Sami Jauhojärvi ja Jussi Eskola siirtyvät Viaplayn hiihtotiimiin

Ajankohtaista Suoratoisto

Nordic Entertainment Group (NENT Group) julkisti tänään ensimmäiset kaksi kovaa kiinnitystä Viaplayn hiihtotiimiin. Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi siirtyy maastohiihdon asiantuntijaksi Viaplayn lähetyksiin ja saa rinnalleen suosikkiselostaja Jussi Eskolan. Talviurheilun kansainvälisten huipputapahtumien mediaoikeudet siirtyvät NENT Groupille tulevasta syksystä lähtien seuraavaksi viideksi vuodeksi.

YLE:n tv-lähetyksistä tuttu kaksikko Jussi Eskola ja Sami Jauhojärvi siirtyvät Viaplayn talviurheilutiimiin. Olympiavoittaja, MM-mitalisti ja sanavalmis kommentaattori on innoissaan hypystä uuteen pestiinsä:

”On hienoa saada jatkaa maastohiihdon kommentointia, etenkin kun sitä saa tehdä tulevaisuudessakin tutkaparina Jussin kanssa. Odotan mielenkiinnolla uuden työtiimin tapaamista ja tutustumista tiimin tapaan työskennellä. Suomalaiset ovat tottuneet maastohiihdon osalta menestykseen. Hiihto on kestävyyslajeista ainoa, josta säännöllisesti tulee arvokisamitaleita Suomeen, joten se selittänee kansan rakkautta lajia kohtaan. Hiihdon harrastaminen on myös yleistä, jolloin katsojien on helppo samaistua lajin vaativuuteen. Meidän menestyvät urheilijamme ovat tällä hetkellä parhaassa iässään tuloksenteon suhteen, joten mitaleita heiltä on lupa odottaa myös tulevissa arvokisoissa”, lupailee Sami Jauhojärvi.

Katso Sami Jauhojärven haastattelu kokonaisuudessaan täältä. 

Selostaja Jussi Eskolalla on pitkä ja rautainen kokemus eri hiihtolajien selostamisesta, muita lajeja unohtamatta.

”On todella mahtavaa jatkaa hiihtourheilun merkeissä. NENT Groupin ja Viaplayn väellä on asiantunteva, innostava ja reipas ote! Hiihtolähetyksissä eväsreppu on varmasti täynnä ja tarjoiltavaa riittää jokaiselle hiihdon seuraajalle. Hiihto kiinnostaa katsojia, ja laji nostattaa runsaasti pohdiskeltavaa vaikkapa kahvipöytäkeskusteluissa. Laji on selvästi tärkeässä asemassa monelle suomalaiselle urheilun seuraajalle. Iivo Niskanen jatkaa tulevallakin kaudella Suomen hiihdon suurimpana tähtenä. Niskasen lisäksi nostan esiin naisten viestin ja miesten pariviestin mitalihiihtäjät, sekä nuorten MM-kisoissa menestyneet suomalaiset. Jää nähtäväksi, pystyykö yksi tai useampi hiihtäjä lyömään läpi kovassa kansainvälisessä kilpailussa?”, pohtii Jussi Eskola tulevaa kautta.

”On todella hienoa, että saamme Jussin ja Samin meidän hiihtotiimiimme. Kaksikon kemia toimii erinomaisesti, ja he tuovat lähetyksiin asiantuntemusta, kokemusta ja intohimoa. Tulemme jatkossa tiedottamaan lisää Viaplayn hiihtolähetyksistä ja tekijöistä. Kuten sopimukset tämän kaksikon kanssa osoittavat, haluamme tarjoilla tämänkin tuotteen laadukkaasti ja huippuosaajien tekemänä”, sanoo NENT Group Finlandin urheilupäällikkö Ville Klinga.

Maailman parasta talviurheilua päästään Suomessa seuraamaan Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla. Kuten aikaisemmin on tiedotettu, NENT Group on hankkinut laajat oikeudet hiihtolajien maailmancupeihin. Viisivuotinen sopimus pitää sisällään myös mm. hiihdon maailmanmestaruuskilpailut 2023 ja 2025 sekä hiihdon Suomen Cupin.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa