Viaplay ja jatkoarvostelu Power Book IV: Force

Arvostelu Viaplay

Kirjoitimme tästä sarjasta arvostelun jo hyvissä ajoin ja nyt on hyvä niin sanotusti vetää kausi kasaan. Kaikki 10 jaksoa on nyt katsottu ja uutta kautta odotellessa, katsotaan mitä New Yorkista Chicagoon tullut Tommy Egan on saanut aikaiseksi – ainakin sen, että Chicagon alamaailma on sekaisin ensimmäisen kauden päätteeksi ja Chicagon kaduille on jäänyt muutamien rikollisten ruumiita.

Sarjan juoni on toisaalta varsin yksinkertainen. Siinä New Yorkista lähtenyt Tommy päättää jäädä rakentamaan omaa rikollisimperiumiansa Chicagoon. Ensimmäiseen kauteen mahtuu myös oman veljen löytäminen, josta ei ollut mitään tietoa, samoin kuin oman veljenpojan löytäminen. Kauden aikana kaikki ei kuitenkaan pääty hyvin ja niin Tommyn kuin muidenkin sarjassa olevien päärikollisryhmien sisällä kiehuu – välillä ylikin. On varmasti totta, että todellisuudessakin nämä huumekauppiaat ovat vähintäänkin hieman epäluuloisia kaikkia kohtaan, ja se saattaa tulla esille toisten tappamisena.

Power Book IV:Force oli helppoa katsottavaa, eli sarja meni ihan viihteestä. Ei tässä mitään uutta ollut, eikä mitään sen erikoisempia näyttelijän suorituksiakaan, mutta leppoista katseltavaa hyvän musiikin parissa /sikäli mikäli kun pidät rap-musiikista, eikä kuten eräät suomalaisetkin pop-laulajat, jotka ovat mediassa kertoneet, etteivät pidä rap-musiikkia edes musiikkina….

Sarja itsessään pyöriin pitkälti Tommyn tekemisten ympärillä, ja onhan päänäyttelijässä eli Joseph Sikorassa jotain hyvääkin, ja sarja jaksaa kiinnostaa sen verran, että mielellämme katselemme myös toisen kauden, kun se tulee saataville.

Kakkoskauden kysymyksiä

Ensimmäisen kauden päätöksen perusteella tulemme näkemään suurimman osan ensimmäisen kauden henkilöistä, mutta esimerkiksi Flynnin perheen tekemiset saattavat muuttua paljonkin. Mitä sitten tulee Tommyn ja Diamondin mahdolliseen yhteistyöhön, ja mitä Darnell eli D-Mac, JP ja Katel eli suku tekevät Tommyn arjen sekoittamisessa toisella kaudella. Ja tulevatko serbit takaisin kuvioihin? Todennäköisesti, tai miten Irlannin mafia aikoo edetä Flynnin perheen kanssa. Entä mitä JP tekee clubinsa kanssa? Jatkaa, vai jääkö koko klubi vain sivujuoneksi, nimittäin ei sitä ensimmäiselläkään kaudella näkynyt eikä JP soittanut saksofoniakaan… ja saako Tommy tietää jossain vaiheessa, kuka oikeasti tappoi hänen ystävänsä?

Mitä löysimme Twitteristä

Tuossa siis väläys Tommy Eganin omalle Twitter seinälle, ja tässä toisesta Twitter viestistä.. jossa kerrotaan toisen kauden kuvausten juuri alkaneen.

Helppoa ja viihdyttävää – mitä muuta sinä haluaisit suoratoiston sinulle tarjoavan?


Lisäinfo: pääosan esittäjä Joseph Sikora näyttelee kotikaupungissaan, eli hän asuu Chicagossa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Lainaa Bondorasta kätevästi netin kautta

Bondora laina tarjoaa sinulle nopean ja vaivattoman rahoitusratkaisun erilaisiin elämäntilanteisiin. Bondora on kansainvälinen p2p-lainapalvelu, joka mahdollistaa yksilöiden välisen lainaamisen ilman välikäsiä ja pankkien byrokratiaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa