Toukokuu on täynnä uusia sarjoja Disney+ katsojille!

Ajankohtaista Disney+

Toukokuu on täynnä uusia sarjoja Disney+ katsojille. Älä missaa kaikkia upeita uutuussarjoja, jotka tulevat Disney+ -palveluun toukokuussa: Obi-Wan Kenobi, Life & Beth, How I Met Your Father, Oussekine ja Three Familes.  

Obi-Wan Kenobi [TBC+]  

Tarina alkaa 10 vuotta Star Wars: Revenge of the Sith -elokuvan dramaattisten tapahtumien jälkeen, jossa Obi-Wan Kenobi koki suurimman tappionsa – hänen paras ystävänsä ja jedi-oppilaansa Anakin Skywalker kääntyi pimeälle puolelle muuttuen pahaksi sithlordi Darth Vaderiksi. Katsottavissa 27. toukokuuta. 

How I  Met Your Father [12+] 

Sophie kertoo lähitulevaisuudessa pojalleen tarinaa siitä, kuinka hän tapasi tämän isän. Tarina heittää katsojat takaisin nykyhetkeen, jossa Sophie ja hänen tiivis ystäväryhmänsä etsivät itseään sekä selvittävät sitä, mitä he haluavat elämältä tai kuinka rakastua treffisovellusten ja rajattomien vaihtoehtojen aikakaudella. Katsottavissa 11. toukokuuta alkaen. 

Life & Beth [16+] 

Life & Beth kertoo Bethistä – naisesta, jonka elämä näyttää päällisin puolin upealta. Hän on vaikuttava etenkin niille, joiden kanssa hän varttui, sillä hän tulee erittäin hyvin toimeen viininjakelijana, on pitkäaikaisessa suhteessa menestyvän miehen kanssa ja asuu Manhattanilla. Odottamaton ja äkillinen tapaus pakottaa kuitenkin Bethin kohtaamaan menneisyytensä, jolloin hänen elämänsä mullistuu pysyvästi. Bethille alkaa selvitä, miten hänestä tuli se, joka hän tällä hetkellä on, ja kuka hän haluaa tulevaisuudessa olla. Katsojat pääsevät Bethin kanssa matkalle kohti suurempaa, rohkeampaa ja aidompaa elämää, joka opettaa ilmaisemaan itseään sekä toimimaan tarkoituksenmukaisesti. Tarina vie Bethin ja katsojat muistojen matkalle, jolla voi kohdata voimakkaita traumoja ja hulvatonta komediaa sekä päästä irti menneistä. Katsottavissa 18. toukokuuta alkaen.

Oussekine [16+] 

Oussekine kertoo Malik Oussekinen (Sayyid El Alami) traagisesta kuolemasta ja sen dramaattisista seurauksista hänen perheelleen, jonka jäsenet uhraavat kaiken, jotta oikeus toteutuisi. Sarja hyppää 80-luvun ytimeen ja valottaa Oussekine-tragedian vaikutuksia ranskalaiseen yhteiskuntaan. Katsottavissa toukokuussa. 

Wu-Tang: An American Saga 

90-luvun alun New Yorkiin ja crack-kokaiiniepidemian huipulle sijoittuva Wu-Tang: An American Saga seuraa Wu-Tang Clanin muodostumista. Ryhmittymä oli The RZA -nimellä tunnetun Bobby Diggsin visio. Sarjassa nähdään, kuinka Diggs ponnisteli yhdistääkseen tusinan nuoria mustia miehiä, joita musiikki ja rikollisuus repivät eri suuntiin, mutta jotka lopulta nousivat vastoin odotuksia amerikkalaiseksi menestystarinaksi. Katsottavissa 25. toukokuuta alkaen.

Three Families 

Vuoden 1967 aborttilaki, joka salli abortin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ei ulottunut Pohjois-Irlantiin. Vuosille 2013–2019 sijoittuva Three Families kertoo kolmen naisen ja heidän perheidensä tositarinan ennen lakimuutosta Pohjois-Irlannissa. Näyttelijäkaartissa ovat mukana Sinéad Keenan (Little Boy Blue), Lola Petticrew (Bloodlands), Amy James-Kelly (Gentleman Jack) ja Genevieve O’Reilly (The Dry). Three Families käsittelee aborttiin liittyviä tunnekysymyksiä Pohjois-Irlannissa ja niiden perheiden kokemuksia, joiden elämään sillä on ollut suuri vaikutus. Nimet ja tiedot on muutettu kirjoittajien nimettömyyden varmistamiseksi. Katsottavissa 4. toukokuuta alkaen.

Gordon Ramsayn makuseikkailut, Kausi 3 

Gordon Ramsayn makuseikkailut on täynnä toimintaa ja seikkailua – Gordon sukeltaa, kalastaa ja hyppää helikoptereista etsiessään maailman uskomattomimpia ruokia. Katsottavissa 11. toukokuuta alkaen.

Sneakerella [0+] 

Energisessä ja musiikkivetoisessa tuhkimotarinassa Queensissä asuva lenkkarisuunnittelija El työskentelee kenkäkaupan varastopoikana ja piilottelee lahjakkuuttaan. Kipinät lentävät Elin kohdatessa sattumalta Kira Kingin, hurmaavan Manhattanin prinsessan. Parhaan ystävänsä lempeän tönäisyn ja taikuuden avulla El löytää rohkeutta unelmoida. Katsottavissa 13. toukokuuta alkaen.

The Valet 

Elokuvassa The Valet, maailmankuulu elokuvatähti Olivia (Samara Weaving) kohtaa PR-katastrofin, kun paparazzi ottaa kuvan hänestä naimisissa olevan rakastajansa Vincentin (Max Greenfield) kanssa. Ahkera palvelija Antonio (Eugenio Derbez) eksyy vahingossa samaan kuvaan ja hänet värvätään poseeraamaan Olivian uutena poikaystävänä. Tämä juoni ajaa Antonion huomion keskipisteeksi ja odottamattomaan kaaokseen. Tässä romanttisessa komediassa kaksi maailmaa ja kulttuuria kohtaavat, kun sekä Olivia että Antonio alkavat nähdä itsensä selkeämmin kuin koskaan aiemmin. Richard Wongin ohjaama ja Rob Greenbergin sekä Bob Fisherin kirjoittama The Valet on ranskalaisen hittielokuvan englanninkielinen uusintaversio. Katsottavissa 20. toukokuuta alkaen.

Toukokuun elokuva- ja spesiaalilisäykset 

4. toukokuuta 
Disney Gallery: Star Wars: The Book of Boba Fett 
TÄHTIEN SOTA Uudet Yodan aikakirjat – Pako Jeditemppelistä 
TÄHTIEN SOTA Uudet Yodan aikakirjat – Holokronijahti 
TÄHTIEN SOTA Uudet Yodan aikakirjat – Hyökkäys Coruscantiin 

6. toukokuuta 
Mike and the Mad Dog 
Muhammad and Larry 
Noah 
Kohtalokas syrjähyppy 
What’s Your Number? 

11. toukokuuta 
Marvel Studios Assembled: Moon Knight 

13. toukokuuta 
Sneakerella 
D. Wade: Life Unexpected 
Heat – ajojahti 
In Time 
Monte Carlo 
Spin 
Tommy 
Kaikki Tutankhamonista 

20. toukokuuta 
Tikun ja Takun pelastuspartio 
Päämies 
The Darkest Hour 
Knight & Day 
Long Gone Summer 
Qualified 
The Valet 
Gavin & Stacey: A Special Christmas 2008 
Gavin & Stacey: A Special Christmas 2019 
Viikinkien villit tavat 

27. toukokuuta 
Morsianten sota 
Daredevil 
Koomikkojen kuningas 
We Feed People 
Pohjois-Korea: Kybersota  
Inside North Korea: The Cyber State 

Toukokuun sarjalisäykset 

4. toukokuuta 
Afrikan metsästäjät, Kaudet 2-3 
Dinosaurs, Kaudet 1-4 
Mini-Muppetit, Kausi 2 
Pose, Kaudet 1-3 
Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä, Kausi 1 
Three Families, Jaksot 1-2 

11. toukokuuta 
Gordon Ramsayn makuseikkailut, Kausi 3 
How I Met Your Father, Kausi 1 
Avengers: Kostajat kokoon, Kausi 4 
Once Upon a Time in Wonderland, Kausi 1 
Oussekine, Kausi 1 
The Quest, Kausi 1 
Villi Australia, Kausi 1 

18. toukokuuta 
Delicacies Destiny, Kausi 1 
Dollhouse, Kaudet 1-2 
Life & Beth, Kausi 1 
Guardians of the Galaxy, Kaudet 2-3 
Saari ilman lakeja, Kaudet 1-3 
Rakettilentäjä, Kausi 1 
 
25. toukokuuta 
Alive & Kicking, Kausi 1 
Apocalypse: Hitlerin isku länteen, Kausi 1 
Bluey, Kausi 2 
The Chi, Kausi 4 
Ant-Man (Shorts): Kausi 1 
Avengers: Secret Wars, (Shorts): Kausi 1 
Savannien valtiaat, Kaudet 1-2 
Wu-Tang: An American Saga, Kausi 1 

27. toukokuuta 
Obi-Wan Kenobi, Jaksot 1-2 

Lähteet: Disney

Tagged

Vastaa