Uusi deittireality Undressed Suomi TV5:lle ja discovery+-palveluun

Ajankohtaista Discovery +

Suosittuun kansainväliseen formaattiin perustuva Undressed Suomi tuo kotikatsomoihin ainutlaatuisen kokeen deittailun saralla.

Voiko kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä löytää yhteyden vain puolessa tunnissa? Uutuussarja Undressed Suomi on ainutlaatuinen koe, jossa sinkut pääsevät tutustumaan toisiinsa poikkeuksellisella tavalla. Parit riisuvat toisensa ensi töikseen alusvaatteisilleen, ja vasta sitten aloitetaan varsinainen tutustuminen.

Deittiympäristönä toimii huone, jossa on ainoastaan sänky ja suuri valkokangas. Valkokankaalle ilmestyy aiheita, kysymyksiä, tehtäviä ja kuvia, jotka ohjaavat kohtaamisten kulkua. Ruudulla näkyy teemoja laidasta laitaan aina tulevaisuuden haaveista erotiikkaan ja deittipareille tärkeistä omista kuvista erilaisiin, monipuolisiin tehtäviin.

Undressed Suomi kattaa laajan kirjon deittailun keskeisiä aiheita. Mitkä yllättävätkin asiat pareja yhdistävät, puhuuko joku liikaa edellisistä suhteistaan, kaatuuko kaikki siihen, jos toisella on lapsi? Entä onko ikäero este, kohtaavatko ulkonäkötoiveet, ja riittääkö fyysinen lataus? Nähtäväksi myös jää, miten moni päätyy suutelemaan ensitreffeillä. Puoli tuntia kestävän tutustumisen päätteeksi deittailijat saavat vain puoli minuuttia aikaa päättää, haluavatko he tavata uudestaan.

Sarja on toteutettu lämminhenkisellä otteella, unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Sinkkujen kohtaamiset nostattavat ilmoille monenlaisia tunteita ja tilanteita: yllätyksiä, erotiikkaa, herkkyyttä, sensuellisuutta, hauskuutta, ujoutta, onnistumisia ja joskus myös pettymyksiäkin. Deittailukokeeseen antautuu yhteensä 64 eri-ikäistä ja erilaisista taustoista tulevaa osallistujaa. 

Undressed Suomi perustuu suosittuun kansainväliseen formaattiin, jota on esitetty useissa maissa ympäri maailman. Sarjan Warner Bros. Discoverylle on tuottanut Banijay Finland.

Undressed Suomi
TV5 ja discovery+ 6.6. alkaen


Muuta mielenkiintoista

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa verkkosivuston optimointia siten, että se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja saa enemmän näkyvyyttä hakukoneissa, kuten Google. Tärkein tavoite on lisätä verkkosivuston liikennettä ja parantaa sen näkyvyyttä potentiaalisille asiakkaille. SEO:n avulla verkkosivusto voi kilpailla tehokkaammin muiden saman alan sivustojen kanssa ja saada enemmän kävijöitä ja potentiaalisia asiakkaita.

Lainavertailu – Löydä paras laina tarpeisiisi!

Lainavertailu auttaa löytämään edullisimman lainavaihtoehdon yksinkertaisesti ja nopeasti. Vertaillessasi eri lainantarjoajia huomioi lainan kokonaiskustannukset, korko, laina-aika ja mahdolliset lisäkulut. Sivustot tarjoavat kätevän tavan vertailla eri lainoja ja valita sopivin vaihtoehto henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan. Muista myös tarkistaa luottotietosi ja varmistaa takaisinmaksukykysi ennen lainan hakemista. Tehokas lainavertailu auttaa säästämään rahaa ja välttämään turhia riskejä lainanottoon liittyen.

Äänikirja – uusi tapa nauttia kirjallisuudesta

Äänikirja on loistava vaihtoehto perinteiselle kirjalle, sillä sen avulla voit nauttia kirjallisuudesta missä tahansa ja milloin tahansa. Voit kuunnella kirjan ammattilaisen lukemana esimerkiksi kävellessäsi, pyöräilessäsi tai matkustaessasi. Äänikirjat ovat myös helppo tapa löytää uusia suosikkeja, sillä niitä on saatavilla valtava määrä eri kielillä ja eri genreissä. Äänikirjan avulla voit syventyä tarinaan ja uppoutua kirjallisuuden maailmaan aivan uudella tavalla.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa