Parhaat kryptoelokuvat, jotka sinun kannattaa katsoa

Luettavaa Sekalaista Suoratoisto

Nykyään on paljon eri vaihtoehtoja oppia kryptovaluutoista, ja yksi hauskimmista vaihtoehdoista on katsoa kryptoelokuvia. Kryptoelokuvissa voit arvostaa sekä tarinaa että elokuvassa välitetyn kryptoinformaation ydintä. Samoin kuin kryptot kasvattavat jatkuvasti suosiotaan, myös kryptovaluutoista kertovat elokuvat ja dokumentit ovat lisääntyneet. Elokuvien katsominen voi olla kannattavaa ennen kuin alat ostaa bitcoineja tai muita kryptovaluuttoja.

Bitcoinin nousu ja nousu (2014)

Tämä kryptoelokuva selittää syyn Bitcoinin takana ja kuinka Bitcoinista tuli maailman suurin kryptovaluutta. Lisäksi tarina kertoo myös tarinan varhaisista Bitcoin-käyttäjistä. Yksi heistä on Gavin Andresen.

Bitcoinin nousussa ja nousussa Gavin Andresen kuvaa mahdollisuuttaan kommunikoida suoraan Satoshi Nakamoton kanssa.

Tämä kryptoelokuva on vuoden 2014 amerikkalainen dokumenttielokuva, jonka ovat tuottaneet Ben Bledsoe ja Patrick Lope. Elokuvassa on haastatteluja useiden yritysten ja ihmisten kanssa, joilla on merkittävä rooli Bitcoinin ja muiden kryptovarojen kehittämisessä.

Bitcoinin nousu ja nousu antaa sinulle realistisen kuvan siitä, mitä tapahtui, kun Bitcoin tuotiin ensimmäisen kerran markkinoille. Tässä yhteydessä leffa auttaa sinua oppimaan digitaalisten resurssien ja lohkoketjuverkkojen käsitteitä. Se on myös yksi tunnetuimmista kryptoelokuvista.

Deep Web (2015)

Tämä kryptoelokuva esittelee Internetin pimeää puolta ja Silkkitien alkuperää. Salaperäisen johtajan, Dread Pirate Robertsin, johtama Silk Road on ensimmäinen online-musta markkina, joka hyväksyy Bitcoin-maksun.

Viranomaiset alkoivat tutkia Silkkitietä, kun se tuli laajalti tunnetuksi käyttäjien keskuudessa. Keanu Reeves, elokuvan kertoja, kertoo tarinan siitä, kuinka Silkkitien todellinen omistaja Ross William Ulbricht pidätettiin.

Bitcoin: Rahan loppu sellaisena kuin me sen tunnemme (2015)

Bitcoin: The End of Money As We Know on toinen menestystarina krypto-omaisuudesta, jota ei voi ohittaa. Tämä kryptoelokuva paljastaa keskuspankkien ja rahoitusalan käytännöt, jotka toivat maailman finanssikriisiin.

Sen lisäksi elokuvassa korostetaan myös hallituksen roolia rahan luomisessa sekä keskuspankin toimintaa ja sitä, miten se voi johtaa inflaatioon.

Torsten Hoffmannin ja Michael Watchulonisin ohjaama kryptoelokuva tutkii, kuinka ja miksi Bitcoin voi vaikuttaa perinteiseen rahoitusjärjestelmään. Torsten Hoffmann haastatteli myös useita kryptokaupan asiantuntijoita ja avainhenkilöitä saadakseen perusteellisemman kuvan markkinoista.

Magic Money: The Bitcoin Revolution (2017)

Magic Money on dokumentti, joka tutkii Bitcoinin salaperäistä alkuperää, sen roolia yhteiskunnassa ja kuinka Bitcoin voi muokata maailmamme tulevaisuutta.

Tämä kryptoelokuva on suoraselkäisen selostuksensa ansiosta ihanteellinen kaikille, jotka alkavat vasta perehtyä kryptojen maailmaan.

Trust Machine: The Story of Blockchain (2018)

Eikö olekin uskomatonta ajatella, kuinka lohkoketjun kaltaiset monimutkaiset verkot syntyivät?

Vai haluatko tietää, kuinka rakentaa verkosto, joka voi auttaa sulattamaan krypto-omaisuusliiketoimia, joista voimme nauttia tänään?

Jos nämä kysymykset heräävät mielessäsi, elokuva Trust Machine: The Story of Blockchain voi vastata kaikkiin näihin.

Alex Winterin tuottama kryptoelokuva voi varmasti auttaa sinua tutkimaan blockchain-verkkojen erilaisia ​​teknisiä ja loogisia puolia.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää blockchain-verkkojen loogisesta näkökulmasta ja kryptomaailman alkuperästä, tämä Alex Winterin tuottama kryptoelokuva on loistava paikka aloittaa.

Netflix Explained: kryptovaluutat (2018)

Netflix on nyt osa modernia elämäntapaa. Tietenkin se on myös paikka, jossa voit oppia kryptoista.

Tässä lyhyessä krypto-elokuvassa voit oppia kryptovaluutasta, ja syistä sen sijoittajien houkuttelemiseen.

Netflix-elokuvasarja, Explained: Cryptocurrency -jakso on vain 14 minuutin pituinen jakso, mutta se on erittäin hyödyllinen saaden sinut ymmärtämään kryptovaluutan toimintaa sekä tutustumaan erilaisiin kryptovaroihin.

CRYPTOPIA – Bitcoin, Blockchains ja Internetin tulevaisuus (2020)

Tämä kryptoelokuva on myös Bitcoin: The End Of Money As We Know It (2015) -elokuvan ohjaajan Torsten Hoffmanin idea. Se sukeltaa edelleen kryptoteollisuuden monimutkaisuuteen, mukaan lukien Bitcoin-ekosysteemin vilpitön ja ruma totuus, ja siihen, kuinka voittaa nämä haasteet.

Toisin kuin mikään muu krypto-elokuva, Cryptopia antaa sinulle myös arvokkaita oppitunteja pitkän aikavälin investoinneista lisäämällä krypto-eomaisuutta.

Hodl (2020)

Hodl on englanninkielinen lyhytelokuva nuoresta miehestä, jonka elämä muuttuu hänen saatuaan lahjoja sedältään. lahja sisältää erikoisten esineiden lisäksi 55 000 BTC:tä, jotka ostettiin vuonna 2010. Elokuvassa opitaan huomaamaan, että vain yksi huolimaton liike voi kustantaa koko krypto-omaisuuden katoamaan hetkessä. Elokuvan nimi Hodl on kryptotermi, joka tarkoittaa kryptojen ostamista ja niiden säilyttämistä riippumatta markkinoiden vaihtelusta.

Trust No One: The Hunt for the Crypto King (2022)

Netflix julkaisi 30. maaliskuuta 2022 Trust No One: The Hunt for the Crypto King kryptoelokuvan, joka käsittelee tarinaa Gerry Cottenista, kryptopörssin perustajasta, joka kuoli ennenaikaisesti salaperäisellä tavalla. Monet sijoittajat kokivat raskaita tappioita Gerryn yrityksen rahan menetyksestä, yhteensä 250 miljoonasta dollarista.

Kun Gerry Cotten kuoli odottamatta, se herätti paljon salaliittoteorioita ja erilaisia huhuja. Niiden, jotka pitävät elokuvista, joissa käsitellään murhia ja kryptovaluuttoja, kannattaa lisätä Trust No One: The Hunt For the Crypto King katsottavien elokuvien luetteloonsa.


Muuta muualta aiheita muualta

Kesällä kokemaan Helsingin nähtävyyksiä?

Helsingissä voit kokea paljon kesällä, varsinkin nähtävyyksiä ja muuta ajanvietettä löytyy tarjonnasta paljon. Esimerkiksi Linnanmäki , Korkeasaari , Nuuksio , Kauppatori , Suomenlinna , Tuomiokirkko tai Ateneumin taidemuseo. Tutustu tekemistä helsingissä vinkkeihin ostahelsingista.fi sivustolta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa