Mandalorian kausi 3 lähestyy Disneyllä

Ajankohtaista Disney Disney+

Disney+ julkaisi jännittävän uuden trailerin tulevalle Star Wars: The Mandalorian -sarjan kolmannelle kaudelle Dallas Cowboysin ja Tampa Bay Buccaneersin välillä käydyn NFL Super Wild Card -ottelun puoliajalla  – yhtäaikaisesti ABC, ESPN and ESPN+ -kanavilla.

Kriitikoiden ylistämän Original-sarjan kolmannesta kaudesta julkaistiin myös uusia key art -kuvia. Lucasfilmin Star Wars: The Mandalorianin 3. kausi alkaa yksinoikeudella Disney+:ssa 1. maaliskuuta.

Mandalorialaisen seikkailut Star Wars -galaksin halki jatkuvat. Alunperin yksinäisenä palkkionmetsästäjänä toiminut Din Djarin on lyöttäynyt yhteen Grogun kanssa. Samaan aikaan Uusi tasavalta kamppailee johtaakseen galaksin pois synkästä historiastaan. Yhdessä Grogun kanssa Mandalorialainen kohtaa vanhoja liittolaisia ja saa uusia vihollisia.

Kuka tai mikä on Grogu?

Grogu, joka tunnetaan myös nimellä ”The Child” tai lempinimellä ”Baby Yoda” fanien keskuudessa, on kuvitteellinen hahmo Star Wars -universumissa. Hän esiintyy ensimmäisen kerran Disney+ -suoratoistopalvelun alkuperäissarjassa The Mandalorian.

Grogu on samaa lajia kuin kuuluisa jedimestari Yoda, ja hänellä on samanlaiset vihreät iho, suuret silmät ja pitkät korvat. Hän on hyvin nuori lajinsa edustajaksi, vain noin 50-vuotias sarjan alussa, mutta lajinsa edustajat elävät useita satoja vuosia, joten hän on edelleen lapsi.

Grogu on erittäin voimakas Voimassa, ja hänellä on kyky käyttää useita Voiman kykyjä, kuten esineiden liikuttaminen telekineettisesti, parantaminen ja Voiman tukahduttaminen. Sarjan päähenkilö, mandalorialainen palkkionmetsästäjä Din Djarin, löytää Grogun ja ryhtyy suojelemaan häntä.

Sarjan toisella kaudella Grogu ja Din Djarin kohtasivat entisen jedin, Ahsoka Tanon, joka paljastaa lapsen nimen ja taustan. Ahsoka kertoo, että Grogu oli selvinnyt jeditemppelin tuhosta ja piileskeli useita vuosia. Hän myös kertoo, että Grogu tarvitsee koulutusta Voiman käytössä.

Roolitus

Sarjan pääosissa nähdään Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow ja Giancarlo Esposito

Kahdeksanjaksoisen kolmannen kauden ohjaajiin lukeutuvat Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey ja Bryce Dallas Howard.

Jon Favreau, sarjan luoja ja pääkäsikirjoittaja, toimii vastaavana tuottajana yhdessä Dave Filonin, Rick Famuyiwan, Kathleen Kennedyn ja Colin Wilsonin kanssa. Karen Gilchrist ja Carrie Beck toimivat apulaistuottajina.

Aiemmin julkaistua meillä:


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Koe kaupunki uudella tavalla – vuokraa sähköpotkulauta

Sähköpotkulauta vuokraus on nopeasti kasvava trendi kaupungeissa ympäri maailman. Se tarjoaa helpon ja ympäristöystävällisen tavan liikkua kaupungissa, ilman tarvetta omistaa omaa ajoneuvoa. Sähköpotkulaudat ovat myös erittäin käteviä lyhyiden matkojen tekemiseen ja niitä voi helposti vuokrata monilta eri yrityksiltä. Vuokraamalla sähköpotkulaudan voit kokea kaupungin uudella tavalla, välttää ruuhkia ja nauttia liikkumisesta vaivattomasti.

Maamme laulu – kansallishymni joka yhdistää suomalaisia

Maamme laulu on Suomen kansallislaulu ja yksi maamme merkittävimmistä kulttuuriperinnöistä. Sen sanoitukset ovat syvällisiä ja kauniita, ja ne kertovat Suomen luonnosta ja historiasta. Maamme laulu yhdistää suomalaisia eri puolilta maata ja on tärkeä symboli kansallisen yhtenäisyyden kannalta. Sitä lauletaan juhlapäivinä, koulujen tilaisuuksissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa halutaan juhlistaa suomalaisuutta. Maamme laulu on osa Suomen historiaa ja kulttuuria, ja se jatkaa elämäänsä tärkeänä osana suomalaista identiteettiä.

Pikku Finlandia

Pikku Finlandia edustaa kestävän kehityksen ja kiertotalouden mukaista rakentamista, sillä se on rakennettu siirrettävistä ja uudelleen käytettävistä puumoduuleista. ”Puu on vastuullinen rakennusmateriaali se sitoo hiiltä koko rakennuksen elinkaaren ajan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 4 / 5. Arvosteluja: 1

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa