Vapaaottelun Professional Fighters League (PFL) saapuu Elisa Viihde Viaplayhin

Vapaaottelun Professional Fighters League (PFL) saapuu Elisa Viihde Viaplayhin

Ajankohtaista Viaplay
  • PFL tarjoaa yli 25 MMA-tapahtumaa vuosittain
  • Ensimmäinen tapahtuma, PFL 1, jo tänään 20.4.  
  • Elisa Viihde Viaplayn tarjonnassa nähdään myös runsaasti muuta kamppailu-urheilua kuten UFC, Cage, KSW ja Invicta

Viaplay ja Professional Fighters League (PFL) ovat sopineet uudesta pitkäaikaisesta yhteistyökumppanuudesta. 20.4. alkaen taistelulajien ystävät pääsevät seuraamaan vuosittain yli 25 otteluiltaa yhdeltä maailman tasokkaimmalta ja nopeiden kasvavimmalta MMA-organisaatiolta.

Maailman toiseksi korkeimmalle rankatussa MMA-organisaatiossa PFL:ssa on kuusi eri painoluokkaa. Sarjamuotoinen konsepti koostuu runkosarjasta, pudotuspeleistä ja finaaleista. Jokaisessa painoluokassa voittajalle on PFL World Championship -tittelin lisäksi palkintona miljoona dollaria. Sarjan tasosta kertoo myös se, että peräti neljäsosa PFL-ottelijoista sijoittuu 25 maailman parhaimman vapaaottelijan listalle.

Ensimmäinen otteluilta, PFL 1, nähdään jo tänään Elisa Viihde Viaplayssa. Illan otteluissa nähdään mm. hallitseva PFL:n kevyensarjan mestari Raush Manfio vs Don ‘Magic Man’ Madge sekä entinen maailmanmestari Anthony ‘Showtime’ Petti, joka saa vastaansa ensikertalaisen Myles ‘Magic’ Pricen.

Peter Nørrelund, NENT Group Chief Sports Officer: “PFL: n innovatiivinen rakenne tarjoaa vaikuttavaa toimintaa ympäri vuoden. Sarja huipentuu vapaaottelun suurimpaan iltaan – PFL World Championshipiin. Tämän jännittävän konseptin tuominen katsojillemme 10 maassa osoittaa jälleen kerran, että Viaplay on todellinen eurooppalainen raskassarjalainen live-urheilun suoratoistossa.”

James Frewin, SVP International, PFL: “Professional Fighters League on innoissaan voidessaan ilmoittaa yhteistyöstä Viaplayn kanssa alkavalle kaudelle 2022. Olemme iloisia maailmanlaajuisesta laajentumisestamme ja odotamme innolla mahdollisuutta tarjota ensiluokkaista vapaaottelusisältöä urheilufaneille kaikkialla Euroopassa.”

Elisa Viihde Viaplay näyttää myös PFL Challenger Seriesin, PFL International Qualifier Seriesin, PFL Combinen ja PFL:n alkuperäiset lisäsisällöt. Kumppanuudesta sovittiin Athletic Sports Groupin ja sen tytäryhtiön Fight Globen kanssa.

Lähde: ePressi & Nordic Entertainment Group


Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa