Maria Veitola

Maria Veitola sukeltaa MTV Katsomon Veitola.doc -dokumenttisarjassa puhututtavien ja ristiriitaisten aiheiden pariin itsensä likoon laittaen

MTV

MTV Katsomossa 29.12. alkava nelijaksoinen dokumenttisarja Veitola.doc tarkastelee aikamme ilmiöitä rohkeasti ja monipuolisesti, vaikeita keskusteluita kaihtamatta. ”Toivon, että dokumentit eivät pelkästään ällistytä katsojiaan, vaan pakottavat jatkamaan laajempaa, yhteiskunnallista keskustelua näistä vaikeaksi koetuista aiheista”, Maria Veitola kertoo.

MTV Katsomossa torstaina 29.12. alkava Veitola.doc on Maria Veitolan ja palkitun dokumenttiohjaajan Sami Kieksin intohimoprojekti, joka syntyi heidän yhteisestä halustaan selvittää, mitä meille on tapahtumassa – maailma muuttuu kovaa vauhtia ja Suomi sen mukana. Neliosaisessa dokumenttisarjassa journalisti Maria Veitola sukeltaa ajassamme puhututtavien ja ristiriitaisten aiheiden pariin, tavalleen uskollisesti myös itsensä likoon laittaen.

Sarjassa Veitola tapaa ihmisiä, joiden elämässä ilmiöt ovat arkipäivää. Millaisia ajatuksia OnlyFans-sisällöntuottajilla on seksityöstä ja kenellä heidän mielestään on valta tässä asetelmassa? Mikä saa salaliittoihin perehtyneet ja niihin uskovat ihmiset kyseenalaistamaan vallitsevan totuuden, johon enemmistö luottaa? Miksi huumeiden käytöstä on edelleen hankala puhua avoimesti, vaikka kulutus arkipäiväistyy? Yhä useampi on kiinnostunut avaamaan oman parisuhteensa ja rakkauselämänsä myös muille kumppaneille, mutta mitä polyamorinen elämäntapa todellisuudessa vaatii rakastavaisilta?

Mitä otsikoiden takaa löytyy ja mitä se tarkoittaa sarjan päähenkilöiden elämässä? Sarja tarkastelee aikamme ilmiöitä rohkeasti ja monipuolisesti, vaikeita keskusteluita kaihtamatta.

”Yhteiskunnallisten aiheiden käsittely tv-dokumenttien muodossa on ollut pitkäaikainen unelmani ja nyt olen vihdoin päässyt työskentelemään haaveeni parissa”, Maria Veitola kertoo.

”Aiheiksi valikoituivat tässä ajassa vahvasti läsnä olevat, ristiriitaiset aiheet: huumeiden käytön yleistyminen, moderni seksityö, avoimet suhteet ja ihmisten kiinnostus salaliittoteorioita kohtaan. Olemme päässeet käymään avointa keskustelua aiheista, joista ei ole helppo puhua. Toivon, että dokumentit eivät pelkästään ällistytä katsojiaan, vaan pakottavat jatkamaan laajempaa, yhteiskunnallista keskustelua näistä vaikeaksi koetuista aiheista”, hän jatkaa.

Lähde: MTV


Muuta luettavaa muualta

Apple Pay maksaminen on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset

Apple Pay maksaminen on helppoa. Teet ostoksia helposti ja turvallisesti omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi. Maksaminen kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa on mahdollista näillä laitteilla yhdellä kosketuksella tai vilkaisulla, ilman,että sinulla on muovikorttia.  

Rahan historiaa Suomessa

Rahan historia Suomessa alkoi turkisten, lähinnä oravannahkojen vaihdannalla esihistoriallisena aikana. Varhaisimmat Suomesta löytyneet metallirahat ovat roomalaisia rahoja parin tuhannen vuoden takaa. 400-luvulla Suomeen tuotiin varhaisbysanttilaisia soliduksia. Viikinkiajalta ja ristiretkien ajalta Suomesta tunnetaan jo runsaasti kolikkolöytöjä.

Markka oli käytössä Suomen alueella jo keskiajalla, ja sen käyttö jatkui 1700-luvun lopulla tapahtuneeseen Kustaa III:n rahauudistukseen asti. Venäjän vallan alkupuolella vuoden 1840 raharealisaatioon saakka Suomessa oli liikkeessä sekä Ruotsin, että Venäjän rahaa. Suomen markka oli maan rahayksikkö vuosina 1860–2002. Vuonna 2002 Suomessa otettiin käyttöön Euroopan yhteinen valuutta eli euro.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa