Radio Nova vastaa ysäriyhteisön toiveeseen: Retromiitti-kiertue valtaa Suomen kaupungit syksyllä!

Ajankohtaista

”Tunnelma tulee olemaan infernaalinen”, iloitsee ysärikuningas Oku Luukkainen.

Radio Novan Retroperjantai -yhteisö on parissa vuodessa kasvanut pienestä ilmiöstä kymmenien tuhansien ysärifanien tiiviiksi ryhmäksi. Retroperjantai kerää radion ääreen joka perjantai yli viiden loppuunmyydyn Olympiastadionin verran kuuntelijoita ja Retroperjantai – parasta ysäriä -yhteisöön kuuluu facebookissa 60 000 ihmistä. Instagramissa hastagilla #retroperjantai löytyy yli 30 000 kuuntelijoiden julkaisemaa kuvaa.

Fanien iloksi on tähän mennessä järjestetty kaksi loppuunmyytyä Retromiitti-tapahtumaa Helsingin Nosturissa. Retromiiteissä toisten ysärifanien sekä artistien tapaaminen on tärkeä osa tapahtumaa, niinpä ysäriyhteisön isä Oku Luukkainen halusi tuoda ysäriyhteisön juhlat lähemmäs entistä useampia kuuntelijoita.

– Vihdoin päästään tekemään tämän tyyppisiä keikkoja ympäri Suomea. Odotukset on korkeat! Omalla kohdalla nämä on tähän astisen uran isoimpia.  Tunnelma tulee olemaan infernaalinen ja toivon, että jokainen joka on diggaillut Retroperjantaista ja ysärimeiningistä, niin tulisi paikalle, Luukkainen toteaa.

Kaiken kaikkiaan Radio Novan Retroperjantain juontajan, Oku Luukkaisen luotsaama kiertue nähdään viidellä paikkakunnalla. Ysärimusasta ja villistä menosta päästään nauttimaan syksyllä Oulussa, Kajaanissa, Porissa, Seinäjoella sekä Joensuussa.

Luukkaisen lisäksi mukana kiertueella ovat Waldos´s People, Movetron, Solid Base, Pandora sekä Chorale. Lisää artistikiinnityksiä julkaistaan myöhemmin.

Lisätiedot tapahtumasta ja paikkakuntakohtaiset esiintyjät saat täältä. Liput tapahtumaan ovat myynnissä keskiviikosta 30. toukokuuta alkaen.

8.9. Seinäjoki, Sorsanpesä
29.9. Joensuu, Kimmel
6.10. Kajaani, Kajaanihalli
13.10. Oulu Areena
27.10. Pori Isomäki Areena

https://www.radionova.fi/kilpailut/retromiitti-kiertue-863


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa