Uusi Viaplay dokumentti on ennennäkemätön sukellus Sasha Barkovin elämään

Viaplayn dokumentti on ennennäkemätön sukellus Barkovin elämään

Ajankohtaista Dokumentti Elokuvat Viaplay

Viaplayn uudessa ”Kapteeni” -dokumentissa NHL-seura Florida Panthersin kapteeni Aleksander ”Sasha” Barkov avautuu elämästään Floridassa sekä matkastaan lähes kielitaidottomasta nuorukaisesta yhdeksi NHL:n parhaimmista ja monipuolisimmista pelaajista. Dokumentti pureutuu Barkovin arkeen ja ajatuksiin urastaan lähempää kuin koskaan aikaisemmin. ”Kapteeni” on katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa.  

Sasha Barkov on tällä hetkellä yksi NHL:n kirkkaimmista tähdistä, jota seurataan medioissa päivittäin ympäri maailman. Harvemmilla on kuitenkaan tarkkaa käsitystä siitä, minkälainen mies Barkov oikeastaan on. Kapteeni -dokumentissa selviää mitä asuminen Floridassa tarkoittaa, minkälainen on organisaatio jossa hän pelaa ja kuinka joukkue ja organisaatio näkevät kapteeninsa. Ainutlaatuisisssa haastatteluissa Barkov valottaa arkensa lisäksi myös kivenkovia tavoitteitansa jääkiekon saralla ja mitä huipulle pääseminen urheilijalta vaatii sekä siviilissä että kaukalossa.

”En ole ikinä periaatteessa edes pitänyt sitä tavoitteena että pääsisin joskus NHL:ssä pelaamaan. Halusin vain pelata jääkiekkoa. Siellä missä olinkaan, oli sitten pihajää kavereiden kanssa tai liigapeli Hakametsässä, niin mä olen vain aina halunnut pelata jääkiekkoa”, Barkov kertoo rakkaudestaan lajiin.

”Olen elämäni aikana pelannut kolmessa joukkueessa; Suomen maajoukkue, Tappara ja tämä. Ei ole tarvetta, ainakaan tällä, hetkellä pelata missään muualla. Nämä ovat olleet minulle tärkeitä joukkueita ja organisaatioita. Florida varasi minut, antoi minulle kaikki mahdollisuudet menestyä täällä. Olen yrittänyt saada jotakin aikaiseksi, yrittänyt kehittyä pelaajana ja ihmisenä täällä. Nyt kun koko organisaatio tekee asioita oikein, niin ei ole tällä hetkellä parempaa paikkaa kun olla täällä” Barkov sanoo.

Dokumentissa kuullaan lisäksi mm. Florida Panthersin pelit selostavan Steve Goldsteinin avoin analyysi Barkovista ja tämän sitoutuneisuudestaan sekä työtelijäisyydestään joukkueessa. Mielipiteensä joukkueen kapteenista kertoo myös legendan asemassa oleva seurakaveri Joe Thornton. Kaikista haastatteluista huokuu syvä kunnioitus ja arvostus Florida Panthersin hyväntuulista ja äärimmäisen taitavaa kapteenia kohtaan.

KATSO DOKUMENTIN TRAILERI ALTA

Lähteet: ePressi / Nordic Entertainment Group

Muut mielenkiintoiset aiheet muualta: 5G-verkko

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
Asuntomarkkinat
Kiinteistöhuolto
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Kasinot suomi
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Talviloma Helsinki
Internet historia
Sijoitusasuntolaina
Sijoitusasunto

Muuta mielenkiintoista luettavaa:

Sosiaalisen median nousu

Sosiaalinen Media nousu on ollut mullistava ilmiö internetin kehityksessä. Se on luonut uudenlaisen viestinnän ja yhteisöllisyyden muodon, joka perustuu käyttäjien osallisuuteen ja sisällön jakamiseen. Sosiaalisen median alustat, kuten Facebook, Twitter, Instagram ja YouTube, ovat luoneet valtavan käyttäjäpohjan ja muuttaneet tapaa, jolla ihmiset vuorovaikuttavat verkossa.

Virtuaalitodellisuus: Uusi ulottuvuus digitaalisessa maailmassa

Virtuaalitodellisuus (VR) tarjoaa käyttäjilleen unohtumattomia kokemuksia digitaalisessa maailmassa. VR-teknologia mahdollistaa immersiivisen ja interaktiivisen vuorovaikutuksen virtuaalitodellisuuden luomaan ympäristöön. Se avaa uusia mahdollisuuksia viihteeseen, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja liiketoimintaan. VR luo aidon tuntuisia elämyksiä, joissa käyttäjä voi tutkia paikkoja, kokea seikkailuja ja oppia uutta. Myös VR lasit ovat tulleet käyttöön esimerkiksi pelaamisessa.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa