“PISTOL” — Pictured (L-R): Anson Boon as John Lyndon, Louis Partridge as Sid Vicious, Toby Wallace as Steve Jones, Jacob Slater as Paul Cook. CR: Rebecca Brenneman/FX

Sex Pistols minisarja Disney Plussalle

Ajankohtaista Disney Disney+

Sex Pistolsista kertovan minisarjan kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla.

Sarja perustuu Sex Pistolsin kitaristi Steve Jonesin muistelmiin – Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol.

Sarjan on ohjannut Oscar® -voittaja Danny Boyle, joka toimii myös vastaavana tuottajana.

Minisarjan on luonut ja käsikirjoittanut Craig Pearce.

HELSINKI, SUOMI (30. maaliskuuta, 2022) – Disney+ julkisti tänään FX:n Pistol-minisarjan legendaarisesta Sex Pistolsin kitaristista Steve Jonesista. Pistolin on ohjannut Oscar®-voittaja Danny Boyle, ja se saapuu lähiaikoina Disney+ -palvelun Star-valikoimaan. Minisarjan ensi-ilta tuo mukanaan kaikki kuusi jaksoa. Tarkka julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Perustuu Jonesin vuoden 2017 muistelmaan Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol, ”Pistol” on luonut ja kirjoittanut Craig Pearce, ja sen ovat tuottaneet Boyle, Pearce, Tracey Seaward, Gail Lyon, Anita Camarata, Steve Jones, Paul Lee, Hope Hartman ja wiip. Sarjan tuottaa FX Productions.

”Pistooli” on kuuden jakson rajoitettu sarja rock and roll -vallankumouksesta. Raivoisa, raivoava myrsky tämän vallankumouksen keskellä ovat Sex Pistols – ja tämän sarjan keskellä on Sex Pistolsin perustajajäsen ja kitaristi Steve Jones. Jonesin hilpeä, tunteellinen ja toisinaan sydäntäsärkevä matka opastaa meidät kaleidoskooppisen tarinan läpi kolmesta eeppisimmistä, kaoottisimmista ja liman roiskuttamimmista vuosista musiikin historiassa. Perustuu Jonesin muistelmiin Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol, tämä on tarina täplikäs, meluisa, työväenluokan lapsijoukko, jolla ei ole tulevaisuutta, joka ravisteli tylsää, korruptoitunutta laitosta ytimeensä, uhkasi kaataa hallituksen ja muutti musiikkia ja kulttuuria ikuisesti.

”Pistoolin” pääosissa ovat Toby Wallace Steve Jonesina, Jacob Slater Paul Cookina, Anson Boon John Lydonina, Christian Lees Glen Matlockina, Louis Partridge Sid Viciousina, Sydney Chandler Chrissie Hyndenä, Talulah Riley Vivienne Westwoodina, Maisie Williams punk-ikoni Jordanina, Emma Appleton Nancy Spungenina ja Thomas Brodie-Sangster Malcolm McLarenina.

Vankka lapsilukko varmistaa, että Disney+ pysyy sopivana katselukokemuksena kaikille perheenjäsenille. Tilaajat voivat asettaa aikuisille suunnatun sisällön käyttöoikeusrajoituksia ja luoda PIN-koodilla suojattuja profiileja jo olemassa olevien Kids-profiilien rinnalle, jotta vanhemmat ja huoltajat saavat mielenrauhaa.


Muuta luettavaa muualta:

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2-malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet, mm. unen laadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen, stressitason seuranta, energiatason seuranta, Pulse Ox, naisen hyvinvointiominaisuudet ja paljon urheilu- ja harjoitteluvaihtoehtoja.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa