Viaplayn seuraava alkuperäissarja on poliittinen trilleri Emmy-palkitulta norjalaistähdeltä

Suoratoisto

Kansainvälinen draamasarja Furia on Nordic Entertainment Groupin (NENT Group) seuraava alkuperäistuotanto. Emmy-palkitun Gjermund Stenberg Eriksenin luomaa sarjaa on kuvattu Norjassa ja Saksassa, ja siinä sukelletaan oikeistolaisten ääriliikkeiden väkivaltaiseen maailmaan. Furia saa Pohjoismaisen ensi-iltansa yksinoikeudella NENT Groupin Viaplay-palvelussa vuonna 2021.

Sarjassa shokeeraava murha idyllisessä norjalaisessa kaupungissa johdattaa rikostutkija Asgeirin (Pål Sverre Hagen) Ragnan (Ine Marie Willmann) luokse. Kokkina työskentelevä Ragna elää netissä kaksoiselämää, jota seuratessa Asgeir ajautuu syvälle väkivaltaa ihannoivaan alamaailmaan. Karmivan terrori-iskusuunnitelman paljastuessa herää kysymys – ovatko kaikki todella sitä miltä ulospäin näyttävät?

Furia vie katsojan pelottavalle matkalle Norjan kuvankauniista maisemista Berliiniin, keskelle karua betoviidakkoa, kertoo sarjan luonut Eriksen.

8-osaisen sarjan on ohjannut Magnus Martens. Martens on aiemmin ohjannut jaksoja mm. suosittuihin amerikkalaisiin sarjoihin, kuten Agents of S.H.I.E.L.D, The Walking Dead ja Good Behaviour. Pääosia näyttelevien Hagenin ja Willmannin lisäksi sarjassa nähdään myös Trond Espen Seim, Preben Hodneland (Koneisto) ja Henrik Mestad (Miehitetty). 

On harvinaista nähdä sarjan pääosassa nainen, joka toimii näin äärimmäisen raivon voimalla. Siksi Ragna onkin niin kiehtova osa tätä monitahoista ja ajankohtaista sarjaa. Furia käsittelee aiheita, joiden kaltaista ei Viaplayssa ole aiemmin nähty – tämä on äärimmäisen pimeää nordic noiria. Olemme keränneet yhteen norjalaiset näyttelijätähdet, jotka herättävät tämän kunnianhimoisen tarinan eloon tavalla, joka tulee varmasti puhuttelemaan katselijoitamme ympäri Pohjoismaita, kertoo NENT Groupin Chief Content Officer Filippa Wallestam. 

Nordic Entertainment Group

Nordic Entertainment Group AB (publ) (NENT Group) on Pohjoismaiden johtava viihdeyhtiö. Viihdytämme miljoonia ihmisiä päivittäin suoratoistopalveluidemme sekä tv- ja radiokanaviemme kautta, ja tuotantoyhtiömme luovat kiinnostavia sisältöjä mediayhtiöille ympäri maailman. Teemme elämästä nautinnollisempaa tuomalla parhaimmat ja viihdyttävimmät sisällöt kuluttajien saataville – olivat ne sitten huippu-urheilua, elokuvia, sarjoja, musiikkia tai omia alkuperäistuotantojamme. NENT Group on listattu Tukholman Nasdaq-pörssissä (NENT A ja NENT B). NENT Groupin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa.

Nordic Entertainment Group Finland Oy

Nordic Entertainment Group Finland Oy on osa Nordic Entertainment Groupia (NENT Group). Suomessa yrityksen kuluttajabrändeihin lukeutuvat V sport, series & film maksu-tv-kanavat, Viaplay-suoratoistopalvelu sekä maksuton Viafree-suoratoistopalvelu. NENT Group Finland tarjoaa käyttäjilleen uusimmat tv-sarjat, lastenohjelmat ja elokuvat sekä lisäksi huippu-urheilua suorina lähetyksinä mukaan lukien Englannin Valioliiga, Bundesliiga, NHL, KHL ja UFC.


Muuta mielenkiintoista luettavaaa muualta:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen. Tutustu tästä: Google Pay Nordea oppaaseen.

Suomen Presidentinvaalit 2024

Suomen presidentinvaalit 2024 ovat vaalit, joissa valitaan maan valtionpäämies. Vaalit järjestetään joka kuudes vuosi, ja niihin osallistuvat ehdokkaat keräävät kannatusta äänestäjiltä. Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa, nimittää hallituksen, ja hänen roolinsa on enimmäkseen edustuksellinen. Vaalit käydään suoralla kansanäänestyksellä, ja voittaja tarvitsee yli puolet äänistä tullakseen valituksi ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella kaksi suosituinta ehdokasta kilpailevat keskenään. Tutustu Suomen presidenttivaalit 2024 aiheeseen.

Apple iPhone 15: Tulevaisuuden Älypuhelin uusilla innovoinneilla

Apple iPhone 15 on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tehokkaan A16 Bionic -sirun, entistä kehittyneemmän kamerajärjestelmän ja 5G-yhteyden. Laite sisältää OLED Pro -näytön korkealla päivitysnopeudella ja parannetun akunkeston. Uusi MagSafe 2.0 mahdollistaa nopeamman langattoman latauksen ja liitettävyyden lisävarusteisiin.

Miksi tarvitset älypuhelimelle panssarilasia?

Älypuhelimen panssarilasi tarjoaa monia etuja. Se suojaa näyttöä naarmuilta ja rikkoutumiselta, mikä voi olla kallista korjata. Lisäksi se säilyttää näytön selkeyden ja herkkyyden, joten käyttökokemus säilyy optimaalisena. Panssarilasi on edullinen vakutuus älypuhelimelle kuin koko näytön korjaaminen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa