MTV:n syksyn katselu jatkuu vahvana MTV:n syksyn katselu jatkuu vahvana

MTV:n syksyn katselu jatkuu vahvana

Ajankohtaista MTV Suoratoisto

Syyskuussa suomalaiset käyttivät kaupallisten tv-kanavien katseluajasta lähes puolet MTV:n kanavien parissa. MTV Katsomon tavoittavuus puolestaan kipusi syyskuun loppupuolella ennätyslukemiin.

Syyskuussa suomalaiset katsoivat tv:tä lähes 2,5 tuntia vuorokaudessa. MTV:n kanavat veivät kaupallisten kanavien katseluajasta lähes puolet (48 %). MTV3 oli katsotuin kaupallinen kanava ja sai kaksi kertaa enemmän katselua kuin toiseksi katsotuin kanava Nelonen. Sub oli kolmanneksi katsotuin kaupallinen kanava selvällä erolla sitä seuraaviin TV5- ja Jim-kanaviin. AVA oli puolestaan katsotuin naisille suunnatuista kanavista. Parhaaseen katseluaikaan 15–64-vuotiaissa MTV:n katseluosuus oli 46,3 %, Nelonen Median 32,3 %, Discoveryn 14,1 %, FOX NG:n 6,2 % ja AlfaTV:n 1,2 %. MTV:n tv-kanavat jatkoivat siis syyskuussa vahvasti omissa viiteryhmissään.

MTV:n suuret viihdeohjelmat olivat syyskuussakin katsotuimpien kärjessä: Tanssii Tähtien Kanssa –ohjelman jaksoja katsoi 1,3–1,65 miljoonaa suomalaista jaksosta riippuen, Masked Singer Suomi -ohjelma ylsi 1,1–1,26 miljoonan tavoittavuuteen, rakkausreality Maajussille morsian ylsi sekin yli miljoonaan katsojaan per jakso, Ensitreffit alttarilla -ohjelma lähes miljoonaan ja myös Posse tavoitti 0,95–1,05 miljoonaa katsojaa per jakso. Näiden MTV:n ohjelmien lisäksi miljoonakerhoon pääsivät yksittäisillä jaksoilla Kummit Live: Elämä Lapselle -konsertti, Suomen kaunein koti ja Kymmenen uutiset.


MTV Katsomo noussut katsojien suosikiksi

MTV Katsomo tavoitti syyskuussa 900 000 suomalaista viikossa. Katsojat käyttivät MTV Katsomon parissa keskimäärin 45 minuuttia päivässä. Katseluminuuteissa mitattuna MTV Katsomo on mainontaa sisältävistä suoratoistopalveluista Suomen katsotuin*.

MTV Katsomosta eniten syyskuussa katsottiin ohjelmia: Salatut elämätEnsitreffit alttarilla, Maajussille morsian, Sometähtien sinkkuelämää, Tanssii Tähtien kanssa ja Huippumalli haussa. Suosituiksi nousivat myös ohjelmat, jotka nähdään MTV Katsomossa ennen tv-esitystä, kuten Home and AwayHääpäiväkirjat ja Love Island UK.

Lähde: MTV:n epressi


Muut aiheet:

Mikä on tubettaja?

Tubettaja tuottaa videosisältöä verkkoon yksin tai ryhmässä YouTube-videopalveluun, jonne  sisältö suosituimpana suoratoistovideopalveluna useimmiten ladataan. Monet tubettajat tekevät videoita työkseen, sillä he saavat videoiden katseluista tuloja. Moni tubettaja saa tulonsa kaupallisesta yhteistyöstä tai videoissa pyörivistä mainoksista. Kaikki tubettajien tulot ovat veronalaista tuloa ja niistä pitää maksaa veroa.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi suoratoistoa varten?

Etsitkö uutta puhelinta itsellesi, mutta et tiedä minkä puhelimen valitset? Tutustu gigantti puhelimet tai dna puhelimet aiheisiin ja saatat löytää itsellesi sopivan puhelimen itsellesi.

Neloselta uutta

Temptation Island Suomi 2022 eli uusi kausi alkaa aivan näillä näppäimillä, mutta tämän kertainen kausi on hieman erilainen kuin edelliset – mitä sitten on muuttunut, vai onko ohjelmassa mukana olevien pariskuntien iät ja pitkät suhteet se ainoa muuttunut tekijä? Tsekkaa lisää: Temptation Island 202

Sähkönhinta ja tuleva talvi

Jos syksy on ollut kotitalouksille haastavaa aikaa, niin sähkönhinta tulee tulevinakin kuukausina heittämään oman varjonsa niin kotitalouksille kuin yrityksille. Ajankohtaiset kysymykset liittyvät niin yleisesti sähkönkulutukseen, energiaremontteihin, kuin tulevaisuuden arkeemme. Aiommeko löytää tapoja käyttää vähemmän energiaa arjessamme, ja sitä kautta myös sähköä. Onko astetta vähemmän-kampanja sellainen, joka toteutuessaan jo riittäisi vähentämään suomalaisten energiankulutusta, vai tarvitaanko arjessamme suurempia muutoksia, olemmeko eläneet viime vuosikymmenet hieman liian ”hulivili” elämää välittämättä todellisuudessa kulutuksestamme, eikä vain sähkön ja energian, vaan yleensäkin luonnonvarojen suhteen, onko nyt aika ottaa vastuullisempi ote tulevaisuudesta?

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa