South Parkin 25. tuotantokauden ensi-ilta Paramount+-suoratoistopalvelussa 24. helmikuuta

Ajankohtaista Paramount

Fanien kauan odottama päivä on vihdoin käsillä: South Park -kulttisarjan 25. juhlakausi alkaa Paramount+-suoratoistopalvelussa Pohjoismaissa torstaina 24. helmikuuta.

Supersuosittu South Park sai alkunsa 25 vuotta sitten 13. elokuuta 1997, ja kriitikoiden ylistämä sarja on sittemmin palkittu muun muassa Emmy- ja Peabody-palkinnoilla. Uuden kauden kolme ensimmäistä jaksoa löytyvät Paramount+-palvelusta heti 24. helmikuuta, ja kolme viimeistä jaksoa julkaistaan viikoittain, päivää Yhdysvaltojen julkaisun jälkeen.

Viimeisten 25 vuoden aikana useiden eri sukupolvien fanit ovat ihastuneet omituisen hauskaan ja vallankumoukselliseen South Park -maailmaan.

“Emme voi valehdella – on hieno saavutus olla nyt puolessa välissä South Parkin matkaa”, kommentoivat sarjan luojat Trey Parker ja Matt Stone kuluneita vuosia.

Viime vuonna julkaistujen South Park: Post Covid ja South Park: Post Covid: The Return Of Covid -suoratoistoelokuvien vanavedessä polkaistaan nyt käyntiin juhlavuosi, jonka kuluessa nähdään myös lukuisia yllätyssisältöjä.

Sarjan vastaavina tuottajina toimivat sen luojat Trey Parker ja Matt Stone yhdessä Anne Garefinon ja Frank C. Agnone II:n kanssa. Tuottajina toimivat Eric Stough, Adrien Beard, Bruce Howell ja Vernon Chatman sekä luovana johtajana South Park Digital Studiosin Christopher Brion.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa