MTV:n kevään 2023 ohjelmisto julki

MTV tuo pöytään parhaat ohjelmaherkut keväälle 2023

MTV

MTV tarjoilee suomalaisille keväällä 2023 maukkaimmat puheenaiheet, tuoreimmat uutuusohjelmat ja herkullisimmat ilmiöt. Eivätkä ohjelmat olisi tietenkään mitään ilman niiden täydellisiä raaka-aineita: loistavia tähtiesiintyjiä! Tutustu tammikuusta käynnistyvään ohjelmakevääseen jo nyt.

Kuokkavieras Kataja
2. tammikuuta alkaen
MTV Katsomo ja MTV3

kuokkavieras_kataja_s1_eps2_001_16x9.jpg

Mitä kaikkea voikaan tapahtua, kun Janne Kataja, kuvaaja Hannu Pyyhtiä ja äänittäjä Sami Auru heittäytyvät suomalaisten vieraanvaraisuuden armoille? Kuokkavieras Kataja -ohjelmassa kolmikko tiputetaan satunnaisesti jollekin suomalaiselle paikkakunnalle ja 42 tunnin ajan heidän ainoa turvansa on paikallisten avuliaisuus.

Ohjelman ydin on tapahtumien täysi ennakoimattomuus ja yllätyksellisyys sekä lukemattomat aidot ja mieleenpainuvat kohtaamiset. Kymmenen jakson aikana Janne, Hannu ja Sami pääsevät arvioimaan vieraanvaraisuutta Kemistä Sauvoon ja Kauhavalta Parikkalaan.

He seikkailevat niin maalla, vedessä, ilmassa kuin jäälläkin, istahtavat kahville Marttojen, palomiesten ja paikallisten nuorten kanssa, kerjäävät suihkuja, hammaspesuja, lounaita, yösijoja ja teatterilippuja, tutustuvat paikallisiin taiteilijoihin ja kulttuurikohteisiin, nähtävyyksiin ja yrityksiin sekä kuulevat lukuisia tarinoita. Kunkin reissun päätteeksi on aika antaa arvio vieraanvaraisuudesta sekä luovuttaa vierailusta kertova plakaatti kunnan edustajille.

Muodin huipulle
helmikuussa
MTV Katsomo ja MTV3

muodin_huipulle_logo2022.jpg
Muodin huipulle -sarja palaa nostamaan uuden tähden muotimaailman huipulle. Kymmenen lahjakasta muotisuunnittelijaa eivät vain kilpaile vaan kehittävät taitojaan intensiivisten haasteiden edetessä. Tehtävien teossa muotisuunnittelijoita ohjaa mentori, alansa ammattilainen, jonka neuvoja suunnittelijoiden kannattaa kuunnella.

Häikäisevän juontajan ja muotiasiantuntijan muodostaman tuomariston lisäksi asuja arvioivat tehtäväkohtaiset, mielenkiintoiset vierailevat tuomarit. Muodin huipulle -tehtävissä ollaan kiinni ajassa ja teemoissa huomioidaan myös vastuullinen suunnittelu, joka ei vie luomisen hauskuutta vaan tuo muotisuunnitteluun syvyyttä. Kausi huipentuu finalistien muotinäytökseen, jossa selviää kenen visio ja taidot vievät hänet Muodin huipulle.

Unelma-asunto Espanjassa
helmikuussa
MTV Katsomo ja MTV3

unelma_asunto-espanjasta_kirsi-ja-markus0510_16x9.jpg

Oletko koskaan haaveillut omistavasi pienen palan Espanjan Andalusiaa? Tuntuuko talviaamuina herätessä joskus siltä, että tämänkin päivän voisi aloittaa jossain muualla, vaikka etelän auringon alla? Unelmien toteutus alkaa nyt!

Unelma-asunto Espanjassa on elämyksellinen lifestyle-ohjelma, jossa suomalaiset pariskunnat, ystävykset ja perheet lähtevät etsimään itselleen unelmiensa asuntoa Aurinkorannikolta. Unelma-asunnon löytämisessä osallistujat saavat apua paikallisilta tähtikiinteistönvälittäjiltä Kirsi Orakselta ja Markus Aholta, joilla on vuosien mittainen kokemus Aurinkorannikon asuntomarkkinoilta. 

Haussa voi olla loma-asunto perheelle, kakkoskoti talven varalle tai vaikkapa viehättävä huoneisto tulevia eläkepäiviä varten. Osallistujat rajaavat etsimälleen asunnolle budjetin ja esittävät toiveet, jotka juuri heidän unelma-asuntonsa tulisi täyttää.

Tähtivälittäjät Kirsi ja Markus alkavat kumpikin tahoillaan haravoida alueen asuntotarjontaa ja pääsevät ottamaan mittaa toisistaan leikkimielisessä kisassa. Vuosien kokemus ja ammattitaito laitetaan peliin, kun välittäjät kilpailevat siitä, kumpi löytää osallistujille täydellisen unelma-asunnon.

Jere Hietala – Salametsästäjien jäljillä
helmikuussa
MTV Katsomo

jere-hietala_salametsastajat_16x9.jpg

Salametsästäjien jäljillä on kolmiosainen dokumenttisarja Jere Hietalan kokemuksista salametsästyksen vastaisessa taistelussa Etelä-Afrikassa. Sarjassa liikutaan niin maalla, merellä kuin ilmassakin ja kohdataan sekä rikollisia salametsästäjiä että suojelutyötä tekeviä puistonvartijoita ja suojeluaktivisteja. Lisäksi omaa jännittävää osaansa näyttelevät villieläimet, joita täytyy yhtä aikaa suojella ja varoa.

Tietäjät tietää
myöhemmin keväällä
MTV Katsomo ja MTV3

tietajat_tietaa_s1_eps1_juontaja_roope-salminen_1920x1080.jpg

Tietäjät tietää on uusi koko perheen tietovisailuohjelma, jollaista Suomessa ei ole ennen nähty!   
Roope Salmisen juontamassa kutkuttavan hauskassa tietovisassa kolme tavallista suomalaista kisailee kasvavasta rahapotista. Potin saavuttamisessa heitä auttaa seitsemän julkisuudesta tuttua henkilöä. Jokainen julkkis, eli tietäjä, on tuonut kisaan oman kategoriansa. 

Kilpailijat istuvat ensin kilpailijapyörässä, joka arpoo, kuka pääsee tietäjäpyörään vastaamaan kysymyksiin ja kasvattamaan kokonaispottia. Tietäjäpyörässä kilpailijaa odottaa julkisuudesta tutut tietäjät, jotka ovat valmiita auttamaan kilpailijaa parhaansa mukaan – silloinkin, kun joutuvat vastaamaan kysymykseen aiheesta, josta heillä ei ole harmainta aavistustakaan.  

Kun kysymykseen vastataan oikein, potti kasvaa. Vääristä vastauksista taas joutuu takaisin kilpailijapyörään, joka arpoo seuraavan kisaajan peliin. Se voi olla kuka tahansa – ehkä juuri väärin vastannut pääsee koittamaan onneaan heti uudestaan. Lopulta vain yksi kilpailijoista voi voittaa potin itselleen. Ohjelma perustuu englantilaiseen formaattiin The Wheel.

Fleksaajat
myöhemmin keväällä
MTV Katsomo

fleksaajatlogo3dgold.jpg

Fleksaajat on tutkimusmatka suomalaiseen fleksaamisen kulttuuriin. Ohjelmassa juontajat Seksikäs-Suklaa ja MolyBros lähtevät etsimään Suomen kovimpia fleksaajia, jotka elävät muita leveämmin eivätkä pelkää näyttää sitä.

Fleksaamisen kohteena ovat muun muassa vaatteet, kengät, veneet ja kellot. Kauden aikana tapaamme muodin asiantuntijoita ja keräilijöitä, vietämme päivän monimiljonäärin kanssa ja  tutustumme tulevaisuuden digitaaliseen fleksaamiseen.


Studio Pääskysaari
myöhemmin keväällä
MTV Katsomo ja MTV3

studio-paaskysaari_kollaasi_16x9.jpg

Jenni Pääskysaaren ideoima ja emännöimä henkilöhaastattelusarja, jossa tunnetun ihmisen elämä vilisee kuvanauhana silmiemme edessä.
 
Jokaisessa jaksossa Jenni kutsuu Studio Pääskysaareen valokuvattavaksi ja jututettavaksi tunnetun suomalaisen ihmisen, jonka näemme kasvavan silmiemme edessä lapsesta aikuiseksi elämän varrelta poimittujen valokuvien avulla.
 
Näemme välähdykset julkisuuskuvan taustalta ja kuulemme tarinat tuttujen, tuhat kertaa kuultujen tarinoiden takaa. Ymmärrämme, mitkä kuvista nousevat hetket, ihmiset, valinnat, onnistumiset ja pettymykset ovat tehneet vieraasta sen ihmisen, joka hän on tänään, juuri nyt, ikuistettuna tässä hetkessä.

Tässä ei ollut vielä kaikki. Voit katsoa lopun tarjonnan täältä: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-n-kevaan-2023-ohjelmisto-julki-katso-listaus/8565010

Lähde ja kuva: MTV


Muut aiheet muulta:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa