Poromafia

Uutuussarja Poromafia kertoo pohjoista hallitsevan perheen sisäisestä valtataistelusta

Ajankohtaista C More

C Moren Poromafia on kahdeksanosainen rikossarja, jonka pääosissa nähdään suomalaisia eturivin näyttelijöitä sekä kansainvälisiä tähtiä. Poromafia nähdään C More -suoratoistopalvelussa 26. tammikuuta alkaen.

C Moren uusi alkuperäissarja Poromafia on mustan huumorin sävyttämä tarina pohjoisen erämaita hallitsevasta Nelihangan suvusta, vallasta ja rahasta.
Suvun matriarkka Brita Nelihanka (Rea Mauranen) kuolee syöpään ja jättää jälkeensä neljä kirjettä. Kirjeissä hän jakaa perintönsä uudelleen. Nelihankojen vanhin poika Sameli Nelihanka (Samuli Edelmann) palaa vankilasta takaisin kotikyläänsä ja joutuu kohtaamaan isänsä Roukun (Aake Kalliala), veljensä Pietin (Olavi Uusivirta) sekä entisen rakastettunsa Sara Poikkipään (Anna-Maija Tuokko). Sameli nousee isäänsä vastaan ja taisteluun maiden herruudesta apunaan vanha ystävänsä Stagge (Mikael Persbrandt), joka toimii Norjassa jäämeren satamakaupungissa alamaailman johdossa. Perheen ja kylän salaisuudet paljastuvat vähitellen, kun perilliset taistelevat rahan, koston tai rakkauden puolesta. 

Poromafiassa näyttelevät edellä mainittujen lisäksi myös muun muassa Antti Reini, Rune Temte, Kaija Pakarinen, Mikko Kouki, Tommi Eronen, Ilkka Villi, Kaarina Hazard, Paavo Westerberg ja Elias Westerberg.  

”Samelin rooli on unelmarooli, ja on ollut äärimmäisen inspiroivaa olla mukana koko sarjan kehittelyn ajan. Pitkä kuvausperiodi Lapissa Kilpisjärvellä antoi hienon mahdollisuuden syventyä Samelin rooliin, vastarooleihin ja Poromafian ainutkertaisen koukuttavaan maailmaan”, Samuli Edelmann kertoo.

Kahdeksanosaisen sarjan on käsikirjoittanut ja ohjannut Mika Kurvinen. Sarjan on tuottanut C Morelle Kaiho Republic tuottajinaan Pete Eklund ja Liisa Penttilä-Asikainen. Sarja on saanut inspiraationsa Mikko-Pekka Heikkisen samannimisestä romaanista.

“Poromafia on ainutlaatuinen teos, joka ammentaa Pohjolan vertaansa vailla olevasta visuaalisesta maailmasta ja yhdistää tiukan tarinankerronnan katsojaa koukuttavalla tavalla. Sarja on laadullisesti kansainvälistä huipputasoa ja olen todella kiitollinen työryhmälle hienosta työstä. Suomalaisen draaman taso on korkeammalla kuin koskaan aikaisemmin”, iloitsee C Moren kehitys- ja draamapäällikkö Jani Hartikainen MTV:ltä.

Poromafia nähdään C More -suoratoistopalvelussa 26. tammikuuta alkaen. Sarjaa julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, sitten jakso viikossa torstaisin. Jaksoja on yhteensä kahdeksan.

KATSO TRAILERI ALTA

Lähde: C More


Muuta muualta

Google Pay -mobiilimaksaminen on helppoa ja nopea tapa maksaa

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Apple Pay -mobiilimaksaminen on toinen tapa maksaa ostoksia kätevästi

Apple Pay maksaminen keskittyy vahvasti 20–30-vuotiaisiin, kun taas Google Pay -maksajien profiili on huomattavasti laajempi, aktiivikäyttäjäryhmän ollessa 20–45-vuotiaat.

Kuka on Eetu “Eedspeaks” Pesonen?

Eetu “Eedspeaks” Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan Eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. 

Kyberturvallisuus

Kyberturvallisuus on turvallisuuden osa-alue, jolla pyritään sähköisen ja verkotetun yhteiskunnan turvallisuuteen. Kyberturvallisuudessa tunnistetaan, ehkäistään ja varaudutaan sähköisten ja verkotettujen järjestelmien häiriöiden vaikutuksiin yhteiskunnan kriittisiin toimintoihin. Kyberturvallisuusajattelussa yhdistyy tietoturvallisuuden, jatkuvuuden hallinnan ja yhteiskunnan kriisivarautumisen ajattelua.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa