Yökylässä Maria Veitola 7. kauden promokuvaukset.

Viidesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola palaa MTV3-kanavalle

Ajankohtaista Cmore

Laukku on pakattu ja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä. Yökylässä-sarjan seitsemäs tuotantokausi käynnistyy MTV3-kanavalla torstaina 2.9. klo 21 alkaen.

Katsojien rakastama ja viidesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV3-kanavalla torstaina 2.9. klo 21. Suosikkisarjan seitsemännellä tuotantokaudella Maria Veitola vierailee taas uusien, julkisuudesta tunnettujen suomalaisten luona, joiden koteihin ja elämään Maria pääsee tutustumaan. Yökylämatkat vievät läpi Suomen ja luvassa on lumisia maisemia sekä kauniita kesäiltoja. Kuulemme hienoja, toisistaan erilaisia tarinoita, joissa tunnelmat vaihtelevat naurusta herkkiin hetkiin.

”Yökyläily erilaisten ihmisten luona on yhä edelleen maailman paras työ, josta olen todella kiitollinen. Uudella kaudella erityisen merkityksellisiksi nousivat yökyläilyjen aikana käymämme syvälliset keskustelut”,Maria Veitola kertoo.

Tällä kaudella ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat Paula Vesala, Sampo ja Minttu Kaulanen, Satu Silvo ja Reidar Palmgren, Gettomasa (oik. Aleksi Lehikoinen), Janne Kataja, Tunna ja Jenni Milonoff, Kaisa MäkäräinenMikko Kuustonen ja Hanna Brotherus, Aake Kalliala, Pekka Haavisto ja Sanna Marin

Katso esimakua Yökylässä Maria Veitolan uudelta tuotantokaudelta täältä.

#yökylässä

Yökylässä Maria Veitola alkaa to 2.9. klo 21 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus). MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman on MTV:lle tuottanut Moskito Television Oy.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Vastaa