Leijonien kultajuhlat tänään suorana MTV:n kanavilta ja C Moresta klo 17.30 alkaen Leijonien kultajuhlat tänään suorana MTV:n kanavilta ja C Moresta klo 17.30 alkaen

Leijonien kultajuhlat tänään suorana MTV:n kanavilta ja C Moresta klo 17.30 alkaen

Ajankohtaista C More

Kotikisojen historiallista maailmanmestaruutta juhlistetaan tänään Tampereella. MTV3, mtv-palvelu ja C More välittävät kultajuhlien tunnelmat suorassa kolmituntisessa lähetyksessä klo 17.30 alkaen.

Kiekon kodissa Tampereella juhlitaan tänään tuoreita maailmanmestareita. Kansanjuhla järjestetään Hakametsän jäähallin ympäristössä klo 18.00 – 20.00. Ennen kuin lavalla nähdään tuoreet MM-kultaleijonat, on luvassa mm. Suomen eturivin artisteja kuten JVG, Vesala ja Haloo Helsinki.

Juhlan tapahtumat välitetään kattavasti myös kotikatsomoihin. Suora lähetys on katsottavissa MTV3- ja C More Sport 1 -kanavilta, mtv-palvelusta ja C More -suoratoistopalvelusta. Lähetys alkaa jo puoli tuntia ennen varsinaista juhlaa, klo 17.30. Lisäksi MTV Uutiset Live seuraa juhlapäivän tunnelmia jo iltapäivästä saakka. MTV Uutiset Liven löydät mtv-palvelusta (mtv.fi & sovellus) sekä mtvuutiset.fi:stä. Kultajuhlista esitetään illan Tulosruudun jälkeen vielä puolituntinen kooste klo 22.35 alkaen.

Paikalla Kultajuhlissa on myös C Moren studio, missä Teemu Niikko sekä asiantuntijat Karri Kivi ja Petri Kontiola palaavat vielä MM-kisojen vaiheisiin ja Leijonien huippuhetkiin.

MTV3-kanavan ohjelmistossa muutoksia

Kansanjuhlan vuoksi MTV3-kanavan ohjelmisto muuttuu. Viiden jälkeen -ohjelma on poikkeuksellisesti vain puolen tunnin mittainen klo 17.00 – 17.30. Emmerdale jää pois tämän illan tv-ohjelmistosta, mutta jakso julkaistaan mtv-palvelussa ja C Moressa klo 18.30. Jakso esitetään myös MTV3-kanavalla huomisaamuna, ti 31.5. klo 9.30.

Seitsemän Uutiset ja Sää esitetään poikkeuksellisesti vain mtv-palvelussa. Alkuillan Tulosruutu jää pois ohjelmistosta. Salatut Elämät esitetään MTV3-kanavalla heti Leijonien kultajuhlien jälkeen klo 20.30 ja jo klo 20.00 AVA:lla. Suomen kaunein koti: kesämökit esittään AVAlla klo 21 sekä mtv-palvelussa ja C Moressa. MTV3-kanavalla ohjelma nähdään huomenna tiistaina klo 21.

MTV3-kanavan ohjelmisto maanantaina 30.5.

17.00  Viiden jälkeen

17.30  Leijonien kultajuhlat

20.30  Salatut Elämät

21.00  Suomen surkein kuski

22.00  Kymmenen Uutiset

22.20  Sää

22.25  Tulosruutu

22.35  Leijonien kultajuhlat: kooste

Lähde: C More / MTV

Lue lisää eurheilusta ja peleistä suomiesportsin sivustolta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa