Rikoshistoriamme puhutuimpia tapauksia käsittelyssä kesäkuussa C Moressa alkavassa Rikospaikka: True Crime Suomi -sarjassa

Ajankohtaista Suoratoisto

Rikospaikka: True Crime Suomi kokoaa yhteen MTV:n rikostoimittajien Jarkko Sipilän ja Pekka Lehtisen toimittaman Rikospaikka-ohjelman kiinnostavimpia tapauksia omaksi 10-osaiseksi sarjaksi, jossa kuullaan myös päivitettyä tietoa muutamiin tapauksiin liittyen. Sarjan kaikki jaksot julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa keskiviikkona 17.6. 

Rikospaikka: True Crime Suomi -sarjaan on poimittu mukaan puhuttaneimpia tapauksia Suomen rikoshistoriassa. Kukin puolituntinen jakso pitää sisällään kaksi rikostapausta, jossa perehdytään MTV:n rikostoimittajien Jarkko Sipilän ja Pekka Lehtisen luotsaamana sen yksityiskohtiin. Lisäksi sarjassa on mukana kolme erikoisjaksoa, jotka keskittyvät vain yhteen tapaukseen kerrallaan – arvokuljetusryöstäjä Matti Saréniin, Raisa Räisäsen katoamismysteeriin sekä Cannonball-moottoripyöräjengiin.

”Mukana on myös 8-vuotiaan Vilja Eerikan murhajuttu ja sen aivan järkyttävä rekonstruktiovideo”, kertoo Jarkko Sipilä sarjan sisällöstä. ”Kiinnostavimpiin jaksoihin kuuluu myös erittäin poikkeuksellinen ja salattu Nokia-yhtiön kiristysjuttu”, Pekka Lehtinen lisää.

Rikospaikka: True Crime Suomi -jaksot

1. Ilpo Larhan pako ja piiritys. Pankkiryöstäjien Honda-liiga.
2. Vilja Eerikan murha. Pohjoisen reitin salakuljetustapaus.
3. Haalarikamera henkirikoskeikalla. Wahlroosin pojan kidnappaussuunnitelma.
4. Nokia-yhtiön kiristysjuttu. Jenna Lepomäen tappo. 
5. Arvokuljetusryöstäjä Matti Sarén. 
6. Oulun kirvesmurhat. Sarjahukuttaja Pekka Seppänen.
7. Hirsalan piiritystilanne. Lokapoikien ympäristörikokset. 
8. Eristyssellivangit Jesse Janhunen ja Jan Jalutsi.
9. Raisa Räisäsen katoamismysteeri.
10. Cannonball Special. 

Rikospaikka: True Crime Suomi julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa ke 17.6. Jaksoja on yhteensä 10 ja ne julkaistaan kaikki kerralla. 


Muuta luettavaa muualta

Kyberturvallisuus

Kyberturvallisuus on turvallisuuden osa-alue, jolla pyritään sähköisen ja verkotetun yhteiskunnan turvallisuuteen. Kyberturvallisuudessa tunnistetaan, ehkäistään ja varaudutaan sähköisten ja verkotettujen järjestelmien häiriöiden vaikutuksiin yhteiskunnan kriittisiin toimintoihin. Kyberturvallisuusajattelussa yhdistyy tietoturvallisuuden, jatkuvuuden hallinnan ja yhteiskunnan kriisivarautumisen ajattelua.

Haluatko sijoittaa asuntoon – Tutustu sijoitusasuntolainaan

Hyvin ja tarkasti valittu sijoitusasunto on järkevä ja pitkäaikainen sijoituskohde. Parhaassa tapauksessa asunnon vuokratulot riittävät kattamaan lainanlyhennykset kokonaan ja asunnon arvonnoususta on mahdollista saada merkittävää lisätuottoa. Lisäksi sijoitusasunnon korkokulut ovat verovähennyskelpoisia. Tutustu sijoitusasuntolaina aiheeseen tarkemmin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa