Fredrik Ljungberg, Jesper Grønkjaer ja Jaap Stam kokoontuvat pyöreän pöydän keskusteluihin maailman parhaasta jalkapalloliigasta.

– Meillä saattaa olla hieman erilaiset näkemykset tietyistä asioista, mutta jaamme saman  intohimon jalkapalloon. Olisimme voineet jatkaa vielä useita tunteja, sanoo Jesper Grønkjaer.

Viaplay Premier Panel on osa Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelun pyrkimyksiä tarjota katsojille, suorien otteluiden lisäksi, enemmän Valioliiga-sisältöä kuin koskaan ennen.

”Viaplay Premier Panelin avulla halusimme luoda pelipäivänä studioista poikkeavan foorumin, jossa on enemmän aikaa keskustella, ja käsitellä sekä ajankohtaisia aiheita että tarinoita menneisyydestä. Ja kun istutat Jaapin, Freddien ja Jesperin saman pöydän ääreen – tiedossa on paljon ajatuksia, mielipiteitä ja tarinoita”, sanoo Kim Mikkelsen, SVP & Head of Viaplay Group Sports.

Yhdessä panelistit ovat pelanneet yli 400 Valioliiga-ottelua. Ruotsalainen Fredrik Ljungberg edusti Arsenalia vuosina 1998–2007 ja voitti muun muassa Valioliigan kahdesti vuosina 2002 ja 2004. Tanskalainen Jesper Grønkjaer kuului Chelsean kokoonpanoon vuosina 2000-2004, jolloin seura sijoittui parhaimmillaan liigassa toiseksi. Hollantilaisen Jaap Stamin oleskelu Manchester Unitedissa osui samaan aikaan seuran kukoistuksen kanssa kolmella peräkkäisellä liigamestaruudella 1999, 2000 ja 2001.

”Jesper oli aina kuuluisa nopeudestaan ja vauhdistaan ja oli aina uhka vasemmalla kentänpuoliskolla. Freddien intensiteetti ja kyky liikkua viivojen välillä  tekivät hänestä vaarallisen pelaajan, puolustava jättiläinen Stam ylistää entistä vastustajaansa ja jatkaa: ”Vaikka olimme erilaisia pelaajina, kävi ilmi, että meillä oli paljon yhteistä, kun istuimme alas, ja pystyimme sanomaan mitä halusimme pelkäämättä astua toistemme varpaille.”

Pelaajien yhteinen tietämys jalkapallosta tasoitti tietä oivaltaville ja intensiivisille keskusteluille. ”Meillä on keskinäinen kunnioitus siitä, että olemme pelanneet toisiamme vastaan niin monta kertaa. Mutta minun on sanottava, että he olivat paljon mukavampia keskustelukumppaneina kuin vastustajia,” Ljungberg naurahtaa.

Kolmikko myöntää, että Valioliiga on kehittynyt heidän peliajoistaan. ”Pelaajien ympärillä oleva henkilökunta on nyt isompi ja pelejä analysoidaan huomattavasti enemmän. He myös harjoittelevat  paremmin  kuin me. Peli on nyt hieman nopeampaa ja pelaajien välinen palkkaero on kasvanut”, Grønkjaer sanoo.

Viaplay Premier Panel -sarjasta tuotetaan yhteensä seitsemän jaksoa. Ensimmäinen jakso saa ensi-iltansa tänään perjantaina ja siinä keskitytään tulevaan kauteen. ”Oli mielenkiintoista keskustella siitä, kuka voi aloittaa taistelun Manchester Cityn ja Liverpoolin kanssa, jotka ovat kehityksessään kaukana muiden edellä. Voiko Chelsea astua esiin? Ja mitä tapahtuu Manchester Unitedille, Tottenhamille ja Arsenalille? Tämä on hyvä lähtökohta viihdyttävään kauteen, jonka pääosassa on huippu jalkapalloilu”, Ljungberg sanoo.

Stam ei usko, että kahden ennakkosuosikin voittotaistelu liigan mestaruudesta on vielä kiveen hakattu. ”Manchester Cityllä ja Liverpoolilla on etulyöntiasema, kun joukkueissa on valmiiksi pelaajia, jotka ovat tottuneet menestymään. Mutta koskaan ei voi tietää – puhumme kuitenkin  Valioliigasta. Kuka esimerkiksi odotti, että Leicester voittaisi liigan muutama vuosi sitten? Aina ei kestä useita vuosia rakentaa joukkuetta, joka on valmis haastamaan mestaruuden”, Stam sanoo.

Ensi-illan jälkeen suurseurat Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United ja Liverpool käsitellään kuudessa erillisessä erikoisjaksossa. Viaplay Premier Panel on katsottavissa kaikilla Viaplayn markkinoilla, joissa yhtiöllä on Valioliigan oikeudet eli Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa, Puolassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa sarja on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa. Ensimmäinen jakso julkaistaan palvelussa tänään illalla.

Lähde: Viaplay

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa