Super Pumped: The Battle For Uber -traileri julkaistiin

Ajankohtaista Paramount

Super Pumped: The Battle For Uber kertoo yhden Piilaakson menestyneimmän ja tuhoisimman yksisarvisen, Uberin tarinan. Tarinaa tähdittävät Joseph Gordon-Levitt, Kyle Chandler ja Uma Thurman.

Paramount+ on julkistanut virallisen trailerin Super Pumped: The Battle For Uberista, ensimmäisestä osasta antologiasarjaa, joka saa ensi-iltansa Paramount+-suoratoistopalvelussa Pohjoismaissa, Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa toukokuussa. Sarja nähdään myös Iso-Britanniassa myöhemmin tänä vuonna.

Pääosissa nähdään Emmy-voittaja Joseph Gordon-Levitt (The Trial of the Chicago 7), Emmy-voittaja Kyle Chandler (Bloodline, Friday Night Lights) sekä Oscar- ja Emmy-ehdokas Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction). Ensimmäinen kausi perustuu Mike Isaacin menestyskirjaan Super Pumped: The Battle for Uber. Brian Koppelman, David Levien (Billions, Rounders) ja Beth Schacter (Soundtrack) tuottavat, kirjoittavat ja toimivat sarjan showrunnereina.

Super Pumped: The Battle For Uber pureutuu yhteen Piilaakson menestyneimpään, mutta samalla tuhoisimpaan yksisarvisyritykseen Uberiin. Kausi keskittyy Travis Kalanickiin (Gordon-Levitt), Uberin ahkeraan toimitusjohtajaan, joka lopulta syrjäytettiin kokoushuoneen vallankaappauksessa, ja hänen toisinaan myrskyisään suhteeseensa mentori Bill Gurleyyn (Chandler), suorapuheiseen, loistavaan teksasilaiseen pääomasijoittajaan, joka lyö maineensa vetoa Uberin menestyksestä – ja jonka sitten on elettävä seurausten kanssa. Thurman näyttelee Arianna Huffingtonia, taitavaa liikenaista ja The Huffington Postin perustajaa, joka oli Uberin hallituksen jäsen.

Showtimen tuottama sarja kuvaa nousujohteisen kuljetusyrityksen vuoristorataa Piilaakson ylä- ja alamäissä. Jopa globaalin teknologiapääkaupungin radikaalien mullistusten keskellä Uber erottuu sekä ihmeenä että varoittavana tarinana sisäisine ja ulkoisine taisteluineen, joilla on arvaamattomia seurauksia.

Sarjassa nähdään myös Oscar-ehdokas Elisabeth Shue (Leaving Las Vegas), Kerry Bishé (Halt and Catch Fire, Penny Dreadful: City of Angels), Jon Bass (Miracle Workers), Bridget Gao Hollitt (Home and Away) ja Babak Tafti (Succession).

Super Pumped: The Battle For Uber on ensimmäinen osa Super Pumped -antologiasarjasta, jonka jokainen kausi tarkastelee tarinaa, joka ravisteli liikemaailman ydintä ja muutti kulttuuria. Koppelmanin, Levienin ja Schacterin lisäksi vastaavina tuottajina toimivat Paul Schiff, Stephen Schiff ja Allyce Ozarski. Myös Isaac toimii sarjan vastaavana tuottajana. Antologiasarjan on tuottanut Showtime ja se on osa Koppelmanin ja Levienin yleistä sopimusta verkoston kanssa. Sarjan toinen kausi keskittyy Facebookin tarinaan.

Vastaa