SkyShowtime vahvistaa lanseerauspäivän uudelle Fatal Attraction -alkuperäissarjalle

Ajankohtaista Sarjat SkyShowTime

Joshua Jacksonin ja Lizzy Caplanin tähdittämä kahdeksan jakson mittainen
Fatal Attraction -sarja on striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimella 22. toukokuuta alkaen. Klassikkotrilleriin Vaarallinen suhde perustuvasta sarjasta on aluksi saatavilla on kolme jaksoa. 

SkyShowtime vahvisti tänään lanseerauspäivän uutuussarjalle Fatal Attraction. Paramount Television Studiosin ja Amblin Televisionin tuottama Fatal Attraction saapuu SkyShowtimelle maanantaina 22. toukokuuta. Kausi koostuu kahdeksasta jaksosta, jotka ovat striimattavissa maanantaisin.

Fatal Attraction on syväluotaava uusi tulkinta klassisesta psykoseksuaalisesta trilleristä Vaarallinen suhde, joka on keskeinen osa 80-luvun kulttuuria. Uutuussarja tutkii vaarallisia suhteita sekä ajattomia avioliiton ja uskottomuuden teemoja tavalla, joka huomioi nykyaikaiset asenteet vahvoja naisia, persoonallisuushäiriöitä ja pakottavaa kontrollia kohtaan.

Sarjan pääosissa ovat Joshua Jackson Dan Gallagherina ja Lizzy Caplan Alex Forrestina. Muihin näyttelijöihin kuuluvat Amanda Peet (Beth Gallagher), Alyssa Jirrels (Ellen Gallagher), Toby Huss (Mike Gerard), Reno Wilson (rikosetsivä Earl Booker) ja Brian Goodman (Arthur Tomlinson).

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) toimii sarjan käsikirjoittajana, showrunnerina ja vastaavana tuottajana rinnallaan vastaava tuottaja Kevin J. Hynes (Perry Mason), jonka kanssa Cunningham vastaa tarinasta, sekä vastaavat tuottajat Darryl Frank ja Justin Falvey Amblin Televisionilta. Silver Tree toimi myös vastaavana tuottajana ja ohjasi viisi jaksoa.

Joshua Jackson as Dan Gallagher and Lizzy Caplan as Alex Forrest in Fatal Attraction Season 1, episode 2 streaming on Paramount+, 2023. Photo Credit: Michael Moriatis/Paramount+

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com.  SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €.

Lisätietoja:

Verkkosivusto: www.skyshowtime.com   

Joshua Jackson

Joshua Jackson on kanadalainen näyttelijä, joka on tullut tunnetuksi useista rooleistaan televisiossa ja elokuvissa. Hän syntyi 11. kesäkuuta 1978 Vancouverissa, Brittiläisessä Kolumbiassa.

Jacksonin läpimurto tapahtui jo nuorena, kun hän näytteli Pacey Witteriä televisiosarjassa Dawson’s Creek vuosina 1998-2003. Sen jälkeen hän on näytellyt useissa elokuvissa, kuten The Skulls (2000), The Safety of Objects (2001), Shutter (2008) ja One Week (2008).

Myöhemmin Jackson palasi televisioruutuun muun muassa sarjoissa Fringe (2008-2013) ja The Affair (2014-2019). Lisäksi hän on näytellyt teatterissa, muun muassa Lontoon West Endillä ja Broadwaylla.

Jackson on myös aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, ja hän on tukenut monia hyväntekeväisyysjärjestöjä.

Nopeampi nettiliittymä?

Nettiliittymien ominaisuudet ja hinnat voivat vaihdella suuresti eri operaattoreiden välillä ja myös alueittain. On tärkeää tutustua eri vaihtoehtoihin ja niiden tarjoamiin ominaisuuksiin ennen sopimuksen tekemistä, jotta löytää itselleen sopivan nettiliittymän – vertaa netti- ja puhelinliittymät ja tee valinnat itse suoraan verkkosivulla. Yleisiä asioita, joita kannattaa vertailla, ovat esimerkiksi nopeus, datan määrä, kuukausimaksu ja mahdolliset lisäpalvelut, kuten roaming.

Kilpailuta laina

Kilpailutus onnistuu helposti esimerkiksi Rahalaitoksen avulla. Rahalaitos on Suomen johtava lainojen vertailupalvelu, joka auttaa sinua löytämään parhaan tarjouksen juuri sinun tarpeisiisi. Palvelu on ilmainen ja helppokäyttöinen, ja sen avulla voit vertailla lainoja ja löytää halvimman vaihtoehdon nopeasti ja vaivattomasti.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa