Tyson Fury vs Dillian Whyte

Tyson Fury vs Dillian Whyte megaottelu Viaplayn PPV-illassa

Suoratoisto Viaplay

Tyson Fury ja Dillian Whyte kohtaavat historiallisessa raskaansarjan ottelussa huhtikuussa. Paikalle Lontoon Wembley Stadiumille odotetaan jopa 100 000 fanin ennätysyleisöä. Lisäksi kotikatsomoissa miljoonat nyrkkeilyn ystävät ympäri maailmaa seuraavat, kun kaksi nyrkkeilyn raskainta lyöjää mittelöivät WBC:n raskaansarjan mestaruudesta Furyn värikkään ja kiistanalaisen uran mahdollisesti viimeisessä taistelussa.

Fury (31-0-1, 22 KOs) astuu otteluun puolustavana WBC-mestarina Deontay Wilderin kanssa käydyn ottelutrilogian jälkeen. Fury on ilmoittanut lopettavansa voittajana tämän ottelun jälkeen, joten pelissä paljon. WBC:n väliaikainen mestari Whyte (28-2, 19 KOs) puolestaan hallitsi äskettäin ottelussaan Alexander Povetkinia vastaan ja nyt hänellä on tähtäimessä alan suurin titteli.

”WBC-liiton ja nyrkkeilyraamattuna tunnetun The Ring -lehden vyöt ovat panoksena, kun Dillian Whytelle vastaan asettuu kovista kovin, Tyson Fury. Dillian Whytea pidetään yleisesti TOP-5 ottelijana, mutta aivan absoluuttiselle huipulle hänestä ei monien asiantuntijoiden mukaan ole. Hänen edelleen listauksissa kiilaavat toistuvasti Furyn lisäksi, Anthony Joshua ja Oleksandr Usyk. On varmaa, että Dillian Whyte haluaa yllättää koko nyrkkeilymaailman ja nousta mestariksi. Ja vielä kun vastassa on Fury, joka puolestaan on ilmoittanut jäävänsä ottelun jälkeen eläkkeelle, asuvansa purjeveneessä aurinkoisissa satamissa ja nauttivansa juomia, joiden terveellisin ainesosa on ananasmehu ja koristeena sateenvarjo, on ennakkohypetys valmiina. Ottaako Fury liian rennosti valmistautumisen otteluun? Onko 150 miljoona pankkitilillä tuonut liikaa hyvänolon tunnetta puseroon? Entä kuinka kestää jättiottelun paineen Dillian Whyte? Tähän saamme vastauksen Wembley Stadiumin nuoratussa neliössä,” lupaa Viaplayn nyrkkeilyasiantuntija Jani Rajalin.

Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer: “Tervetuloa ringside-paikoille vuoden odotetuimpaan nyrkkeilyotteluun, kun Tyson Fury kohtaa Dillian Whyten Wembleyllä. Viaplay on liveurheilun suoratoiston raskaansarjan mestari ja investoimme edelleen sekä houkuttelevimpiin urheiluoikeuksiin että ensiluokkaiseen palveluumme.”

Fury vs. Whyte nähdään PPV-otteluna osoitteessa www.viaplay.fi/ppv hintaan 49,95 €. Ottelua edeltää studio. Suomenkielisestä selostuksesta vastaavat Jani Rajalin ja Antti Mäkinen.

Lähde: Nordic Entertainment Group


Muuta luettavaa muualta

Eetu “Eedspeaks” Pesonen

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. 

Telia 5G kartta

DNA:n ja Telian yhteisesti omistama Suomen Yhteisverkko aloittaa kattavan 5G-verkon rakentamisen Loviisassa ja Pyhtäällä maanantaina 10. lokakuuta. Nopeamman 5G-verkon rakentamisen myötä myös 4G-yhteydet paranevat alueella. Paremmille yhteyksille on tarvetta, sillä mobiilidatan käyttö on moninkertaistunut Suomessa viime vuosina. Tutustu Telia 5G kartta aiheeseen.

Garmin Venu 2 GPS – Älykello jolla voi soittaa ja paljon muuta

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykello, jolla voit soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa