Max Verstappen Max Verstappen

Viaplayn urheiludokumenteissa Max Verstappen huumaa koko joulukuun ajan

Ajankohtaista Viaplay

Max Verstappen voitti Formula 1 –mestaruuden juuri päättyneellä kaudella jo toistamiseen. Mutta minkälainen mies ratin takana istuu? Viaplayn yhteistyö Verstappenin kanssa on luonut joulukuulle lukuisia laadukkaita dokumentteja ja haastatteluohjelmia, joista muodostuu kokonaiskuva maailmanmestarista. Ja lisää on luvassa! Verstappen-kokonaisuus on nähtävissä yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa. 

MAX’S MACHINE 

Kaksinkertainen maailmanmestari Max Verstappen ja entinen Formula 1 -kuljettaja David Coulthard esittelevät tässä uutukaisessa Viaplay-dokumentissa Formula 1 –auton koko ainutlaatuisuudessaan. Kuljettajat vertaavat mm. miten autot ovat kehittyneet Coulthardin ajoista ja miten millintarkkaa työtä autojen kanssa tehdään saadakseen irti parhaat mahdolliset tehot. Dokumentissa selviää myös, pärjääkö mm. Mika Häkkisen tallikaverina ajanut Coulthard vielä nykyiselle maailmanmestarille Imolan radalla. 

Max’s Machine on katsottavissa yksinoikeudella Elisa Viihde Viaplayssa 7.12. alkaen.  

  
F1 TALKS 

F1 Talks palaa toiselle kaudelle Imolan radalta. Amber Brantsen muistelee laajasti Formula 1 -kautta 2022 yhdessä kaksinkertaisen maailmanmestarin Max Verstappenin, hänen isänsä Jos Verstappenin ja Viaplayn asiantuntijoiden Heikki Kovalaisen, Giedo van der Garden ja Björn Wirdheimin kanssa. F1 Talks ensi-illassa Elisa Viihde Viaplayssa 14.12.  

VERSTAPPEN LION UNLEASHED 2 

Max Verstappen, hänen isänsä Jos ja manageri Raymond Vermeulen muistelevat mennyttä Formula 1 –kautta Viaplayn kanssa eksklusiivisessa keskusteluohjelmassa, joka saa ensi-iltansa Elisa Viihde Viaplayssa tapaninpäivänä 26.12.  

Lähde: Viaplay


Muuta luettavaa muualta

Apple Pay maksaminen on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset

Apple Pay maksaminen on helppoa. Teet ostoksia helposti ja turvallisesti omalla iPhonellasi, iPadillasi, Apple Watchillasi tai Mac-tietokoneellasi. Maksaminen kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa on mahdollista näillä laitteilla yhdellä kosketuksella tai vilkaisulla, ilman,että sinulla on muovikorttia. 


Muita mielenkiintoisia aiheita muualta luettavaksi

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Koe kesällä Helsingin nähtävyydet ja tekemiset

Helsingin nähtävyydet ovat kuuluisia ympäri maailmaa ja niiden joukossa on monia upeita kohteita. Tässä esittelemme muutamia kiinnostavia nähtävyyksiä Helsingissä, joita kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Helsingin suosittuja paikkoja ovat mm. Suomenlinna, Tuomiokirkko, Kauppatori ja Linnanmäki.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa