UNDER THE BANNER OF HEAVEN julkaistaa Suomessa DISNEY+ -palvelussa

Ajankohtaista Disney

Oscar®-voittaja Dustin Lance Blackin käsikirjoittama minisarja. Tuotannosta vastaa Brian Grazer, Ron Howard, Anna Culp ja Imagine television.

Minisarja perustuu Jon Krakauerin kirjoittamaan New York Times Best Seller -kirjaan, Under the Banner of Heaven.

HELSINKI, SUOMI (9.3.2022) – Disney+ julkisti tänään, että tuotantoyhtiö FX:n Under the Banner of Heaven tulee Disney+ -palveluun. Odotetun minisarjan on käsikirjoittanut Oscar®-voittaja Dustin Lance Black, ja sen pääosissa ovat Andrew Garfield ja Daisy Edgar-Jones. Under the Banner of Heaven julkaistaan Suomessa Disney+ -palvelun Star-valikoimassa.

FX:n ”Under the Banner of Heaven”, joka on saanut innoituksensa Jon Krakauerin bestseller-kirjasta 1, seuraa Brenda Wrightin (Daisy Edgar-Jones) ja hänen pikkutyttärensä murhaa viehättävässä LDS-esikaupungissa Salt Lake Cityssä Utahissa vuonna 1984. Etsivä Jeb Pyre (Andrew Garfield), hurskas mormoni, pitää uskoaan kyseenalaisena, kun hän paljastaa monia haudattuja totuuksia uskonnon alkuperästä ja taipumattoman dogmaattisen uskon väkivaltaisista seurauksista.

Harras mormonien esikaupunkikaupunkialue järkyttyy, kun kaksi kaupungin arvostetuimman ja merkittävimmän perheen jäsentä, Laffertys, löydetään raa’asti murhattuina kotoaan. Totuuden etsiminen johtaa tutkijoita syvälle Utahin kukkuloille ja LDS: n institutionaalisen byrokratian sokkeloon, piilotettuihin menneisyyksiin, fundamentalismiin ja Jumalan käskyihin.

Seitsemän jakson rajoitetussa sarjassa nähdään myös Sam Worthington, Denise Gough, Wyatt Russell, Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, Rory Culkin, Seth Numrich, Chloe Pirrie ja Sandra Seacat.

Under the Banner of Heaven” on luonut Oscar-palkittu® Dustin Lance Black, joka toimii myös kirjailijana, vastaavana tuottajana ja ohjaajana. Johtavina tuottajina toimivat myös Brian Grazer, Ron Howard ja Anna Culp Imagine Televisionille; Jason Bateman, Michael Costigan Yhdistetyistä elokuvista; David Mackenzie, joka ohjasi myös rajoitetun sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa; ja Gillian Berrie. ”Under the Banner of Heaven” on FX Productionsin tuottama.

Vankka lapsilukko varmistaa, että Disney+ pysyy sopivana katselukokemuksena kaikille perheenjäsenille. Tilaajat voivat asettaa aikuisille suunnatun sisällön käyttöoikeusrajoituksia ja luoda PIN-koodilla suojattuja profiileja jo olemassa olevien Kids-profiilien rinnalle, jotta vanhemmat ja huoltajat saavat mielenrauhaa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa