Paljon puhuttu We Need To Talk About Cosby -dokumenttisarja tulossa yksinoikeudella Paramount+-suoratoistopalveluun 5. helmikuuta

Ajankohtaista Paramount

Emmy-voittaja W. Kamau Bellin (United Shades of America with W. Kamau Bell) ohjaama neliosainen We Need To Talk About Cosby -sarja saapuu yksinoikeudella Paramount+-suoratoistopalveluun. Neliosaisella sarjalla on ollut maailman ensi-ilta Sundancen elokuvajuhlilla tammikuun 22. päivä.

Syväluotaavan otteen Bill Cosbyn vallankumoukselliseen uraan tarjoava sarja on saanut ensiesityksen jo Sundancen elokuvajuhlilla tammikuussa ennen Paramount+:n ensi-iltaa. 

Cosby on kuuluisa koomikko, näyttelijä, hyväntekijä ja afroamerikkalainen ikoni, jota kunnioitettiin syvästi vuosikymmenien ajan “Amerikan isänä”. Hän on kuitenkin saanut häpeällisen maineen ollessaan rikossyytteessä seksuaalisen väkivallan käytöstä. Cosbyn monimutkaista tarinaa hänen elämästään ja työstään käsitellään sarjassa, jossa punnitaan hänen tekojaan ja maailmanlaajuista vaikutustaan haastattelemalla koomikoita, kulttuurivaikuttajia, toimittajia sekä naisia, jotka jakavat henkilökohtaisimmat ja tuskallisimmat kohtaamisensa Cosbyn kanssa. Arkistomateriaalin avulla Cosby paljastaa, kuka hän saattoi olla koko ajan – vastakohta periaatteelliselle julkisuuden henkilölle, josta tuli sankari, ei vain afroamerikkalaisille vaan kaikille ihmisille. 

Sarja asettaa uuteen valoon Cosbyn kulttuurisen panoksen ja vaikutuksen hänen häpeänsä huipulla – syytettynä yli 60 naisen raiskauksesta, huumeiden käyttöön liittyvästä seksuaalisesta pahoinpitelystä, seksuaalisesta ahdistelusta ja muista väärinkäytöksistä melkein 60 vuoden ajalta. Cosbya nuorena jumaloinut Bell paljastaa, kuinka Cosbyn ammatillista menestystä edistänyt vallanhalu voisi olla sama liikkeellepaneva voima, joka motivoi hänen väitettyjä rikoksiaan naisia kohtaan. 

We Need To Talk About Cosby -sarja sisältää moninaisia kerroksia kuvaten nerokasta esiintyjää, hyväntekijää ja roolimallia, joiden vastakohtana on syytetty seksuaalinen saalistaja, jonka maine määrittää häntä nyt. Sarja tarjoaa katsojille mahdollisuuden pohtia uudelleen Cosbyn jälkeä yhteiskunnassa, jossa raiskauskulttuuri, toksinen maskuliinisuus, kapitalismi ja valkoisten ylivalta muokkaavat sitä, miten arvioimme uudelleen sukupuolen, vallan ja voiman. 

We Need To Talk About Cosby on Boardwalk Picturesin tuotanto yhteistyössä WKB Industries for Showtimen kanssa. Sarjan on ohjannut W. Kamau Bell. Sarjan päätuottajia ovat Bell, Andrew Fried, Katie A. King, Dane Lillegard, Jordan Wynn ja Sarina Roma. King toimii myös sarjan showrunnerina ja Geraldine Porras vastaavana tuottajana. Sarjan kansainvälisenä jakelijana toimii ViacomCBS Global Distribution Group.


Muuta luettavaa muualta

Oletko jo digitaalisen maailman käyttäjä?

Oletko jo siirtynyt nykyaikaan ja omistat jotain digitaalista? Löytyykö sinulta esimerkiksi kodista jo Elisa Viihde palvelu ja nettiliittymä viihteen seuraamista varten telkkarista? Nettiliittymiä löytyy muiltakin kuin Elisalta. DNA verkko on myös oiva ratkaisu päästä kodissa tai puhelimella internetin mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli omistat liian vanhan puhelimen joka ei tue esimerkiksi 5G:tä, niin tutustu ihmeessä Gigantti puhelimet tarjontaan ja löydä itsellesi uusi mieluinen puhelin jo tänään. Uudella puhelimella onnistut vaikka missä nykyaikana, esimerkiksi Google Pay maksaminen onnistuu eri kaupoissa nopeasti ja vaivattomasti.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa