Arvostelussa HBO:n The Tourist

Ajankohtaista Arvostelu HBO Luettavaa Sarjat Suoratoisto

HBO:n The Tourist kertoo tarinan miehestä, joka herää sairaalassa Australian sisämaassa muistamatta, kuka hän on tai miten hän on päätynyt sinne. Tämä mysteeri toimii sarjan moottorina, ja katsojat johdatellaan läpi mutkikkaiden juonenkäänteiden. Näyttelijäsuoritukset, erityisesti pääosan esittäjän, tuovat tarinalle syvyyttä ja uskottavuutta. Pääosassa itse muistinsa menettäneenä miehenä nähdään Jamie Dornan, ja hänet ensin tapaavana ja sitten myös auttavana poliisi Helen Chambersina Danielle Macdonald.

Pian käy ilmi, että miehen unohdettu elämä ei välttämättä ole niitä kaikista selkeipiä, tai helpoimpia, mutta onneksi hän tapaa myös nuoren Luci Millerin (Shalom Brune-Franklin), joka auttaa miestä ratkaisemaan oman itsensä arvoitusta.

Miksi hän joutui auto-onnettomuuteen, ja miksi hän oli matkalla yksin, ilman lompakkoa, älypuhelinta, mitään henkilökohtaista…. ensimmäinen kausi on kuusi osainen.

Kuka on rekkakuski Billy Nixon (Olafur Darri Olafsson) oikeasti, ja miksi etsiväkomisario Lachlan Rogers (Damon Herriman) saapuu pikkukylään yksinään tutkimaan tapausta. Tämä kaikki saa alusta alkaen katsojan hyvin mukaansa, varsinkin kun tarina on omaperäinen ja juoni etenee koko ajan tuoden uutta käsiteltävää katsojille. Myös sarjan hahmot ovat hieman erikoisia, joka vain lisää sarjan mielenkiintoisuutta. The Tourist myös syventää tasaisesti muiden pääosannäyttelijöiden taustatarinaa, mitä sarja ei todellakaan sitten tee pääosan näyttelijän suhteen…. kovinkaan paljon, tai nopeasti.

Australian aavikoilla

Sarjan kuvaus on tehty Australian autenttisissa maisemissa, mikä tuo esille alueen ainutlaatuisen luonnon ja tunnelman. Visuaalisesti sarja on vaikuttava, ja se hyödyntää laajasti luonnonvaloa sekä ainutlaatuisia kuvakulmia, jotka tukevat tarinan kerrontaa. Musiikin ja ääniefektien avulla luodaan jännitteitä ja tunnelmia, jotka tukevat visuaalista ilmettä ja tarinankerrontaa. Äänimaailma on huolella suunniteltu ja se lisää merkittävästi kokonaisvaikutelmaa.

The Tourist on saanut laajasti positiivista palautetta sekä katsojilta että arvostelijoilta. Sen ainutlaatuinen juoni, vahvat näyttelijäsuoritukset ja korkealaatuinen tuotanto ovat tehneet siitä hitin. Sarja on saanut kehuja erityisesti omaperäisestä kerronnastaan ja teknisestä toteutuksestaan.

Yksinkertaisesti suosittelemme sarjaa katsottavien listalle, on se sen verran erikoinen.

Mitä pidit arvostelusta - uutisesta

Klikkaa tähtiä arvostellaksesi uutisen

Arvosteluiden keskiarvo 0 / 5. Arvosteluja: 0

Ei arvosteluja vielä - ole ensimmäinen!

Koska pidit tästä jutusta...

Seuraa meitä myös somessa

Tagged

Vastaa