SkyShowtime ja Star Trek: Strange New Worlds -sarjan toinen kausi

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime

SkyShowtimen kesäkuun kohokohtia: Star Trek: Strange New Worlds -sarjan toinen kausi sekä George Clooneyn ja Julia Robertsin tähdittämä A Ticket to Paradise

SkyShowtime on julkistanut kesäkuun uutuuksia ja jatkuvia suosikkisarjoja. Ensi-iltansa saa odotettu Star Trek: Strange New Worlds -sarjan toinen kausi sekä useammat elokuvat niin trillerien, kauhun kuin romanttisten komedioidenkin ystäville.

Kesäkuun 16. päivä ensi-iltansa saa Star Trek: Strange New Worlds -sarjan toinen kausi. Sarja on nähtävissä yksinoikeudella vain SkyShowtimella. Star Trek: Strange New Worlds perustuu vuosiin, jolloin kapteeni Christopher Pike komensi U.S.S. Enterpriseä. Sarjassa nähdään fanien suosikit Anson Mount kapteeni Christopher Pikenä, Rebecca Romjin förstinä, Ethan Peck tiedeupseeri Spockina, Jess Bush hoitaja Christine Chapelina, Christina Chong La’an Noonien-Singhinä, Celia Rose Gooding kadetti Nyota Uhurana, Melissa Navia luutnantti Erica Ortegasina ja Babs Olusanmokun tohtori M’Bengana. Lisäksi Paul Wesley tekee toisella kaudella paluun vierailevana tähtenä James T. Kirkin roolissa ja mukaan liittyy Carol Kanen toistuva hahmo Pelia. Star Trek: Strange New Worlds sarjan ensimmäinen kausi nyt striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimella.

Lisää uutta kanavalla

Lisäksi kesäkuussa ensi-iltansa saa tanskalaissarja Kamikaze, jossa 18-vuotias Julie (Marie Reuther) etsii itseään menetettyään vanhempansa ja veljensä lento-onnettomuudessa. Aiemmin julkistetuista sarjoista uusia jaksoja on luvassa muun muassa sarjoihin Fatal Attraction sekä A Town Called Malice.

Elokuvista ensi-iltansa saavat esimerkiksi Watcher, trilleri Bukarestiin muuttavasta amerikkalaisnaisesta, joka huomaa naapurin tarkkailevan häntä jatkuvasti ikkunastaan, Oscar-voittajien George Clooneyn sekä Julia Robertsin tähdittämä romanttinen komedia Ticket to Paradise sekä jännittävä draama The Forgiven, jossa varakkaat lontoolaiset David ja Jo Henninger (Ralph Fiennes ja Jessica Chastain) koettavat peitellä marokkolaisen teinipojan kuolemaa. 


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa