Lukas Hradecký C Moren asiantuntijatiimiin – tositoimissa syksyn MM-turnauksessa Lukas Hradecký C Moren asiantuntijatiimiin – tositoimissa syksyn MM-turnauksessa

Lukas Hradecký C Moren asiantuntijatiimiin – tositoimissa syksyn MM-turnauksessa

Ajankohtaista C More Cmore

Suomen jalkapallon ykköstähti Lukas Hradecký vahvistaa jatkossa C Moren asiantuntijatiimiä. Hradecký nähdään isommassa roolissa C Moren ja MTV:n lähetyksissä jalkapallon MM-turnauksen aikana marras-joulukuun taitteessa, mutta Hradeckýn asiantuntemusta on luvassa myös keskiviikkona C Moren pitkässä UEFA Super Cup -lähetyksessä.

Bayern 04 Leverkusenin kapteeni Lukas Hradecký on Suomen tämän hetken kirkkaimpia jalkapallotähtiä ja rakastetuimpia jalkapallopersoonia. Mittavalla kansainvälisellä urallaan hän on voittanut Tanskan Cupin Esbjergissä ja Saksan Cupin edellisen seuransa Eintracht Frankfurtin kanssa. Kapteenin nauhaa myös A-maajoukkueessa kantava Hradecký on torjunnoillaan ja johtajuudellaan ollut Huuhkajien viime aikaisen menestyksen ja historiallisen EM-lopputurnauspaikan avainpelaaja.

C Moren maineikkaan asiantuntijatiimin vahvuuteen liittyvä Suomen luottomaalivahti on valittu peräti viidesti Vuoden jalkapalloilijaksi ja vuonna 2020 myös Vuoden urheilijaksi. Hradecký on lisäksi harvoja suomalaisia, jotka ovat urallaan pelanneet sekä Mestarien liigassa että Eurooppa-liigassa.  

”Toivotan Luken erittäin lämpimästi tervetulleeksi meidän futistiimiin. Luke on erittäin ajan hermolla mitä tulee kansainväliseen huippufutikseen. Kaikkein eniten odotan kuitenkin niitä hetkiä, kun lähetyksissä saa ja pitää ottaa kantaa erilaisiin tapahtumiin, tilanteisiin tai ilmiöihin. Sanoisin näin, että Luke saa meiltä tilaa persoonalleen ja joskus jopa tarjoillaan syöttö suoraan jalkaan. En malta odottaa syksyä!” iloitsee C Moren studioisäntä Peetu Pasanen.

Isommassa roolissa Hradecký tullaan näkemään MTV:n ja C Moren kanavilla erityisesti jalkapallon MM-turnauksen aikana 21.11.-18.12. Debyyttinsä C Moren tiimissä Hradecký tekee kuitenkin jo UEFA Super Cupin aikaan. Keskiviikon lähetyksessä kuullaan Hradeckýn näkemyksiä Super Cupissa ensimmäistä kertaa pelaavasta entisestä kotiseurastaan Eintracht Frankfurtista.

”Frankfurtissa on jo pitkään tehty maltillista, rehtiä ja pitkäjänteistä työtä. On ollut ilo seurata, miten he ovat nousseet ehdottomasti ansaitsemaansa asemaan: pelaamaan Eurooppa-pelejä vuodesta toiseen. Kun yksittäisistä tapahtumista puhutaan, Super Cup on kenties Frankfurtin seurahistorian isoin matsi. Eurooppa-liigan finaali tietysti toinen, mutta nyt pelataan kuitenkin Mestarien liigan voittajaa Real Madridia vastaan, joten eiköhän se tuo extramaustetta peliin”, Hradecky summaa.

UEFA Super Cupin ennätyspitkä lähetyskokonaisuus alkaa C More -suoratoistopalvelussa ja C More Sport 2 -kanavalla keskiviikkona 10.8. klo 20.00. MTV3-kanavan katsojat hyppäävät mukaan lähetykseen klo 21.30 alkaen. Ottelu alkaa klo 22.00. 

Lähde: C More

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa