NetFlixin uusi korealainen Narco Saints

Ajankohtaista Arvostelu Netflix

Aina välillä pitää etsiä uutta katseltavaa ja kun alta saadaan edellinen sarja pois, on uutta jo tulossa. Tällä kertaa katsontaan ja arvosteluun pääsi NetFlixin korealainen sarja Narco Saints, joka vie korealaiset liikemiehet Etelä-Amerikan Surinamiin, joka sarjan avausjakson mielestä on 500 000 ihmistä käsittävä maa, missä puolet asukkaista saa toimeentulonsa huumeista.

Narco Saints perustuu tositarinaan, jota on sitten dramatisoitu, mutta se kertoo siitä kuinka Etelä-Koreassa ei ole helppo rikastua, jollei ole valmiiksi rikas. Jokaiselle pitää maksaa suojelurahaa, eikä sekään välttämättä riitä. Päähenkilö Kang In-gu (Ha Jung-woo) tekee Koreassa töitä omassa firmassa, joita hänellä on itseasiassa useampia. Hän työskentelee amerikkalaisten kanssa ja oppii sitä kautta puhumaan englantia, muuta vaikka hän tekee pitkää päivää, ei rahaa tunnu kertyvän. Samalla hän muistelee omia vanhempiaan, jotka myös tekivät pitkää päivää saamatta mitään säästöjä aikaiseksi, ja hän päättää tehdä asialle jotain heti kun on mahdollista.

Hän tapaakin vanhan koulukaverinsa, joka on ollut merillä 20 vuotta. Tämä kaveri Park Eung-soo (Hyun Bong-sik) kertoo liiketoimintamahdollisuudesta, johon liittyy kaukainen Surinam sekä korealaisten herkku rausku.

Hommat lähtevätkin yllättävän hyvin vauhtiin, mutta sitten pari tapaa Surinamin paikallisen korealaisen kirkon papin Jeon Yo-hwanin (Hwang Jung-min), joka auttaa heitä paikallisen kiinalaisen mafian kanssa, joka tuli sanomaan heidän omistaman Surinmanin aluevedet.. kun aiemmin kaksikko oli jo maksanut suojelurahat paikalliselle armeijalle… mutta tämä pappi ei ole välttämättä aivan sitä, miltä näyttää ja avausjakso päättyykin varsin erikoiseen vaiheeseen, mutta samalla antaa väläyksen, mihin sarja opn menossa.

Jatkossa nimittäin tämä liikemies, tulee saamaan aivan uutta jännitystä elämäänsä.

Sarjassa on kuusi jaksoa, ja se julkaistiin nyt syyskuussa 2022.

Jos korelainen TV kiinnostaa, eikä kieli haittaa, suosittelemme viihteeksi – onhan tämä tarinaltaan ainakin täysin erilainen kuin mikään muu.

TV-sarjan tuottaja Yoon Jong-bin innostui alkuperäisestä tarinasta ja oli jo tekemässä tästä elokuvaa, mutta tuotanto mietti, että kaiken ahtaminen parin tunnin elokuvaan ei tulisi onnistumaan. Päähenkilö Ha itse palaa tämän sarjan myötä näyttelemään televisioon saatuaan viime vuonna tuomion propofolin käytöstä ilman reseptiä. Ha on ollutkin mukana sarjan tekemisessä alusta alkaen.

Mielestäni tarinan pohjautuminen tosielämään antaa tarinalle entistä paremman energian. Luettuani koko kuuden jakson tarinan, tuntui että tarina veti minua jakso jaksolta puoleensa. Hän myös kiitteli itse sarjan tekemisessä mukana olleita kollegoita: Park, Yoo Yeon-seok, sekä Jo Woo-jin. Tämä oli ensimmäinen kerta kun näyttelin heidän kanssaan, ja kaikki tekivät aivan loistavaa työtä

Hwang Jung-min

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa