The King’s Man – Mitä tuleva elokuva tässä sarjassa lupailee?

Sekalaista

The King’s Man on tuleva elokuva suositussa koomisessa Kingsman elokuva sarjassa. Kaksi aikaisempaa elokuvaa olivat kronologisessa järjestyksessä mutta tämä uusi onkin prequel.

Moni teistä varmasti muistaa Star Wars elokuvien prequel trilogian. Moni vihaa sitä ja yhtä moni rakastaa sitä. Se osasi hyvin tasapainottaa sarjan alkuperäistä ideaa mutta osasi tuoda myös jotain uutta.

Ottaen huomioon että elokuvassa esiintyy muunmuassa Rasputin sekä Tsaari on helppo sanoa että elokuva sijoittuu ensimmäiseen maailmansotaan. Aikakauden vuoksi on melko varmaa ettei elokuvassa ole ketään tuttua hahmoa aiemmista osista osista.

Pääosassa on Orlando Oxford jota näyttelee Ralph Fiennes jonka tehtävänä on pysäyttää juoni joka uhkaa viedä miljoonia hengiltä. Muissa osissa on tunnettuja näyttelijöitä kuten Gemma Artenton, Tom Hollander, Djimon Hounsou sekä Daniel Brühl.

Nettiruutu päivittää joka päivä uutisia viihteen maailmasta sekä tuo teille myös arvosteluja niin elokuvista, urheilusta kuin myös musiikista. Kannattaa pysyä päivittäin kuulolla, saatat vaikka saada hyviä deitti-ideoita sekä ehdotuksia arki-iltojen viettoon.

Myöhemmin myös julkaisemme täyden arvostelun kyseisestä elokuvasta sekä myös toisen joka ei sisällä juonipaljastuksia. Tämä toki vasta sitten kun The King’s Man elokuvan ensi-ilta koittaa!

Kannattaa myös kurkata meidän toinen sivusto, jos kaipaat pelivinkkejä ja toisenlaisia viihdeuutisia. Oikein leppoisaa illanjatkoa missä ikinä tätä luetkaan.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa