MC HELPER BEKINGS keuli katsojatulosten kärkeen MC HELPER BEKINGS keuli katsojatulosten kärkeen

MC HELPER BEKINGS keuli katsojatulosten kärkeen

Ajankohtaista Elokuvat

MC Helper beKINGs -toimintakomedia keräsi ensi-iltaviikonloppunaan perjantaista sunnuntaihin kaikkiaan 13.964 katsojaa. Torstai-iltainen ennakkonäytös mukaan lukien elokuvan on nyt nähnyt kaikkiaan 14.009 katsojaa.

Perjantaina 22.4. ensi-iltansa saanut, kevään 2022 päräyttävin leffatapaus MC Helper beKINGs on aloittanut valkokankaiden mopovallankumouksen keulimalla kertaheitolla katsojatilastojen kärkeen. Sen avaustulos, eli ensi-iltaviikonlopun katsojamäärä on ylivoimaisesti viikonlopun suurin katsojaluku.

Viikonloppuna teatterisaleja täyteen vetäneen toimintakomedian avaustulos on myös vuoden 2022 paras kotimaisen elokuvan ensi-iltaviikonlopputulos. Taakse jäävät muun muassa JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii ja 70 on vain numero.

Verrattuna kaikkiin vuonna 2022 ensi-iltansa saaneisiin elokuviin, ulkomaiset Hollywood-kassamagneetit huomioiden, MC Helper beKINGs sijoittuu kolmen parhaan avaustuloksen joukkoon. Sen edellä ensi-iltalukuineen ovat ainoastaan Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet ja The Batman.

Lähteet: SES & ePressi

Tagged

Vastaa