MARVEL STUDIOSIN MOON KNIGHT

Disney

Tänä iltana Disney+ debytoi jännittävän, upouuden trailerin tulevalle Marvel Studiosin sarjalle ”Moon Knight” NFL Super Wild Card -ottelun puoliajalla Arizona Cardinalsin ja Los Angeles Ramsin välillä.

Uusi juliste julkaistiin myös alkuperäiselle live-toimintasarjalle, joka suoratoistetaan yksinomaan Disney+:ssa 30.3.

Sarja seuraa Steven Grantia, lempeää lahjakaupan työntekijää, joka kärsii sähkökatkoksista ja muistoista toisesta elämästä. Steven saa selville, että hänellä on dissosiatiivinen identiteettihäiriö ja hän jakaa ruumiin palkkasoturi Marc Spectorin kanssa. Kun Stevenin / Marcin viholliset lähestyvät heitä, heidän on navigoitava monimutkaisissa identiteeteissään samalla, kun heidät työnnetään tappavaan mysteeriin Egyptin voimakkaiden jumalten keskuudessa.

”Moon Knight” -elokuvan pääosissa ovat Oscar Isaac, Ethan Hawke ja May Calamawy. Mohamed Diab ja Justin Bensonin ja Aaron Moorheadin tiimi ohjasivat jaksot. Jeremy Slater on pääkirjoittaja, ja Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Mohamed Diab, Jeremy Slater ja Oscar Isaac ovat päätuottajia. Grant Curtis, Trevor Waterson ja Rebecca Kirsch toimivat yhteistuottajina.

Vastaa