The Witcher uusi kausi varmistui – uudella Geraltilla

Ajankohtaista Netflix Sarjat

Netflix on ilmoittanut The Witcher -kaudesta 4 ja Henry Cavillin poistumisesta ohjelmasta.

Kausi 3 ei ole vielä esitetty suoratoistopalvelussa, mutta meillä on jo vahvistus siitä, että kaudella 4 Cavill on tarkoitus korvata Liam Hemsworthilla – joka tulee näyttelemään hirviönmetsästäjänä Geraltina Rivialaista. Hänet vastaavasti tunnetaan ehkä parhaiten Gale Hawthornen roolista Nälkäpelit-elokuvasarjassa.

Cavill, joka ilmoitti äskettäin palaavansa Supermanin rooliin DC: lle, antoi lausunnon, jossa ylistettiin hänen korvaamistaan:

”Matkani Rivian Geraltina on ollut täynnä sekä hirviöitä että seikkailuja, ja valitettavasti lasken medaljonkini ja miekkani kaudelle 4”, Cavill sanoi.

”Minun sijastani fantastinen herra Liam Hemsworth ottaa valkoisen suden kumppanuuden. Kuten suurimpien kirjallisten hahmojen kohdalla, ohitan soihdun kunnioittaen aikaa, joka kului Geraltin ilmentämiseen, ja innostuneena näkemään Liamin otteen tästä kiehtovimmasta ja vivahteikkaimmasta miehestä. Liam, hyvä herra, tällä hahmolla on niin upea syvyys, nauti sukelluksesta ja näe, mitä löydät.

Hemsworth palautti kohteliaisuuden omassa lausunnossaan:

”Witcher-fanina olen innoissani mahdollisuudesta näytellä Geralt of Riviaa. Henry Cavill on ollut uskomaton Geralt, ja minulle on kunnia, että hän ojentaa minulle ohjat, ja antaa minun ottaa valkoisen suden kanssa hänen seikkailunsa seuraavaa lukua varten.

”Henry, olen ollut fanisi vuosia ja inspiroitunut siitä, mitä toit tälle rakastetulle hahmolle. Minulla saattaa olla isoja saappaita täytettävänä, mutta olen todella innoissani astuessani The Witcher -maailmaan.”

The Witcher, joka debytoi joulukuussa 2019, on Netflixin hitti, ja Cavill on nauttinut valtavasta suosiosta sarjan tähtenä.

Tällä viikolla Cavill keskusteli paluustaan Supermanin rooliin Happy Sad Confused -podcastin live -nauhoituksen aikana, kuten Variety raportoi.

”Hahmo merkitsee minulle niin paljon. Siitä on nyt viisi vuotta. En koskaan luopunut toivosta”, Cavill sanoi.

”On mahtavaa olla täällä nyt taas puhumassa siitä. Hahmolla on niin valoisa tulevaisuus edessään. Olen niin innoissani voidessani kertoa tarinan valtavan iloisen Supermanin kanssa.

Vaikka seuraavalle Superman-elokuvalle ei ole julkaisuikkunaa, Black Adam -tähti Dwayne Johnson on sanonut olevansa päättänyt tehdä elokuvan, jossa Black Adam ja Superman taistelevat.

Blood Origin tulossa joulukuussa

Mitä tulee The Witcheriin, spin-off Blood Origin, joka tutkii ensimmäisen prototyypin Witcherin luomista, julkaistaan Netflixissä 25. joulukuuta, ja The Witcher -kausi 3 julkaistaan kesällä 2023.


Muuta luettavaa muualta

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan ja muuta

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen avulla löytää uutta musiikkia ja aloittaa maailmanlaajuisia musiikkiyhteistöitä. Tutustu dna puhelimet valikoimaan, josta voit löytää itsellesi tai lapsellesi sopivan älypuhelimen vaikka tiktok videoiden videoiden varten. Esimerkiksi Apple iPhone 13 Pro on todella tehokas puhelin kuvien ja videoiden kuvaamista varten.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa