Uusi Viaplay alkuperäissarja seuraa urheilutähtien Caroline Wozniacki ja David Lee elämää ammattilaisuran jälkeen

Ajankohtaista Viaplay

Kahden vaikuttavan ammattiurheilijauran jälkeen tennispelaaja Caroline Wozniacki ja NBA-koripalloilija David Lee aloittavat uuden elämänvaiheen, jota ei enää hallitse urheilu. Viaplayn uudessa alkuperäissarjassa ’Wozniacki & Lee’ seurataan urheilumaailman voimaparin valmistautumista tyttärensä Olivian syntymään, heidän samalla sopeutuessa uuteen arkeen ammattiuransa lopettaneina urheilutähtinä ja vanhempina. ’Wozniacki & Lee’ saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa 21. maaliskuuta.

Kuusiosainen uutuussarja ‘Wozniacki & Lee’ seuraa läheltä entistä maailmanlistan ykköstennispelaajaa Caroline Wozniakia sekä hänen miestään, NBA-koripalloilijauransa lopettanutta David Leeta. Ammattilaisuransa päättäneellä kaksikolla on edessään täysin uusi ja jännittävä elämä ex-huippu-urheilijoina ja, ennen kaikkea, vanhempina. Olivia-tyttären syntymä saa parin pohtimaan niin tulevaa kuin mennyttä elämää.
 
”Niin monen vuoden ajan on ollut kyse vain meistä, ja vanhemmiksi tuleminen on uusi ja hyvin erilainen luku elämässämme. On aina hieman hermoja raastavaa jakaa henkilökohtainen tarina, mutta sarjaan osallistuminen on antanut meille ainutlaatuisen mahdollisuuden reflektoida mennyttä uraamme, ja jakaa tähänastisen elämämme upeimman tarinan, tarinan siitä, miten meistä tuli Olivian vanhempia”, Caroline ja David kommentoivat.
 
Dokumenttisarja seuraa Carolinen ja Davidin elämää lähietäisyydeltä, heidän rakentaessaan kotiaan Miamin Fisher Islandilla ja valmistellessaan tyttärensä Olivian saapumista maailmaan – kaikkine raskauskuvauksineen ja vauvantavaralaatikkoineen. Katsojat pääsevät myös seuraamaan vanhemmuuden tähtihetkiä; pariskunnan syleillessä vastasyntynyttä tytärtään sairaalassa ensimmäistä kertaa sekä asettumista uuteen elämäänsä vanhempina.
 
Sarjassa Carolinen ja Davidin uraa ja elämää summaavat heidän läheiset ystävät ja entiset urheilukollegat, kuten tennistähdet Serena Williams ja Agnieszka Radwanska sekä NBA-tähti Draymond Green. Lisäksi sarjassa mukana ovat sekä Carolinen että Davidin perheet, jotka ovat aina olleet – ja ovat edelleen – iso osa parin työ- ja yksityiselämää. Dokumenttisarjassa nähdään luonnollisesti myös upeat takaumat Carolinen ja Davidin vaikuttaviin urheilijanuriin, ja siihen, mitä niiden saavuttaminen on heiltä vaatinut. Katsojat pääsevät myös kuulemaan Carolinen ja hänen valmentajaisänsä Piotrn ainutkertaisen tarinan.
 
”Caroline Wozniacki ja David Lee ovat molemmat urheilun maailmantähtiä. Kuri, harjoittelu ja säännölliset rutiinit ovat olleet tärkeitä saavuttaessaan tavoitteensa päästä huipulle. Nyt heidän tavoitteensa on aivan toinen: tulla parhaiksi vanhemmiksi heidän pienelle tyttärelleen Olivialle. Odotamme innolla, että voimme jakaa tämän jännittävän muutoksen Davidin ja Carolinen elämässä kaikille Viaplay-katsojillemme”, sanoo Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer,  NENT Group.
 
Viaplay alkuperäissarjan ‘Wozniacki & Lee’ tuottaa Warner Bros International Television Production Denmark. Kuusiosainen sarja saa ensi-iltansa 21. maaliskuuta Elisa Viihde Viaplayssa.


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta:

Junat Kartalla
Asuntomarkkinat
Kiinteistöhuolto
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Kasinot suomi
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa