Woman typing on a smartphone

Telia + Cmore = kiva tarjous tälle viikolle

Ajankohtaista C More Cmore Luettavaa Sekalaista

**tämä postaus sisältää mainoslinkin

Monesti kun on vaihtamassa omaa henkilökohtaista puhelinliittymää, tai hakemassa uutta – saa huomata, että kaikkien operaattoreiden hinnat ovat aika lähellä toisiaan. Kun nykyään vielä vaihtaminen toiselle operaattorille on tehty helpoksi, tulee välillä tarpeen katsella näitä erikoistarjouksia ja ajottaa uuden liittymän vaihtaminen näiden ajalle – esimerkiksi tämä Telian ja Cmoren tarjous on voimassa vain 15.1.2023 asti.

Tänään Telialla on alkanut Lidl-lahjakorttikampanja

Vaihda liittymäsi Telialle – saat huolettoman liittymän ja C Moren sisällöt huippuedullisesti. Lisäksi valittuihin liittymiin kaupan päälle 30 €:n Lidl-lahjakortti. Edut koskevat uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle (pois lukien numeronsiirrot Telia Dot -liittymistä).

Miksi Telian liittymä

  • Sujuvat, turvalliset ja luotettavat yhteydet ovat Telian toiminnan ydin. 
  • Telia investoi jatkuvasti verkkoinfraan, jotta käytössä olisivat aina turvalliset ja toimivat yhteydet. Telia huolehtii siitä, että asiakkaat pysyvät mukana teknologian kiihtyvässä muutoksessa, kun esimerkiksi 5G ja esineiden internet rakentavat neljättä teollista vallankumousta.
  • Telia tarjoaa asiakkailleen huippu-urheilua Liigasta formuloihin, Suomen katsotuimpia viihdeohjelmia ja jatkuvasti ajan hermolla olevaa uutisvirtaa.
  • Telia haluu tarjoilla huippuluokan sisällöt tavalla, joka helpottaa ja sujuvoittaa asiakkaidemme arkea. Siksi Telia panostaa jatkuvasti digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Miksi Cmore?

Kausikaupalla uusia kotimaisia sarjoja sekä kansainvälisiä hittejä leffoja unohtamatta. Suoratoistopalvelusta löydät suomalaiset alkuperäissarjat ja koukuttavimmat realityt.

C Moren vuoden 2022 kymmenestä katsotuimmasta sisällöstä jopa seitsemän on C Moren omaa kotimaista tuotantoa. Piikkipaikkaa pitää Christian Rönnbackan dekkarisarjaan pohjautuva Hautalehto: Kylmä syli, jonka ensimmäisen tuotantokauden loppuhuipennusta seurattiin heti alkuvuodesta 2022. Sarjaan on luvassa myös jatkoa, ja suursuosikin toisen tuotantokauden jaksojen kuvaukset alkavat keväällä 2023. Toinen kausi pohjautuu Hautalehto-dekkarisarjan kolmanteen osaan Rakennus 31. Kauden käsikirjoituksesta vastaa edelliskauden tapaan Veli-Pekka Hänninen ja pääosassa jatkaa Mikko Leppilampi.

Miksi Lidl?

Lidl tarjoaa laadukkaan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä suosikkeja sinulle, joka haluat tehdä ostoksesi edullisesti ja vaivattomasti. Viime vuonna Lidlillä oli Suomessa jo 201 myymälää ja suurin niistä sijaitsee Kuopiossa. Lidl on Suomen kolmanneksi suurin päivittäistavaraketju markkinaosuudella mitattuna.

Lidl työllistää ensi kesänä taas yli tuhat kesätyöntekijää ympäri Suomea. Haku työpaikkoihin aukeaa 9. tammikuuta. Eniten kesätyöpaikkoja on tarjolla isoissa asukaskeskittymissä, kuten pääkaupunkiseudulla sekä Turun ja Tampereen alueilla, mutta kesätuuraajia haetaan myös monille pienemmille paikkakunnille.


Muuta luettavaa muualta

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

E-kirjat – kätevä tapa kuljettaa lukemista mukana

E-kirjat ovat digitaalisessa muodossa olevia kirjoja, jotka voi ladata älypuhelimeen, tabletille tai lukulaitteeseen. E-kirja tarjoaa kätevän tavan kuljettaa lukemista mukana minne tahansa, sillä yhteen laitteeseen voi ladata useita kirjoja. E-kirjojen suosio on kasvanut viime vuosina, sillä ne ovat usein painettuja kirjoja edullisempia ja ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Sortter laina – Nopea ja vaivaton rahoitus

Sortter Laina tarjoaa nopean ja helpon tavan saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin. Lainan hakeminen onnistuu helposti Sortterin kautta, ja saat rahat tilillesi jopa samana päivänä. Lainaehdot ovat joustavat ja kilpailukykyiset, joten voit valita juuri sinulle sopivan takaisinmaksuaikataulun.

Google Pay – Kätevyyttä arkeen

Google Pay on helppo ja nopea tapa maksaa ostoksia älypuhelimella. Sovellus mahdollistaa myös rahan lähettämisen ja vastaanottamisen sekä laskujen maksamisen. Google Pay on turvallinen ja sen käyttö on yleistynyt monissa kaupoissa ja verkkokaupoissa.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa