Poditista löydät Parhaat business-podcastit ja -äänikirjat

Ajankohtaista Luettavaa Sekalaista

<< tämä artikkeli sisältää Podit.fi palvelun mainoslinkin >>

Podit® on uusi Business-äänen alusta. Poditista löydät Parhaat business-podcastit ja -äänikirjat.

Jos siis olet miettinyt, olisiko Suomessa palvelua, josta voisi kuunnella yrityksille, yrittäjille tai yrittämiseen liittyviä podcasteja, niin nyt sellainen on sitten saatavilla.

Pysy ajan tasalla ja kehitä itseäsi Poditin tarjoamien asiapodcastien ja -äänikirjojen parissa. Palvelussa on Suomen johtavien kustantamoiden tietoäänikirjat, sekä käsin poimittu valikoima parhaita asiasisältöisiä podcasteja.

Vain Poditista löydät eturivin business-ihmisten toimittamat Podit Originals -podcastit. Podit Originalseja juontavat tunnetut liike-elämän kasvot, kuten Marko Parkkinen ja Pia Santavirta. Lisäksi tuhansia uusia tai tuttuja podcasteja juuri sinua kiinnostavista aiheista.

Ammattiäänikirjat ja businesspodcastit 4,99 eur/kk (normaalihinta 14,99 eur/kk, etusi arvo yhteensä 30 eur) tai 49,99 / vuositilaus (normaalihinta 99,99 eur/vuosi, etusi arvo yhteensä 50 eur)

Valitse kattavasta ammattiäänikirjojen  ja business podcastien valikoimastamme uutuuksia ja suosikkisi. Löydä ajankohtaisia kirjoja ja podcastejä itsesi johtamisesta, yritysvastuusta, tietoturvasta, markkinoinnista ja myynnistä ja tulevaisuuden tilasta.

Podit suosittelee!

Ota kesäkuunteluun mm. nämä podcastit ja äänikirjat:
 

Podit Originals®: Inhimillinen johtaminen

Uudessa eksklusiivisessa Podit Originals podcast -sarjassa Inhimillinen johtaminen keskitytään kokeneiden johtajien tarinoihin ja kokemuksiin ihmisten johtamisesta. Sarjassa on kahdeksan reilun puolen tunnin osaa ja sarjan juontaa modernin työelämän ja johtajuuden kehittäjä Ulla Vilkman.

Podit Originals®: Myyntistudio

Mika D. Rubanovitschin uusi Podit® Originals -sarja ”Myyntistudio” on 10-osainen näppärä myyntikoulutus podcast-muodossa. Jokainen jakso on noin 10-15 minuutin pituinen tehopaketti myynnin eri osa-alueista. Tee itsestäsi huippumyyjä syksyksi!

Podit Originals®: Faktalompakko

Bo Harald on tunnettu verkkopankin kehittäjä ja edelläkävijä, entinen Nordean verkkopankista ja maksuliikenteestä vastannut johtaja. Uudessa podcast sarjassa Faktalompakko, Bo käsittele……

Avidly Tomorrow Talks: Onko minulle tarvetta 2030-luvun työelämässä?

Podcast sarjan kolmannessa jaksossa keskustellaan työelämän tulevaisuuden skenaarioista. Aiheina ovat mm. laajentunut inklusiivisuus, mitä työhyvinvointi tulee merkitsemään, miten palkat maksetaan ja työntekijän vastuusta liiketoiminnan kehittämisessä sekä raameista,  joilla työtä säädellään. 

Data Insiders.

The Nr1 Nordic Data Podcast by TietoEvry. Data will change the world- but does your company take full advantage of it?

Samalla verestät englanninkielen taitojasi.

Kuuntele ja opi Espanjaa.

Tämä äänioppikirja tarjoaa uuden tavan opiskella espanjan kielen alkeet nopeasti ja tehokkaasti pelästään kuuntelemalla, vaikka autossa, junassa.  Poditissa myös muita kielenoppimisen äänikirjasarjoja.

Kerttu Kotakorpi: Suomen luonto 2100.

Suomi on ilmastomuutoksen myllerryksessä. Suosikkimeteorologi Kerttu Kotakorven äänikirja on viimeisimpään tutkimustietoon perustuva visio tulevaisuuden Suomesta, joka tulee olemaan ilmastoltaan hyvin erilainen kuin nyt.

Anu Vihunen: Kuinka maailma pelastetaan?

Lämpenevä ilmasti, lajistoltaan köyhtyvä luonto, muoviin hukkuvat meret, saastepilvien alla kärvistelevät kaupungit. Ympäristöuhat varjostavat elämäämme, toisaalta ne voivat sysätä etsimään tietoa ja ohjata meidät toimimaan kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Saku Tuomisen (Riippumatta siitä, miten kaikki on) Kaikki on hyvin

On Helppo sanoa, että huomisen maailma on epävarma ja sen kanssa pitää oppia elämään. Mutta mitä se oikeasti tarkoittaa? Monesti maailma tuntuu epäoikeudenmukaiselta ja haasteet kohtuuttomilta. Miten tämän kaiken keskellä kykenee säilyttämään mielenrauhan? 

Krista Putkonen-Örn, Kaisa Jaakkola: Palaudu ja vahvistu

Sitä vartenhan kesäloma on, eikö? 

Suosikkikirjailijan opas arjen palautumiseen. Puolet työikäisistä suomalaisista kokee väsymystä, joka tekee arjessa jaksamisesta hankalaa. Moni on huomattavan stressaantunut ja ahdistunut ylikuormituksen seurauksena. Aloita kesälomasi tällä kirjalla ja laita itsesi ajattelemaan palautunnutta itseäsi.

Frank Martela, Aarne Linden, Laura Jänisniemi: Elämän tarkoitus

Elämän päämääräksi tarjotaan yleensä materialismia, menestystä ja onnen tavoittelua. Ne eivät oikeasti yleensä riitä. Miten yhdistää merkityksellisyyden kaipuun tieteen maailmankuvaan?

Heljä Heikkinen, Julia Thuren: Kaikki rahasta

Käytätkö rahasi asioihin, jotka todella tekevät sinut onnelliseksi? Ovatko rahat vähissä aina ennen palkkapäivää? Haluaisitko ryhtyä sijoittamaan, mutta et tiedä, miten päästä alkuun? Kaikki rahasta kirja auttaa ottamaan oman talouden haltuun. Kirja tarjoaa selkeät vinkit henkilökohtaisen budjetin laatimiseen, säästämiseen ja sijoittamisen aloitukseen. 

Siis kohti syksyä uudella tyylillä tämän kirjan kuunneltuasi!

Podcastit ja äänikirjat ovat tätä päivää

Nykyaika on siinä mielessä erikoinen, että vaikka meillä on nykyään entistä enemmän vapaa-aikaa, emme osaa enää pysähtyä esimerkiksi lukemaan, vaan pyrimme lukemisenkin tekemään kuulemisen kautta, jolloin voimme tehdä samalla kaikkea muuta, kuten lenkkeillä, kokata….. miten sinä suhteudut podcasteihin ja äänikirjoihin, vai onko niin että me todellakin pyrimme optimoimaan ajankäyttömme myös vapaa-aikanamme.


Muuta luettavaa muualta:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen teatteriesitykseen yhdellä napautuksella. Se onnistuu, jos näet Buy with Google Pay -painikkeen.

Elämä siirtyy kokoajan kohti digitaalisuutta

Oletko miettinyt hankkivasi pelitietokonetta, älypuhelinta tai vaikka älykelloa naiselle? Esimerkiksi älykello naiselle voisi olla hyvä tapa seurata hänen sykettä päivän mittaan. Monissa älykelloissa on kattava valikoima eri ominaisuuksia, joita löytyy eri mallien kalloista. Monilla älykelloilla voi seurata unenlaatua sekä nukuttua aikaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa