Lisää viihdettä luvassa Disney+ palvelussa Lisää viihdettä luvassa Disney+ palvelussa

Lisää viihdettä luvassa Disney+ palvelussa

Ajankohtaista Disney Disney+

Disney+ -palveluun lisätään uutuuslyhytelokuvia muun muassa ohjaaja Yorgos Lanthimosilta. Lyhytelokuvia tähdittävät Oscar Isaac, Himesh Patel, Matt Dillon ja pian The Old Man -sarjassa esiintyvä Alia Shawkat. Luvassa on komediaa, kauhua, musikaaleja, trillereitä ja kaikkea siltä väliltä.  

WELCOME TO WREXHAM  

Welcome to Wrexham -sarjassa Rob McElhenney ja Ryan Reynolds opettelevat johtamaan maailman kolmanneksi vanhinta jalkapalloseuraa. Vuonna 2020 Rob ja Ryan lyöttäytyivät yhteen ostaakseen Englannin viidennessä divisioonassa pelaavaan Red Dragonsin – aikeenaan tehdä tästä altavastaajasta menestystarina. Robilla ja Ryanilla ei kuitenkaan ollut kokemusta jalkapallosta saati toistensa kanssa työskentelystä. Hollywoodista Walesiin, kentältä pukuhuoneisiin, toimistosta pubiin – Welcome to Wrexham seuraa Robin ja Ryanin pikakurssia jalkapalloon ja seuran omistajuuteen. Dokumenttisarja seuraa Wrexhamin kaupungin ja jalkapalloseuran yhteen nivoutuneita kohtaloita sekä yhteisöä, joka asettaa toivonsa kahden näyttelijän varaan. Katsottavissa 21. syyskuuta alkaen.

THE OLD MAN  

Thomas Perryn samannimiseen bestseller-romaaniin perustuva The Old Man kertoo Dan Chasesta (Jeff Bridges), entisestä CIA-agentista, joka pakeni tehtävästään vuosikymmeniä sitten ja on siitä lähtien elänyt piilossa ja täysin irti verkosta. Kun salamurhaaja saapuu kaupunkiin tappaakseen Chasen, vanhalle vakoojakonkarille selviää, että tulevaisuutensa turvaamiseksi hänen on kohdattava menneisyytensä. FBI:n vastatiedusteluosaston apulaisjohtaja kutsutaan metsästämään Chasea, koska hänellä on monimutkainen yhteinen menneisyys tämän kanssa. Katsottavissa 28. syyskuuta alkaen.

THE KARDASHIANS, kausi 2 

Kamerat palaavat seuraamaan Krisin, Kourtneyn, Kimin, Khloén, Kendallin ja Kylien elämien koukeroita. Perhe toivottaa katsojat tervetulleeksi takaisin kokemaan perheen suurimmat menestykset ja haasteet. Luvassa on tulisia romansseja, elämää mullistavia virstanpylväitä ja uskomattomia menestyksen hetkiä. Perheside säilyy katkeamattomana, kun he navigoivat julkista ja yksityistä elämäänsä maailman näyttämöllä. Katsottavissa 22. syyskuuta alkaen. 

HOKKUS POKKUS 2 

On kulunut 29 vuotta siitä, kun joku sytytti mustan liekin kynttilän ja herätti henkiin 1600-luvun noitasisarukset, ja nyt he hautovat kostoa. Kolmen lukiolaisen on estettävä ilkikurisia noitia aiheuttamasta uudenlaista tuhoa Salemin kaupungissa ennen pyhäinaattoa. Katsottavissa 30. syyskuuta alkaen.

ANDOR 

Andor-sarja tarkastelee Star Wars -galaksia täysin uudesta näkökulmasta. Sarja hyppää Cassian Andorin matkaan. Se kertoo tarinan Imperiumia vastaan nousevasta kapinasta ja siitä, miten eri ihmiset ja planeetat ryhtyivät siihen osallisiksi. Tarina sijoittuu Star Wars -aikakauteen, joka on täynnä vaaroja, petoksia ja juonittelua. Cassian lähtee polulle, joka tekee hänestä kapinallisten sankarin. Katsottavissa 21. syyskuuta alkaen. Still-kuvia.

SUPER/NATURAL 

James Cameronin tuottama ja BAFTA-palkitun näyttelijä Benedict Cumberbatchin juontama uutuussarja hyödyntää viimeisimpiä tieteellisiä innovaatioita ja huippuluokan elokuvaustekniikkaa, joilla paljastetaan maailman erikoisimpien eläinten salaiset kyvyt ja superaistit. Dokumenttisarja kutsuu katsojat näkemään ja kuulemaan asioita, jotka ovat ihmisen havainnointikyvyn ulkopuolella. Katsoja pääsee kokemaan maailman eri eläinlajien aistien kautta – kukat mehiläisen silmin, elefanttihylkeiden keskustelut sekä liitämään jalkapallokentän pituisia matkoja pimeässä hohtavien liito-oravien kanssa. Katsottavissa 21. syyskuuta alkaen.

Disney+ Day -sisältölisäykset (8. syyskuuta)

PISTOL 
MIKE 
PINOCCHIO
CARS ON THE ROAD 
WEDDING SEASON 
THOR: LOVE AND THUNDER 
EPIC ADVENTURES WITH BERTIE GREGORY 
TIERRA INCOGNITA 
OBI-WAN KENOBI: A JEDI’S RETURN 

Lisää elokuvia ja sarjoja syyskuussa

2. syyskuuta
Entrapment

7. syyskuuta
Lentoturmatutkinta, kausi 21
Mikki Hiiri Hupitalo, kausi 1
Sulphur Springsin salaisuudet, kausi 2
The A Word, kaudet 1-3

14. syyskuuta
Finding Alice, kausi 1
Maggie, kausi 1
Malcolm in the Middle, kaudet 1-3
Vampirina, kausi 2

21. syyskuuta
Vampirina, kausi 3

30. syyskuuta
Z-O-M-B-I-E-S 3

Lähde: Disney

Vinkki: Miten olisi Älykello nuorelle ?

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa