Voimistelun Suomi Gymnaestrada tuo Turkuun voimistelua, viihdettä ja liikuntamahdollisuuksia!

Ajankohtaista

Vajaan kahden viikon kuluttua käynnistyvä voimistelun suurtapahtuma Suomi Gymnaestrada tuo Turkuun tuhansia voimistelijoita ja valtavasti näkemistä, tekemistä ja koettavaa!

Tässä tapahtumatietoja pähkinänkuoressa:

– Tapahtumat keskittyvät Kupittaanpuistoon ja sen ympärillä sijaitseviin liikuntatiloihin. Tämän lisäksi Tuomiokirkkotorilla, Vähätorilla ja Kristiinankadun päässä on tapahtumalava ja ohjelmaa joka päivä.

– Tapahtuma alkaa torstaina 7.6. Osallistujat ilmoittautuvat, majoittuvat ja tutustuvat tapahtuma-alueeseen puolesta päivästä eteenpäin. Tapahtumastartti on klo 18 Veritas Stadionin tuntumassa. Sieltä lähtee noin 8000 voimistelijan kulkue kohti Tuomiokirkkoa noin klo 18.30. Avajaiset jatkuvat artistiesityksillä Kupittaanpuistossa (Pete Parkkonen klo 21.30) ja Tuomiokirkolla (Alex Mattson klo 20).

– Kupittaanpuistoon, Blombergin aukiolle, nousee Tapahtumatori ja iso esiintymislava, jossa on koko ajan toimintaa. Päiväsaikaan tarjolla on paljon voimistelua, mutta myös musiikkia, haastatteluja ja kilpailuja. Iltaisin lavalle nousee Suomen eturivin artisteja. Myös Tuomiokirkon lavalla esiintyy bändejä ja artisteja. Tapahtumatorilla on myös ravintolateltta ja myyntikojuja. Viihdeohjelmasta löydät lisää tietoa täältä.

– Kaupunkilaisille on tarjolla valtavasti maksutonta tekemistä, näkemistä ja kokemista. Liikkumaan pääsee ilmaiseksi muun muassa yli 20 liikuntalajin toimintapuistossa ja voimistelun kokeilupisteillä Juissi-hallissa. Sekä toimintapuisto että voimistelun kokeilupisteet aukeavat heti torstaina 7.6. klo 12. Joka päivä on kaksi ilmaista puistojumppaa ja kuntoaan voi tulla kokeilemaan Powergym-alueelle. Lisää tietoa näistä mahdollisuuksista löytyy täältä.

– Tapahtuma päättyy sunnuntaina 10.6. klo 13.30 alkavaan Tunne liike -päätösjuhlaan Veritas Stadionilla. Päätösjuhlassa stadionin nurmella on samaan aikaan parhaimmillaan lähes 5000 voimistelijaa. Tähän ja muihin maksullisiin näytöksiin ja kilpailuihin voi ostaa lipun Lippupisteen verkkokaupasta ja myyntipisteistä. Myös Tapahtumatorilta ja Tuomiokirkkotorilta voi ostaa lippuja. Maksullisista näytöksistä ja kilpailuista löydät lisää tietoa täältä.

– Voimistelun Suomi Gymnaestradan aikana Kupittaanpuiston parkkipaikat eivät ole käytössä. Tämä koskee siis myös kaikkia Veritas Stadoinin vieressä olevia pysäköintipaikkoja. Tapahtumaan kannattaa tulla jalan, pyörällä tai julkisilla kulkuvälineillä. Tapahtumastartin yhteydessä järjestettävä kulkue aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä liikenteeseen torstaina 7.6. Uudenmaankadun keskustaan kulkevat kaistat Kupittaalta Tuomiokirkolle on suljettu liikenteeltä klo 18:30 – 19:30. Kulkue katkaisee myös Hämeenkadun liikenteen matkallaan Tuomiokirkolle.


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged