welcome to wrexham

”Welcome to Wrexham” saa neljännen kauden

Ajankohtaista Disney Disney+ Sarjat Suoratoisto

Disney+ on tänään paljastanut, että FX:n Emmy®-palkittu menestysdokumenttisarja ”Welcome to Wrexham” saa neljännen kauden, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna. Uutisen ilmoitti FX Entertainmentin johtaja Nick Grad.

Nick Grad totesi tiedotteessa: ”Wrexham AFC on ylittänyt kaikki odotukset kentällä ja fanien keskuudessa, saavuttaen peräkkäiset ylennykset Robin ja Ryanin johdolla ja kilpaillen ensi kaudella League Onessa. ’Welcome to Wrexham’ menestyy myös hyvin, voittaen viisi Emmy®-palkintoa ja saaden neljännen kauden, joka jatkaa joukkueen merkittävän matkan ja sen vaikutuksen dokumentointia Wrexhamin yhteisöön ja kasvavaan fanikuntaan maailmanlaajuisesti.”

Kolmas kausi

Kolmas kausi jatkuu yksinoikeudella Disney+:ssa perjantaina 17. toukokuuta jaksolla ”Risky Business” – Syntymäpäivän kepposota puheenjohtajien Rob McElhenneyn ja Ryan Reynoldsin välillä eskaloituu, kun Wrexhamille muistutetaan kaupungin elpymisen hauraudesta kentällä ja sen ulkopuolella.

Rob McElhenney (”It’s Always Sunny in Philadelphia”) ja Ryan Reynolds (”Deadpool”) navigoivat maailman kolmanneksi vanhimman ammattilaisjalkapalloseuran johtamista. ”Welcome to Wrexham” on dokumenttisarja, joka seuraa Wrexhamin työväenluokkaisen kaupungin unelmia ja huolia Pohjois-Walesissa, Iso-Britanniassa, kun kaksi Hollywood-tähteä ohjaavat historialliselle seuransa tulevaisuutta.

Joukkueen ostaminen

Vuonna 2020 Rob ja Ryan yhdistivät voimansa ostaakseen viidennen sarjatason Red Dragonsin toivossa muuttaa seura sellaiseksi altavastaajatarinaksi, jota koko maailma voisi kannustaa. Maailma otti tämän huomioon ja muutosta on ilmassa. Viidentoista tuskallisen kauden jälkeen Kansallisliigassa seura saavutti vihdoin ylennyksen takaisin Englannin jalkapalloliigaan. Panokset eivät ole koskaan olleet korkeammat, sillä League Two tuo mukanaan uuden tason intensiteettiä ja seuraa piinaavat edelleen loukkaantumiset ja takaiskut.

Naisten joukkue

Samaan aikaan Wrexham AFC:n naisten joukkue, joka on juuri päättänyt voittamattoman kauden ja noussut Welsh Adran Premier Leagueen, jatkaa osoittaen, miksi naiset on tarkoitettu jalkapalloilijoiksi. Uusien pelaajien, uuden kentän ja kokonaan uuden kilpailutason myötä voivatko he jatkaa dominoimista ja tehdä itselleen nimeä liigan huipulla?

Ennennäkemätön pääsy

Kolmannella kaudella ”Welcome to Wrexhamin” kamerat saavat ennennäkemättömän pääsyn kentälle, tuoden katsojat pukuhuoneisiin ja pelaajien rinnalle, kun toiminta tapahtuu joissain suurimmista otteluista, joita Wrexham AFC on koskaan pelannut.

Tuotantotiimi

”Welcome to Wrexham” on Rob McElhenneyn, Ryan Reynoldsin, Josh Driskon, Bryan Rowlandin, Jeff Luinin, Humphrey Kerin, Nick Frenkelin, George Deweyn ja Boardwalk Picturesin Andrew Friedin, Dane Lillegardin, Sarina Roman ja Andy Thomasin tuottama. Sarjan tuottaa More Better Productions, Maximum Effort Productions, 3 Arts Entertainment ja Boardwalk Pictures.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa