Mikko lavasteissa

Mikko Penttilä palaa ennätysyrityksiä pullistelevaan arkistokellariinsa

Ajankohtaista Cmore

Uusia Kaiken maailman ennätyksiä äimistellään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe 3.9. alkaen. Ohjelman juontajana toisella kaudella jatkaa oikeutetusti ennätysarkiston väsymätön vartija Mikko Penttilä.


Mikko Penttilä kutsuu katsojat jälleen kaiken maailman ennätysten pariin.

Tällä hetkellä maailmassa on noin 40 000 voimassa olevaa Guinness World Records -ennätystä. Kaiken maailman ennätykset -ohjelmassa pääsemme tutustumaan pieneen osaan niistä, kun ennätysfani Mikko Penttilä avaa salaisen arkistonsa ja esittelee uskomattomia ennätyksiä ympäri maailmaa.

Kaiken maailman ennätykset jatkuu uusin jaksoin perjantaina 3.9. klo 21.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. Koko kymmenosainen toinen tuotantokausi julkaistaan mtv-palvelussa kerralla.

Mikon rakkaassa arkistokellarissa kyläilee toisellakin kaudella tähtivieraita, jotka vastaavat Mikon  vähintääkin outoihin kysymyksiin ja kokeilevat ennätyksen tekoa myös itse. Tällä kaudella ennätyksiä ovat yrittämässä muun muassa juontaja Ile uusivuori, näyttelijä Eero Ritala, muusikko Benjamin Peltonen ja koomikko Eve Kulmala.

Millaisia ennätyksiä tähtivieraasi tällä kertaa koettavat rikkoa?

“Vaikeita. Tai helppoja. Jokainen ennätys on helppo, jos on ennätyksen tekijä. Tähtivieraani tavoittelevat paikkaa suuressa kirjassa muun muassa syömisen, pukemisen ja pallon sylkemisen saroilla. Se mikä meille maallikoille näyttää helpolta vaatii taitoa, harjoittelua ja ennätysmielen”, Mikko Penttilä sanoo.

Entä ovatko jaksot tälläkin kaudella jollain tapaa teemoitettuja?

”Olen valinnut arkistostani jokaiseen jaksoon tärkeitä teemakokonaisuuksia kuten Muna ja mestarit sekä Peppu ja pallot”, Penttilä paljastaa.

#kaikenmaailmaennätykset


Kaiken maailman ennätykset MTV:lle tuottaa Banijay Finland.

Kaiken maailman ennätykset pe 3.9. klo 21.30 alkaen MTV3-kanavalla.
Koko kausi katsottavissa mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus) pe 3.9. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Vastaa