Moa Gammel ohjaa uusimman Viaplay-elokuvan Kiitos viimeisestä! Moa Gammel ohjaa uusimman Viaplay-elokuvan Kiitos viimeisestä!

Moa Gammel ohjaa uusimman Viaplay-elokuvan Kiitos viimeisestä!

Viaplay

Viaplayn uuden alkuperäiselokuvan kuvaukset ovat käynnissä Kiitos viimeisestä! on nopeatempoinen romanttinen komedia 37-vuotiaan sairaanhoitajan Klaran (Lisa Carlehed) rakkauden ja onnen etsinnästä.  Elokuvan on tuottanut Miso Film, ja näyttelijäkaartiin kuuluvat mm. Oscar Töringe, Christian Hillborg, Liv Mjönes, Johannes Bah Kuhnke, Felice Jankell ja Madeleine Martin.  Kiitos viimeisestä! elokuvan ohjaa Moa Gammel ja elokuva saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa myöhemmin tänä vuonna.

Menestyselokuvien SuediCatwalkOrca ja Glaciär jälkeen on vuorossa seuraava Viaplayn alkuperäiselokuva Kiitos viimeisestäKiitos viimeisestä! on tarina ystävyksistä, joiden keskiössä on sairaanhoitaja Klara. Hän on ikuinen sinkku, joka kaipaa suurta rakkautta. Ainoa kysymys on, onko täydellistä suhdetta olemassa, vai onko se vain myytti? Elokuvan kerronta jakaantuu yhdeksään lukuun, joista jokainen tapahtuu erilaisissa juhlissa.

”Olen hyvin kiitollinen tästä elokuvasta. Pelissä on paljon, kun suhteet ja tunteet pääsevät pääosaan. Se, että saan ohjata elokuvan, joka tapahtuu vain juhlissa ja samassa ystäväryhmässä, on todellinen unelmaprojekti. Tavoitteenani on tehdä vahvasti visuaalinen elokuva, joka tarjoaa pakokeinon arjesta ja saa yleisön sekä nauramaan että itkemään, sanoo Moa Gammel.

Pääosassa Klarana nähdään  Lisa Carlehed, joka sai Guldbaggen-palkinnon roolistaan elokuvassa ”Maastamuuttajat – viimeinen kirje Ruotsiin”.  

”Olen niin onnellinen ja ylpeä kun saan esittää Klaraa kiitos viimeisestä! -elokuvassa. Ympärilläni on aivan uskomattomia tähtiä, tämä on todellinen yhteisponnistus! Klaran kuvaaminen kaikessa epävarmuudessaan ja viehätysvoimassaan on etuoikeus,  ja rakastan sitä, että Moa Gammel on antanut estetiikalle ja musiikille niin suuren roolin elokuvassa”, sanoo Lisa Carlehed.

Oscar Töringe esittää elokuvassa Victoria, johon Klara tuntee vetoa. Oscar on tuttu myös Suomessa nähdystä menestyssarjasta ”Ohuella langalla”.  

”Tuntuu uskomattoman hauskalta olla osa tätä jännittävää yhteisöä. Victorin hahmo on hieman ulkopuolinen muihin verrattuna, ja hänelle monet kaveriporukan tekemiset tuntuvat välillä hieman päälle liimatuilta. Pohjimmiltaan hän kuitenkin yrittää vain löytää tiensä läpi elämän, aivan kuten kaikki muutkin”, sanoo Oscar Töringe.

Kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Tukholmassa ja elokuva saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa myöhemmin tämän vuoden puolella.

”Olemme erittäin ylpeitä voidessamme tehdä tämän tunteita herättävän elokuvan. Se on lämmin, hauska ja ajatuksia herättävä tarina, joka on toteutettu fantastisen tiimin kanssa. Olemme varmoja että se löytää paikkansa Viaplay-katsojiemme sydämissä.” Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group.

Elokuvan näyttelijöinä nähdään Lisa Carlehed (Maastamuuttajat – viimeinen kirje Ruotsiin), Oscar Töringe (Ohuella langalla), Christian Hillborg (En del av mitt hjärta – olet aina sydämessäni), Liv Mjönes (The Holiday), Johannes Bah Kuhnke (Jägarna), Felice Jankell (Snabba cash – Rahalla saa), Madeleine Martin (Lea)Anna Granath (Ahdistunutta porukkaa), Kristofer Kamiyasu (The hitman´s wife´s bodyguard) ja Line Verndal (Ragnarok).

Kiitos viimeisestä! elokuvan tuottaa Rachel Bodros Wolgers Miso Filmiltä ja sen ohjaa Moa Gammel. Elokuva saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa loppuvuodesta. Elokuvan johtavat tuottajat Miso Filmillä ovat Max HallénPeter Bose ja Jonas Allen, käsikirjoittajana toimii Ella Lemhagen, kuvaajana Göran Hallberg ja tuottajana NENT Groupilta Lotta Dolk. Elokuva perustuu May el-Toukhyn ohjaamaan tanskalaiseen lyhytelokuvaan, jonka ovat käsikirjoittaneet May el-Toukhy ja Maren Louise Käehne.

Lähteet: Viplay (Nordic Entertainment Group)

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa