Pohjoismaiset sarjat palaavat SkyShowtime Exclusives -sarjoina

Ajankohtaista Sarjat SkyShowTime

Pohjoismaiset sarjat Björnstad, Beforeigners, Kamikaze ja Lust palaavat SkyShowtime Exclusives -sarjoina 14. maaliskuuta alkaen

SkyShowtime, Euroopan seuraava suuri suoratoistopalvelu, vahvisti tänään, että suositut pohjoismaiset alkuperäissarjat Beforeigners (Norja), Björnstad (Ruotsi), Kamikaze (Tanska) ja Lust (Ruotsi) ovat striimattavissa yksinoikeudella 14. maaliskuuta alkaen.

Nämä sarjat ovat osa hiljattain julkistettua hankintasopimusta, jossa SkyShowtime varasi Euroopan yksinoikeuden 21:een Warner Bros. Discovery -sarjaan, mukaan lukien muutamiin HBO Maxin suosittuihin ja kiiteltyihin pohjoismaisiin sarjoihin.

SkyShowtime Exclusives -sarjat BeforeignersBjörnstad, Kamikaze ja Lust tullaan näkemään palvelussa yksinoikeudella. Lisäksi tilaajien suoratoistettavissa ovat tunnetut sarjat Welcome to Utmark (Utmark – Norja) ja Pray, Obey, Kill (Knutby – Ruotsi). Myöhemmin tänä vuonna pohjoismaiset asiakkaat voivat striimata myös SkyShowtime-alkuperäissarjan ID (työnimi – Suomi ja Ruotsi).

Lisätietoa SkyShowtime Exclusives -sarjoista:

Beforeigners 

https://youtu.be/oEBHR3X_Vcs

Kaudet: 1 ja 2 

Jaksoja: 6 (kautta kohden)

Norjalainen scifikomediasarja sijoittuu lähitulevaisuuteen, missä menneisyyden ihmisiä alkaa ilmestyä nykypäivään. ”Beforeignerit” saapuvat kolmelta aikakaudelta: kivikaudelta, viikinkiajalta ja 1800-luvun lopusta. Sarjan kuvitteellinen norjalaisyhteiskunta on monisävyinen ja johtaa sekä mahdollisuuksiin että haasteisiin, toivoa ja inhimillisyyttä unohtamatta. Beforeigners on sekä kuvaus surrealistisesta maailmasta että kyttäkaksikkotarina, jossa rikosetsivä Lars Haaland (Nicolai Cleve Broch) ja Alfhildr Enginsdottir (Krista Kosonen) tutkivat murhaa vuosia ensimmäisen aikamuuttoaallon jälkeen.

Björnstad

Kausi: 1 

Jaksoja: 5 

Tämä ruotsalaissarja perustuu samannimiseen menestysromaaniin. Björnstadin pikkukaupunki menettää vähä vähältä asemiaan ympäröivälle metsälle, mutta kun paikallinen junnukiekkojoukkue pääsee kilpailemaan kansallisen tason menestyksestä, kaupunkilaisten unelmat lepäävät teinipoikien harteilla. Raskas taakka johtaa väkivallantekoon, joka traumatisoi nuoren tytön ja sekoittaa kaupungin. Syytökset leviävät kaikkialle lumipallon lailla ja vaikuttavat lopulta kaikkiin asukkaisiin.

https://youtu.be/sxxNjVo9Q2k

Kamikaze 

Kausi: 1 

Jaksoja: 8

Kamikaze on koskettava tanskalainen draamasarja, jossa vahvatahtoinen ja hurmaava 18-vuotias Julie (Marie Reuther) etsii itseään menetettyään vanhempansa ja veljensä lento-onnettomuudessa. Yhtäkkiä hän löytää itsensä yksin isosta kartanosta, missä hänellä on kalliit autot tallissa ja ainakin teoriassa kaikki, mistä ihmiset vain haaveilevat – nuoruutta, kauneutta ja (paljon) rahaa – mutta materialla ei enää ole merkitystä Julielle, ja hän joutuu etsimään syytä jatkaa eteenpäin. Hän lähtee villille ja myrskyisälle matkalle, joka vie hänet koti-Tanskasta maailman kaukaisiin kolkkiin. Sarja perustuu Erlend Loen romaaniin Muleum.

https://youtu.be/Z0mez_WT0aQ

Lust 

Kausi: 1 

Jaksoja: 8

Anette (Sofia Helin), Nadia (Anja Lundqvist), Ellen (Julia Dufvenius) ja Martina (Elin Klinga) ovat nelikymppisiä elinikäisiä ystäviä, jotka asuvat ja suurimman osan aikaa myös menestyvät Tukholmassa. Kun Anette lähtee toteuttamaan valtion tutkimushanketta nimeltä ”Sex is the Highway to Health”, jossa selvitetään hyvän seksin – tai sen puutteen – vaikutusta yli 40-vuotiaiden ruotsalaisnaisten terveyteen, ystävykset päätyvät yllättäen pohtimaan tapoja, joilla elämä on tullut heidän omien halujensa tielle. Ystävyydestä ja uteliaisuudesta kertova komedia Lust seuraa neljää naista, jotka ovat valmiita tutkimaan elämää uran, avioliiton ja äitiyden asettamia odotuksia syvemmältä.


SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

SkyShowtime on saatavana myös seuraavien kumppaneiden kautta: Allente, Ruutu ja Telia.


Tutustu Milkwaukeen valimoimaan ja löydä oikeat työkalut työmaalle

Tutustu Milwaukee valikoimaan Motoralin sivustolta.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa