Morbius – Mitä tuleva Marvelin elokuva lupaa?

Ajankohtaista

Morbius, Marvelin versio vampyyristä on aivan kulman takana. Siksi siis päätimme kirjoittaa meidän odotukset ja veikkaukset elokuvasta ja ylipäätänsä mistä se kertoo.

Elokuva siis koittaa antaa suhteellisen realistisen version vampirismista. Tai siis ainakin niin realisitinen mitä kyseiseltä tuottajalta voi odottaa. Wonder Woman on hyvä esimerkki DC:n universumista niille jotka eivät ole koskaan tutustuneet sarjakuviin. Marvelin ja DC:n käsitys realistisuudesta on ihan omalla tasollaan.

Sarjakuvissa, Tohtori Michael Morbius on kreikkalainen biologisti ja biokemisti. Kuulostaa siis melko normaalilta hepulta. Michael kuitenkin kärsii harvinaisesta ja hengenvaarallisesta verisairaudesta. Tämä siis kuulostaa todella samanlaiselta kuin Amazing Spider-manin Tohtori Curt Connorsin sairaus. Eli jokseenkin ehkä kliseinen ja kulunut juoni mutta joka saattaa jopa toimia jos sen tekee oikein.

Michael myöhemmin koittaa parantaa itsensä vampyyrilepakolla koska, miksipä ei? Ajan mittaa tohtorin metabolismi alkaa muuttua ja hänestä tulee vampyyri. Ei ehkä mikään paras aika julkaista elokuvaa lepakoista ja niiden seuraamuksista.

Itse olen tykästynyt sekä DC:n että Marvelin sarjakuviin sekä elokuviin joten odotan innolla myös tätä. Yliluonnolliset elokuvat, varsinkin vampirismiin ja demoneihin liittyvät elokuvat ovat myös omaan makuun. Joten, luonnellisestikin olen mieluusti menossa katsomaan kyseisen elokuvan heti kun se vain saapuu teattereihin. Tällä hetkellä elokuva saa ensi-iltansa 19. tammikuuta 2022

Nettiruutu myös julkaisee arvostelun ensi-illan näytöksen jälkeen. Eli jos sinulla on epävarmuutta siitä onko elokuva kannattava katsoa ja olisiko se mieleisesi niin kannattaa tulla täältä kurkkaaamaan. Toki emme paljasta juonesta mitään vaan lähinnä annamme yleisen mielipiteemme ja arvosanamme. Myöskin kerromme elokuvan plussapuolet sekä miinukset ja niiden perustelut ilman juonipaljastuksia.

Pyrimme myös päivittäin tuomaan teille uutisia elokuvien ja musiikin maailmasta sekä viihteestä yleisestikkin. Kirjoitamme myös peleistä tosi paljon ja niistä voit lukea lisää täältä mikäli olet videopelien ystävä.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa