Sanoma ostaa Tikkurila Festivaalin

Ajankohtaista

Sanoma Media Finland ostaa Tikkurila Festivaalin liiketoimintaa pyörittävän yhtiön ja liittää sen osaksi Nelonen Media Liven tapahtumatarjoomaa. Yrityskauppa toteuttaa Sanoman kasvustrategiaa ja vahvistaa Nelonen Median roolia festivaalikentässä ja Suomen suurimpana viihdetalona.

”Yritysostot nykyistä liiketoimintaamme lähellä olevilla alueilla ovat tärkeä osa kasvustrategiaamme. Festivaalit istuvat hyvin television ja radion rinnalle osaksi viihdeliiketoimintamme. Keväällä tehdyn yrityskaupan myötä meillä on jo iso määrä festivaaleja ympäri Suomen, ja Tikkurila Festivaali tarjoaa laadukkaan festivaalikokemuksen pääkaupunkiseudulla”, kommentoi Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.

Kaupassa Sanomalle siirtyy tänä vuonna viisi vuotta täyttävä Tikkurila Festivaali. Kotimaiseen musiikkiin keskittyvä Tikkurila Festivaali on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista festivaaleista. Vantaan Hiekkaharjussa järjestettävillä festivaaleilla oli viime vuonna yhteensä noin 25 000 kävijää. Tämän vuoden festivaalit järjestetään 20.–21.7. Pääesiintyjiä ovat muun muassa Cheek, Juha Tapio, JVG, Sanni ja Apulanta.

”Viime vuonna Tikkurila Festivaali myytiin loppuun, mikä kertoo siitä, että kyseessä on erittäin kiinnostava, hyvin järjestetty ja tuotettu tapahtuma. Tiksin vahvuuksia ovat sekä erittäin laadukkaasti toteutetut vip-palvelut että poikkeuksellisen hyvin hoidettu yritysyhteistyö. Tämä osaaminen on meille tulevaisuudessa arvokasta”, kommentoi Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laakso.

Tikkurila Festivaali liitetään osaksi keväällä perustettua Nelonen Media Live Oy:tä. Nelonen Media Liven kattaukseen kuuluu Tikkurila Festivaalin lisäksi 27 festaria, joista tunnetuimmat ovat Suomipop Festivaalit, Iskelmä Festivaali, Tammerfest, Himos Juhannus, RMJ Raumanmeren Juhannus, Kuopiorock ja Wanaja Festival. Nelonen Media Live on mukana järjestämässä kesällä 2018 myös Nightwishin konserttia Lahdessa ja Popedan stadionkonserttia Tampereen Ratinassa. Lisäksi Nelonen Media Live järjestää Goom- ja Abiristeilyt.

Yrityskaupassa myyjinä ovat Tim Livson ja Jan Grehn, jotka tekevät jatkossakin tiivistä yhteistyötä Tikkurila Festivaalin kanssa. Ostettavan yhtiön liikevaihto viime vuonna oli noin kaksi miljoonaa euroa.

”Olemme iloisia, että Tikkurila Festivaali löysi kodin osana Nelonen Media Liveä. Artisteille Tikkurila Festivaali on olennainen osa festarikesää. Pääkaupunkiseudun musiikkiyleisölle ja Tiksi-faneille Tikkurila Festivaali on erittäin kiinnostava, monipuolinen livekokemus ja kesän odotetuin viikonloppu. Olemme erittäin mielellämme mukana kasvattamassa ilmiötä myös jatkossa”, kuvaa Tikkurila Festivaalin perustaja Jan Grehn.


Muuta luettavaa muualta

Asuntolainaa otetaan myös sijoitusasunnon ostamista varten

Asuntolainan lisäksi monet ihmiset harkitsevat sijoitusasunnon hankkimista. Sijoitusasunnon hankkiminen tarkoittaa asunnon ostamista tarkoituksena vuokrata se edelleen. Sijoitusasunto sijoituksena, joka voi tuottaa lisätuloja vuokratuottojen muodossa. Sijoitusasuntolaina voi olla myös yksi vaihtoehto asunnon

Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Mikä avuksi kun koira ei syö tai nirsoilee?

Koirilla on ruokarohmun maine ja monella koiralla elämä näyttää keskittyvän niihin hetkiin, kun se saa jotain syötävää. Usein koiralle maistuukin kaikki kotiruuasta nappuloihin ja tietenkin kaikki mahdolliset koiranherkut. Jokaisen koiran sisällä ei kuitenkaan asu ruokaa hotkiva ahmatti. Suuri joukko koirista ei haaveile makkarasta ja muusta herkullisesta. Koiran nirsoilu on yleinen ongelma, joka usein huolestuttaa koiran omistajaa. Huoli ei ole täysi aiheeton. Huonosti syövä koira saattaa vähitellen alkaa kärsiä aliravitsemuksen tuomista ongelmista. Ravintoaineiden puutokset aiheuttavat monenlaisia terveysongelmia. Mikä avuksi kun kyseessä on esimerkiksi nirsoileva koira ?

Lisää muita mielenkiintoisia aiheita muualta:
Junat Kartalla
samsung galaxy s21 ultra
Samsung XCover 5
Sähköpotkulauta vuokraus
Kryptovaluutat
Suositut koirarodut
Google Pay maksaminen
Kapselikahvit
Pikakahvi
Helsingin nähtävyydet
Affiliate markkinointi
Professional Esports
Lohjan kuntavaalit
Nettibingo
Internet historia
Edullinen aurinkopaneeli
Aurinkopaneeli hinta
Samsung 8K TV
Tilaa netistä
Pasianssi

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged