Tikkurila Festivaalin artistikattaus ei jätä kylmäksi!

Ajankohtaista

Kuudetta kertaa 11.−13.7.2019 Vantaalla järjestettävä Tikkurila Festivaali kiinnittää yhdeksän artistia lisää ensi kesän festarikattaukseen. Viime viikolla julkistetun Bomfunk MC’s -yhtyeen lisäksi lavalla nähdään Anna Puu, Apulanta, Ellinoora, Eppu Normaali, Evelina, Juha Tapio, JVG, Kaija Koo ja Sanni.

Ensimmäistä kertaa Tikkurila Festivaalin lavalle astuva, valloittava Anna Puu tunnetaan kappaleista C’est la vie, Kaunis päivä, Kolme pientä sanaa sekä Säännöt rakkaudelle. Alun perin Idols-laulukilpailusta julkisuuteen noussut artisti on palkittu jo kahdesti vuoden naissolistin Emma-palkinnolla. Puu on julkaissut urallaan kuusi albumia, joista jopa viisi on myynyt kultaa, tuoreimpana vuonna 2018 julkaistu Nälkäinen sydän.

Apulanta nousee Tikkurila Festivaalin lavalle viikonlopun päättävänä esiintyjänä jo kuudetta kertaa. Kiistattomasti Suomen menestyneimpiin yhtyeisiin lukeutuva bändi on valloittanut urallaan huikeat 21 sinkkulistan ykköspaikkaa ja saanut ripustaa jalometallia seinälleen tiuhaan tahtiin. Suosiolle ei näytä olevan loppua, sillä yhtyeen kaikki vuoden 2018 omat keikat olivat ennakkoon loppuunmyytyjä. Vuoden 2018 uutuussinkut Toinen Jumala sekä Elämänpelko ovat olleet menestyksiä heti julkaisuhetkestä lähtien. Keväällä 2019 Apulanta esiintyy loppuunmyydyllä Hartwall Arenalla Toiset jumalat -nimisessä megakonsertissa.

Viimeisimmällä Vain Elämää -ohjelman tuotantokaudella vierailleen Ellinooran tunnetuimpia kappaleita ovat singlet Leijonakuningas ja Elefantin paino – molempia on striimattu Spotifyssä jo huikeat 10 miljoonaa kertaa. Artistin esikoisalbumi Villi Lapsi on myynyt menestyksekkäästi tuplaplatinaa. Vuonna 2017 tämä lahjakkuus vieraili JVG:n Sitä säät mitä tilaat sekä Roope Salminen ja Koirat -yhtyeen Tanssi se ulos -singleillä.

Vantaalle saapuva Eppu Normaali on ihastuttanut suomalaisia jo yli 40 vuoden ajan. Yhtye on jättänyt jälkensä musiikkihistoriaamme – se on julkaissut yhteensä 15 studioalbumia, joista kymmenen on myynyt platinaa ja viisi kultaa. Eppujen tuplakokoelma Repullinen hittejä on Suomen kaikkien aikojen toiseksi myydyin levy. Yhteensä bändi on myynyt yli 1,5 miljoonaa levyä. Vuonna 2017 vietetyn 40-vuotisjuhlan huippuhetkinä nähtiin loppuunmyyty Ratinan stadionin keikka sekä ensi-iltaan tullut Eput-dokumenttielokuva.

Vuonna 2018 naissolistin Emmalla palkittu Evelina nähdään myös Tikkurilassa. Viime kaudella Vain Elämää -ohjelmassa vieraillut tähti tunnetaan hittibiiseistä Vuoristorataa, Tornado, Sun vika sekä Ei filtterii. Tuorein single on nimeltään Vielä Kerran. Tämän kaunottaren ensimmäinen albumi 24K teki suomalaisen äänilevyn historiaa myymällä ensijulkaisuna ensimmäistä kertaa platinaa jo ennen ilmestymistään. Evelinan kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa jo hurjat yli 75 000 000 kertaa.

Vantaalle saapuvan Juha Tapion tuorein albumi Kuka näkee sut (2018) on artistin itsensä sanoin täynnä pieniä suuria lauluja: kappaleet ovat välimuotoa artistin aiemmista ääripäistä – isojen areenakeikkojen isoäänisestä rokkaamisesta sekä intiimistä mies ja kitara -tunnelmasta Kevään 2019 Pieniä Taikoja-kiertueellaartisti haluaakin bändin säestyksen sekä leirinuotiofiiliksen korostuvan.

Suomen ehdoton striimikuningas JVG saapuu myös Tikkurila Festivaalille. Kesällä 2018 yhtye kokosi heidän isoimmat hittinsä Tarkenee-keräilyvinyylilevylle. Kyseessä on keräilyharvinaisuus, joka sisältää yhtyeen striimatuimmat kappaleet Tarkenee, Paluu tulevaisuuteen, Hehkuu sekä Älä jätä roikkuu. Pelkästään näiden neljän kappaleen yhteisstriimit ovat Spotifyssa jo yli 53 miljoonaa. Syksyllä 2018 kaksikko teki jälleen historiaa – heidän Tarkenee-megahittinsä pääsi nimittäin ensimmäisenä suomenkielisenä kappaleena mukaan EZ Sportsin legendaariseen NHL-peliin.

Tikkurila Festivaalin lavalla nähtävä Kaija Koo on ansioitunut yhtenä maamme menestyksekkäimmistä artisteista: hänen albumejaan on myyty jo yli puoli miljoonaa kappaletta ja hänet on palkittu kolmesti vuoden naisartistina. Vuonna 2018 Kaija on julkaissut singlet Paa mut cooleriin (feat. Reino Nordin) sekä Mun sydän. Vuoden lopussa julkaistiin myös SANNIn, Jenni Vartiaisen ja Vesalan kanssa yhteistyössä tehty uusi versio kappaleesta Tule lähemmäs beibi. Syksyllä tämä suuren yleisön suosikki nähtiin loppuunmyydyssä Superkonsertissa Hartwall Arenalla. Keväällä 2019 hän esiintyy Superlaiva-risteilyllä Itämerellä.

Tikkurila Festivaalilla nähdään ensi kesänä myös omaleimainen SANNI. Artisti loistaa suomalaisen musiikin kirkkaimmassa kärjessä – nuoresta iästään huolimatta hänet on valittu jo kahdesti vuoden naisartistiksi vuosina 2014 ja 2016! Myös artistin viimeisin vuosi on ollut nousukiitoa. Maaliskuussa 2018 stara julkaisi Pornoo-nimisen singlen, joka nousi välittömästi sekä single-, lataus- että striimauslistan kärkeen. Kesäkuussa SANNIlta ilmestyi kaksi uutta singleä, Jacuzzi ja Sit ku mä oon vapaa. Syksyllä 2018 artisti toteutti pitkäaikaisen unelmansa, kun hän valtasi loppuunmyydyn Hartwall Arenan. Samoihin aikoihin julkaistiin myös singlet Kaunis Koti sekä Dracula. Marraskuussa hän esiintyi pääosassa Dracula-singlen pohjalta julkaistussa lyhytelokuvassa. Keväällä 2019 SANNI keikkailee Mun nimi on SANNI -kiertueella.

 

Tikkurila Festivaali kasvattaa suosiotaan koko kansan tapahtumana

Vuonna 2018 Tikkurila Festivaalin 5-vuotista taivalta juhlittiin menestyksekkäästi. Tapahtuma teki kaikkien aikojen kävijäennätyksensä – festivaali myytiin loppuun molempina päivinä, eli paikalla nähtiin yhteensä 26 000 festivaalivierasta. Tapahtuman suosio eri puolilla Suomea kasvoi edelleen – ennätysmäärä tapahtumavieraita saapui viime kesänä Etelä-Suomen ulkopuolelta. Myös kansainvälisiä vieraita saapui tapahtumaan aiempaa enemmän.

Tikkurila Festivaali on lunastanut paikkansa Suomen eturivin tapahtumana. Festivaalivieraamme näkevät yhdellä kattauksella Vantaalla kaikki kotimaisen musiikin supertähdet sekä maamme nousevat kyvyt. Haluamme jatkaa tällä tiellä eteenpäin kahden viimeisen loppuunmyydyn tapahtuman tavoin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme onnistunut asiakaskokemus sekä musiikillisesti että tapahtumana.” iloitsee Tikkurila Festivaalin Jan Grehn.

Tikkurila Festivaalin Early Bird -lipunmyynti käynnistyi 28.11.2018 Tiketissä sekä Lippu.fi:ssä ja jatkuu 31.12.2018 saakka alennetuin ennakkomyyntihinnoin. Artisteja tullaan julkaisemaan lisää vuoden 2019 alussa.


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Digitaalinen markkinointi: Menestyksen avain digiaikakaudella

Digitaalinen markkinointi on korvaamaton työkalu yrityksille tavoittaessaan laajaa kohdeyleisöä, luodessaan vahvaa brändiä ja kasvattaessaan myyntiään. Tehokas digitaalinen markkinointistrategia hyödyntää hakukoneoptimointia, sosiaalista mediaa, sisältömarkkinointia ja maksettua mainontaa. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden menestyä tässä digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Tutustu myös Google hakukoneoptimointi aiheeseen!

Liiku kätevästi kaupungilla – Sähköpotkulauta vuokraus

Koe vaivaton tapa liikkua kaupungissa sähköpotkulaudan avulla. Sähköpotkulauta vuokraus tarjoaa joustavan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkumiseen. Nappaa kätevästi lähin potkulauta, käytä sitä tarpeesi mukaan ja palauta helposti loppumatkasta. Unohtumattomat kaupunkiseikkailut odottavat sinua, kun hyödynnät sähköpotkulauta vuokrauksen edut.

Kulutusluotto – Joustava taloudellinen tuki tarpeisiisi

Tarvitsetko rahallista tukea suunnitelmiisi? Kulutusluotto tarjoaa joustavan vaihtoehdon. Voit hakea lainaa tarpeidesi mukaan, oli kyse sitten matkasta, kodin remontista tai uuden elektroniikan hankinnasta. Kilpailukykyiset korot ja joustavat maksuehdot mahdollistavat taloudellisen tilanteesi huomioimisen. Hae kulutusluottoa luotettavalta rahoitusyhtiöltä ja saa tarvitsemasi tuki elämäsi eri vaiheisiin.

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged