Set amongst the beach clubs and palm trees of the Costa del Sol in the early 80s, A Town Called Malice follows the Lords, a crime family of petty thieves from South London, as they decamp from London to Spain to profit from an unexpected windfall – and to escape the attention of the police in a high-profile murder enquiry.

SkyShowtime vahvistaa odotetun A Town Called Malice -rikostrillerisarjan julkaisupäivän

Ajankohtaista Luettavaa Sarjat SkyShowTime

Tämä Jack Rowanin ja Tahirah Sharin tähdittämä kahdeksan jakson mittainen sarja on striimattavissa yksinoikeudella SkyShowtimessa 12. toukokuuta alkaen, ja saataville tulee heti aluksi kolme jaksoa.

SkyShowtime vahvisti tänään uuden rikostrillerisarja A Town Called Malicen julkaisupäivän. Tämä räväkkä ja vauhdikas draamasarja saapuu SkyShowtimelle perjantaina 12. toukokuuta. Saatavilla on heti aluksi kolme jaksoa, minkä jälkeen kahdeksan jakson pituisesta kaudesta tulee uusi jakso saataville viikoittain.

A Town Called Malice sijoittuu Costa del Solin rantaklubien ja palmujen maisemiin 1980-luvun alkupuolelle. Sarjassa seurataan Lordseja, Etelä-Lontoosta tulevaa, pikkurikoksia tehtailevaa rikollisperhettä, joka siirtyy Lontoosta Espanjaan hyötymään odottamattomasta rahantulosta – ja pakenemaan poliisin huomiota korkean profiilin murhatutkinnassa. Tämä Jack Rowanin, Jason Flemyngin, Martha Plimptonin ja Tahirah Sharifin tähdittämä räjähtävä perhesaagatrilleri on kahdeksan jakson sarja, jonka ovat tuottaneet yhdessä Vertigo Films, Rogue State ja Sky Studios. 

Lordin perheen johtohahmoja ovat Jason Flemyngin (Save Me, Lock, Stock and Two Smoking Barrels) näyttelemä Albert Lord, Jack Rowanin (Born to Kill) näyttelemä Gene Lord sekä hänen tyttöystävänsä, Tahirah Sharifin (The Haunting of Bly Manor) näyttelemä Cindy Carter, sekä Martha Plimptonin (Mass, The Good Wife) näyttelemä Mint Ma. Näiden lisäksi mukana on laajemminkin perheen sukua: Dougray Scottin (Ever After, Mission: Impossible 2) näyttelemä Tony-setä, Lex Shrapnelin (Captain America) näyttelemä Leonard Lord, Daniel Sharmanin (Fear the Walking Dead, Medici) näyttelemä Kelly Lord, George Jaquesin (The Third Day: Autumn) näyttelemä Anthony Lord sekä Eliza Butterworthin (The Last Kingdom) näyttelemä Carly Lord.

Set amongst the beach clubs and palm trees of the Costa del Sol in the early 80s, A Town Called Malice follows the Lords, a crime family of petty thieves from South London, as they decamp from London to Spain to profit from an unexpected windfall – and to escape the attention of the police in a high-profile murder enquiry.

Perheen älykkäin mutta usein sivuutettu nuorin poika Gene (Rowan) ja hänen peloton kihlattunsa Cindy (Sharif) pakenevat Espanjaan välttääkseen pidätetyksi tulemisen selvittyään vain täpärästi rikollisliigojen reviiritaistelusta. Rakastunut nuoripari ajautuu nopeasti syvälle paikallisten rikollispiirien maailmaan, ja ongelmat alkavat seurata heitä kuin yö päivää. Pian muutkin Lordit saapuvat heidän seurakseen Costa del Soliin, ja perhe huomaa, että sille on juuri avautunut erinomainen tilaisuus uudistua ja nousta jälleen entiseen loistoonsa – Genen ja Cindyn harmiksi, sillä näillä kahdella oli oikeastaan ihan muita suunnitelmia elämäänsä varten. Tärkeän lisäsäväyksen A Town Called Malicelle antaa musiikki, ja tapahtumia seurataankin sykkivien 80-luvun kappaleiden tahdissa.

Sarjan pääkäsikirjoittaja on Nick Love (Bulletproof, The Sweeney), ja muita sarjan käsikirjoittajia ovat Melissa Bubnic, John Jackson, Liz Lake ja Matt Evans. Sarjan on ohjannut Jamie Donoughue ja tuottanut Andy Noble.

SkyShowtime-palvelu on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS- ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla www.skyshowtime.com. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 €. 


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa