Minions: The Rise of Gru katsottavisssa 28.2. Skyshowtimella

Ajankohtaista SkyShowTime

Rakastetut Kätyrit tekevät paluun 28. helmikuuta, kun Minions: The Rise of Gru saapuu SkyShowtimelle

Tähtiä vilisevään näyttelijäkaartiin kuuluvat mm. Oscar®-ehdokas Steve Carell, Taraji P. Henson, Jean-Claude Van Damme, Russell Brand ja Oscar®-voittaja Julie Andrews.

Ilkikuriset Kätyrit tekevät paluun uudessa hilpeässä seikkailussa! Minions: The Rise of Gru tulee SkyShowtime-tilaajien katsottavaksi Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Ruotsissa 28. helmikuuta.

Kauan ennen nousuaan pahuuden mestariksi Gru (Oscar®-ehdokas Steve Carell) on vain 1970-luvun esikaupunkialueella kasvava 11 ¾-vuotias poika, joka juonii maailmanvalloitusta kellaristaan käsin. Menestys ei kuitenkaan ole ollut kummoista. Kun Gru törmää Kätyreihin, joiden joukossa ovat Kevin, Stuart, Bob ja miellyttämisenhaluinen hammasrautainen tulokas Otto, he yhdistävät voimansa. Yhdessä he rakentavat ensimmäisen piilopaikkansa, suunnittelevat ensimmäiset aseensa ja pyrkivät suoriutumaan ensimmäisistä tehtävistään. 

Kun Konnakuusikkona tunnettu pahamaineinen superroistojoukko hankkiutuu eroon johtajastaan, legendaarisesta taistelulajien taitajasta Willi Koukusta (Oscar®-voittaja Alan Arkin), heidän innokkain faninsa Gru pyrkii liittymään mukaan ryhmään uutena jäsenenä. Lyhyenläntä roistokokelas ei tee vaikutusta Konnakuusikkoon, mutta sitten Gru päihittää heidät oveluudessa ja huomaa pian olevansa pahuuden perikuvien verivihollinen. Grun pakomatkan aikana Kätyrit yrittävät opetella kung fu -taitoja johtajansa pelastamiseksi ja Gru saa huomata, että suurinkin ilkimys tarvitsee välillä ystäviensä apua. 

Minions: The Rise of Gru -elokuvassa nähdään mahtava näyttelijäkaarti, heidän joukossaan Konnakuusikon rooleissa Taraji P. Henson, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo ja Jean-Claude Van Damme. Elokuvassa ovat mukana myös Michelle Leoh, Russell Brand ja Oscar®-voittaja Julie Andrews. Elokuvasarjan alkuperäisten luojien luotsaaman Minions: The Rise of Grun tuottajina ovat Illuminationin perustaja ja toimitusjohtaja Chris Meledandri sekä hänen pitkäaikaiset yhteistyökumppaninsa Janet Healy ja Chris Renaud. Elokuvan on ohjannut Kyle Balda (Despicable Me 3, Minions) apuohjaajinaan Brad Ableson (The Simpsons) sekä Jonathan Del Val (The Secret Life of Pets -elokuvat). Kätyreiden ääninäyttelijänä toimii ikoninen Pierre Coffin.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Ruutu. 


Muuta luettavaa muualta

Tulevaisuuden internet eli 5G

Nopea 5G on uusi tiedonsiirtojärjestelmä, joka tarjoaa merkittävästi nopeampaa ja tehokkaampaa tiedonsiirtoa verrattuna edellisiin 4G- ja 3G-järjestelmiin. 5G-verkko tarjoaa lupauksen tuoda uusia ja tehokkaampia mobiililaitteiden ja IoT-laitteiden (Internet of Things) käyttökokemuksia.

Hakukoneoptimointi eli SEO – Mitä se tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen verkkosivuston sijoituksia hakukoneiden hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada haluttu verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat valitsemaan kyseinen sivu.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa