Ryhmä Hau -elokuvan ensi-ilta Paramount+:lla 1. joulukuuta – Aikainen joululahja perheen nuorimmille

Ajankohtaista Paramount

Ryhmä Hau -faneja odottaa tänä vuonna aikainen joululahja, kun Ryhmä Hau -elokuva ilmestyy yksinoikeudella Paramount+-suoratoistopalveluun 1. joulukuuta. Kyseessä on ensimmäinen Ryhmä Hau -sarjan koirien seikkailuihin perustuva elokuva.

Kun Rikun ja sankaripentujen pahimmasta vihollisesta, pormestari Hanttisesta, tulee lähellä sijaitsevan Jännälän kaupunginjohtaja, alkaa hän heti aiheuttaa harmia. Rikua ja sankaripentuja odottaa uusi haaste. Yhden pennuista täytyy kohdata menneisyytensä Jännälässä, jolloin ryhmä saa apua etevältä mäyräkoira-Lilliltä. Yhdessä ja uusilla laitteilla varustettuna Ryhmä Hau lähtee taistoon pelastaakseen Jännälän kaupungin asukkaat. 

Ryhmä Hau -sarja sai ensi-iltansa vuonna 2013 ja on sen jälkeen levinnyt maailmanlaajuiseksi hitiksi. Sarjassa seurataan pentuja Samppaa, Vainua, Rollea, Rekkua, Tomaa ja Kajaa sekä heidän johtajaansa, 10-vuotiasta Riku-poikaa. Ryhmä Hau on esiintynyt aikaisemmin sivuroolissa Mighty Pups -elokuvassa, mutta nyt julkistettava elokuva on ensimmäinen Ryhmä Hausta kertova elokuva. 

Paramount+ 

Paramount+ on ViacomCBS:n maailmanlaajuinen suoratoistopalvelu, joka tarjoaa ensiluokkaista viihdettä kaikenikäisille. Paramount+ tarjoaa laajan kokoelman alkuperäissarjoja, hittisisältöjä ja suosittuja elokuvia kaikista genreistä useilta maailmankuuluilta viihdebrändeiltä kuten Showtime, Paramount Pictures, BET, CBS, Comedy Central, MTV, Nickelodeon ja Smithsonian Channel, unohtamatta paikallisia sisältöjä ja tuotantoja. Lisätietoja: www.paramountplus.com ja sosiaalisen median kanavat nimellä @ParamountPlus.


Muuta mielenkiintoista luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa