Uusi Tempparit-kausi – toppi vai floppi?

Ajankohtaista Ruutu Suoratoisto

Uusi kausi Temppareista on alkamassa ihan piakkoin. Sarjan hardcore fanien suurimmat toiveet toteutuivat vihdoin, kun varatut pariskunnat ovat hieman tavallista vanhempaa ikäluokkaa, tai heillä on takanaan jo pidempi parisuhde kuin vuoden tai puolen vuoden tapailu.


Kaikki ei kuitenkaan ole menossa kuten fanit toivoivat: aikaisemman kahden jakson sijaan viikoittain esitetään tällä uudella kaudella vain yksi. Toimituksemme uskaltaa jo tässä vaiheessa veikata, että tämä ei tule uppoamaan katsojakuntaan tuotannon toivomalla tavalla.

Miksi yksi eikä kaksi jaksoa per viikko?

Yksi jakso per viikko tuntuu kaikista sarjan faneista varmasti aivan liian vähältä. Nelonen on toppuutellut yhden jakson kritiikkiä sillä, että Ruutu+ palvelussa ja somessa tulee olemaan ilmeisesti aikaisempaa enemmän sisältöä sarjan tapahtumiin liittyen. Mutta kuinka monelle tällaiset lisäsisällöt tuovat oikeasti samanlaista arvoa kuin kokonaisen jakson katsominen?

Todellinen syy yhden jakson taktiikalle lienee se, miten Nelonen voi jatkossa venyttää ovelasti plus-palvelunsa tilaajia. Minimitalletus 10e on on maksu, jonka Nelonen miltei veloittaa katselusta. Tällä hetkellä Ruutu+:n hinta on tarkemmin sanottuna 9,95 euroa kuukaudessa.

Aikaisemmin, kun jaksoja on nähty kaksi per viikko, on kausi kestänyt puolet vähemmän aikaa. Nyt tämä uusin kausi tulee kestämään jopa viisi kuukautta! Se taas tarkoittaa puolet enemmän maksavia asiakkaita, olettaen siis että katsojat jaksavat pitää mielenkiintoaan yllä miltei puoli vuotta. Tämä jää nähtäväksi.

Mitä kiinnostavaa uutta on mukana?

Vaikka pidempi tuotantokausi ja vain yksi jakso per viikko latistavatkin hc fanien tunnelmaa, on mukaan saatu tälle tuottarille paljon kiinnostaviakin juttuja. Ensinnäkin mukana olevat pariskunnat ovat olleet yhdessä pidempään kuin puoli vuotta ja useimmat pariskunnat ovat myös iältään aikaisempaa vanhempia.

Vanhoja sinkkuja

Toiseksi mukana on muutamia sinkkuja aikaisemmilta tuotantokausilta, ja useimmat heistä ovat nimenomaan niitä kiinnostavimpia persoonia. Osa näistä ei saanut ehkä tarpeeksi näkyvyyttä aiemmin ja nyt on siis revanssin aika.

Yksi vanhoista sinkuista on Kouvolasta kotoisin oleva Mari, joka oli mukana Vepan ja kumppaneiden kaudella. Kaaottinen kausi jäi varmasti monelle mieleen, mutta Mari ei ehkä niinkään usealle. Tämä oli mielestämme huutava vääryys, sillä Marista tuntui löytyvän sekä syvällistä pohdiskelijaa että hurjaa bilettejää. Toivotaan, että uudella kaudella Mari saa lisää ruutuaikaa!

Toinen aikaisemmilta kausilta tuttu sinkku on Erika. Erika muistetaan kaudelta, jossa Sonja ja Miikka löysivät toisensa. Erika vikitteli Sonjan silloista kumppania, mutta romanssia heidän välilleen ei syntynyt. Jäämme jännityksellä odottamaan millaista soppaa Erika onnistuu tällä kaudella keittämään!

Mukana myös tunnettuja kasvoja

Huhujen mukaan tästä uusimmasta kaudesta oli tarkoitus tehdä VIP kausi, jossa olisi ollut mukana pelkästään julkkispariskuntia. Tällainen olisi ollut tietyllä tavalla kyllä todella viihdyttävää, mutta mielestämme on silti parempi, että mukana on pääasiassa tuntemattomia kasvoja.

Julkisuudesta tunnettuja pariskuntia on mukaan saatu houkuteltua kaksi kappaletta. Rehellisesti sanottuna, toimituksemme ei tosin tunnistanut näistä pariskunnista kumpaakaan, ei yhdessä tai erikseen. Vasta esittelyteksteissä kävi ilmi, että telkkarissa esiintymisestä on jo aikaisempaa kokemusta.

Ensimmäinen tunnetuista pariskunnista on ollut mukana Maajussille Morsian -ohjelmassa joitakin tuotantokausia sitten. Nina ja Johan eivät kuitenkaan olleet mukana varsinaisessa pitkässä sarjassa, vaan heidät nähtiin lyhyesti vain ensimmäisissä jaksoissa. Heidän rakkaustarinansa siis kehittyi kameroiden ulottumattomissa.

Toinen tunnetumpi pariskunta on vuonna 2019 tangokuningattareksi kruunattu Pirita. Hän on löytänyt oman kumppaninsa ja nykyisen kihlattunsa Mikan Tinderistä, eli Mikalle televisiossa esiintyminen ei ole vielä lainkaan tuttua.

Kuten siis huomataan, ei kovinkaan moni aidosti julkisuudesta tunnettu pariskunta ole Temppareihin eksynyt.

Kausi starttaa

Uusin Temptation Island Suomi kausi alkaa 19.10.2022. Ensimmäisellä viikolla nähdään poikkeuksellisesti kaksi jaksoa, joten faneille on tiedossa nannaa tuutin täydeltä. Vasta seuraavalla viikolla tahti siis hidastuu. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan ensimmäisiä jaksoja, ei muuta kun kisastudiota kasamaan!


Muuta luettavaa muualta

Vertaa eri operaattorien liittymiä netissä

Etsitkö itsellesi tai lapselle uutta liittymää? Onko se moi liittymät tai joku muu operaattori, tutustu eri liittymiin vertaaliittymat.fi sivustolta ja löydä vaikka edullinen puhelinliittymä

Samsung ja suosittu TikTok lanseeravat StemDrop -musiikkialustan

Uusi kansainvälinen musiikkialusta StemDrop heijastaa Samsungin sitoutumista luovan ilmaisun vahvistamiseen. TikTokin käyttäjät voivat sen

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa